• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama 5 aydır nazik yaklaşıyorum :KK43:
Mesele nazik yaklaşmak değil ama. Siz bu adamı seviyorsunuz. Dün bana yazmıyor diye uzuldugunuz adamı bugün boşanma dilekcesiyle yola getirmek istiyorsunuz. Belli ki aklınız çok karışık .tehlikeli oyunlar bunlar . Başka yolu mutlaka vardır . Bence artık tek basiniza yuklenmeyin bu yükü çünkü son derece fevri hareket edip yanlış hamleler yapiyorsunuz. Ilgili adam boşanma tehditleriyle yola gelmez . Birinden destek alın yardimci olsun size.akliniz inanılmaz karışık belli.

bilmem ben güzellikle de söyledim konuştum dil döktüm olmadı belki de cidiyeti anlaması için bu lazım belki kaybedeceğini anlarsa kendine gelir

inan ben de bilmiyorum sonu belli olan şeye neden çabaladığımı :KK43:

Benim anladığım siz duygularınızi istediğiniz gibi yasayamiyorsunuz üstünü bir şekilde kapamaya çalışıyorsunuz ve ister istemez duygu karmaşası içine giriyorsunuz...ilk once sizi neyin mutlu edecegine karar verin...baskalarinin mutlulugu huzuru icin kendinizden daha fazla odun vermeyin...benim de elimden gelse coook kisiyi iyilestirmek isterim ama mumkun olmayinca olmuyor zorlamanin manasi sadece size uzuntu verir..aslinda siz yaptiginiz isten dolayi da bu kadar usteliyor olabilir misiniz? kendinizi sizden yardim almaya gelen biri gibi dusunun o zaman ne yapardiniz? yoksa oyle dusundugunuz icin mi bu israr?sonucta sizde bir insansiniz hayatinizda eksik hata olabilir bunun icin kendinizi daha fazla lutfen yipratmayin...zamaninizdan calmayin daha fazla...inanin daha fazla uzulmenizi istemiyorum...her kim olursa olsun kendinizden odun bir yere kadar olmali...insan ancak evladi icin bu kadar kendinden odun verebilir...(cocugu olan katlanir anlaminda degil anne-cocuk iliskisi olarak yazdim)

Mesele nazik yaklaşmak değil ama. Siz bu adamı seviyorsunuz. Dün bana yazmıyor diye uzuldugunuz adamı bugün boşanma dilekcesiyle yola getirmek istiyorsunuz. Belli ki aklınız çok karışık .tehlikeli oyunlar bunlar . Başka yolu mutlaka vardır . Bence artık tek basiniza yuklenmeyin bu yükü çünkü son derece fevri hareket edip yanlış hamleler yapiyorsunuz. Ilgili adam boşanma tehditleriyle yola gelmez . Birinden destek alın yardimci olsun size.akliniz inanılmaz karışık belli.

karışık olmaması mümkün mü arkadaşım
boşanmaktan bahsediyoruz
adama ne etsem sökmedi belki böyle yola gelir dedim ben de

Benim anladığım siz duygularınızi istediğiniz gibi yasayamiyorsunuz üstünü bir şekilde kapamaya çalışıyorsunuz ve ister istemez duygu karmaşası içine giriyorsunuz...ilk once sizi neyin mutlu edecegine karar verin...baskalarinin mutlulugu huzuru icin kendinizden daha fazla odun vermeyin...benim de elimden gelse coook kisiyi iyilestirmek isterim ama mumkun olmayinca olmuyor zorlamanin manasi sadece size uzuntu verir..aslinda siz yaptiginiz isten dolayi da bu kadar usteliyor olabilir misiniz? kendinizi sizden yardim almaya gelen biri gibi dusunun o zaman ne yapardiniz? yoksa oyle dusundugunuz icin mi bu israr?sonucta sizde bir insansiniz hayatinizda eksik hata olabilir bunun icin kendinizi daha fazla lutfen yipratmayin...zamaninizdan calmayin daha fazla...inanin daha fazla uzulmenizi istemiyorum...her kim olursa olsun kendinizden odun bir yere kadar olmali...insan ancak evladi icin bu kadar kendinden odun verebilir...(cocugu olan katlanir anlaminda degil anne-cocuk iliskisi olarak yazdim)

ben eksiklerimi çok iyi biliyorum
benim eksiğim duygularımı kontrol edememek
fevri ve dürtüsel hareket etmek bu sabah olduğu gibi
dün geceden sonra öfkeyle yandım sabaha kadar sinir oldum oldum gittim dilekçe verdim
galiba oldurmak istiyorum dediğiniz gibi

teee ilk konularını hatırlıyorum, hayırlısı olsun :KK51:

ama yazıyı ilk okuyunca 'bi boşanamadın arkadaş' diye içimden geçirmeden duramadım :KK53: :)

işe yaradı mı peki?
herkes böyle oyunlar etme falan yazdı topicte ama ben nazikçe konuştum anlamıyor ya anlamıyor adam nezaketten anca tehdit ediceksin sövüceksin
Ben ciddi ciddi boşanmak istedim oda üstüme üstüme geldi . Blof yapıyorum sanmis ateşe korukle gitti.
Sonra baktiki ben doğum kontrol haplarini almıyorum artık anladiki is ciddi geri adım atmaya başladı. Ama bu süreçte hep aynı evdeydik
Şimdi iyiyiz ama o anı kötü bir anı olarak kaldı ikimizdede hatirlatma unut konuyu açma diyor

Ben ciddi ciddi boşanmak istedim oda üstüme üstüme geldi . Blof yapıyorum sanmis ateşe korukle gitti.
Sonra baktiki ben doğum kontrol haplarini almıyorum artık anladiki is ciddi geri adım atmaya başladı
Şimdi iyiyiz ama o anı kötü bir anı olarak kaldı ikimizdede hatirlatma unut konuyu açma diyor

nasıl vazgeçirdi peki ne kadar zamanda aklı başına geldi
benimki de ciddi değil sanıyodu ama bugün sinir krizine girmiş oh olsun
fiçuuv işte aradığım olay

nasıl vazgeçirdi peki ne kadar zamanda aklı başına geldi
benimki de ciddi değil sanıyodu ama bugün sinir krizine girmiş oh olsun
fiçuuv işte aradığım olay

3 gün sürdü, 4cu gün barıştik.
Sartimi kabul etti öyle baristik ve Sartimi şuanda dört dörtlük uyguluyor

bu gidişle boşanamam da zaten böyle yuvarlanıp gidicez kkda boşanamayarak yaşlanıcam :KK70:

iletime boşanamayan yazıcam :KK70:
Just esinle ne problemin var . Biz de ayni durumdayiz Pazar gunu aksam birlikte dilekce yazdik Pazartesi goturcem adliyeye dedi sonra yogundum goturemedim dedi falan. Haala ayni evde yasiyoz haftaya gidecek guuyaaa.. biz de birbirimize mi gozdagi veriyoz napiyoz.. ayrilamadik gitti biz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X