• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olsun olsun çok güzel olmuş sen de fena değilsin bak insanları yorumlama konusunda :)

hahaha...ne yapayim insanin cevresi cok olunca (dusun sadece biz 5kardesiz) ve dertliler mekani olunca insan yasanmisliklarin etkisiyle ister istemez tecrube ediyor...insanlari iyi gozlemledigimi dusunuyorum olaylara kolay kolay yorum yapmam hele de olumsuz o yuzden cevremde iyi bir dert ortagiyimdir herhalde:)gerci anlamissinizdir ama yine de uyarayim birine takarsam da uzuntulerini en aza indirmek icin elimden geleni yaparim deme di deme sonra;)

Hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
psikolog musunuz ?
Ne edek , nerelere gidek :KK14::KK14:

oldu tabii ki
ailemin yaptığı hataları gördüm
kendi yaptığım hataları gördüm
bazı şeylerin üzerimde nasıl etki yaptığını gördüm kendimi çok daha iyi tanıdım
bu da özgüven patlaması yaptı tabii :KK53:

benim babaannem diyor onu 6 yıldır benim kafaya bir baksana ben nasıl bir insanım
kafan güzel babaanne diyorum :KK70:
:KK70:O değil de, danışanlar bu konuşmaları okusa ne düşünürler acaba? :KK53:
sanki muneccim b.ku yedik :)
:KK48::KK48::KK48:

Sen tamamen boşanma amacıyla vermemişsin dilekçeyi burnu sürtsün istemişsin ama ben senin için daha iyi olacağını düşünerek umarım boşanırsınız diyorum. Çünkü öteki türlü daha çok acı çekeceksin. Hakkında hayırlısı olsun just, ama hayırlı olan bu adamdan paçayı kurtarman...

O da bir sinirle boşanırsa nolicik?

ben danışanıyım aynı zamanda justun psikoloğu valla kardeş terzi kendi söküğü için iğneye ipi geçiremiyo biliyon mu:KK70::KK70::KK70:

hahaha...ne yapayim insanin cevresi cok olunca (dusun sadece biz 5kardesiz) ve dertliler mekani olunca insan yasanmisliklarin etkisiyle ister istemez tecrube ediyor...insanlari iyi gozlemledigimi dusunuyorum olaylara kolay kolay yorum yapmam hele de olumsuz o yuzden cevremde iyi bir dert ortagiyimdir herhalde:)gerci anlamissinizdir ama yine de uyarayim birine takarsam da uzuntulerini en aza indirmek icin elimden geleni yaparim deme di deme sonra:KK66:

bence çok tatlı bir hareket hiç rahatsız olmadım şahsen :)
başkasıyla empati kurabilmek herkesin işi değildir ama siz çok güzel yaptınız ^^

Hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
psikolog musunuz ?
Ne edek , nerelere gidek :KK14::KK14:

duruşmaya gelin :27:
:KK70:O değil de, danışanlar bu konuşmaları okusa ne düşünürler acaba? :KK53:

:KK48::KK48::KK48:

benimkiler yaşça küçük olduğu için sanırım hıı ne diyo just abla falan derler :27:

O da bir sinirle boşanırsa nolicik?

inceldiği yerden kopiciik

Hangi şehirde , hangi adliyede ? :KK53::KK53::KK53:
Ya bence odaları dağıtıp , krizler geçirdiğine göre o gelir size

Hangi şehirde , hangi adliyede ? :KK53::KK53::KK53:
Ya bence odaları dağıtıp , krizler geçirdiğine göre o gelir size

istemiyosa gelmesin üstümden yük kalktı valla kendime güvenim tavanı deldi geçti:cool:

just var mı bi haber kriz geçiren ex kocandan:KK70:ilk şahitlerdenim ben gelirim duruşmaya...:KK39:

bilmem açmadım tilefonumu hala direniyorum :27:

justun her konusunda niye illaki psikolog lafı geçiyor ve aa psikologmusun lafı deniyor
psikologların hiç sorunu olamaz mı ? kendi kendine çözemediği problemleri ?
bu mantıkla doktorlarda hiç hasta olmaz demektir..
kii saçma oldugunu söylemem gerek yok sanırım :KK14:

justun her konusunda niye illaki psikolog lafı geçiyor ve aa psikologmusun lafı deniyor
psikologların hiç sorunu olamaz mı ? kendi kendine çözemediği problemleri ?
bu mantıkla doktorlarda hiç hasta olmaz demektir..
kii saçma oldugunu söylemem gerek yok sanırım :KK14:
Ben öyle demek istememiştim..
Demek istediğim "terzi kendi söküğünü dikemez"di ....
Aksi türlüsü konu sahibesinin mesleğindeki başarısına da laf etmek olurdu ki.
Hepsi de ahmaklık olur...

Ben öyle demek istememiştim..
Demek istediğim "terzi kendi söküğünü dikemez"di ....
Aksi türlüsü konu sahibesinin mesleğindeki başarısına da laf etmek olurdu ki.
Hepsi de ahmaklık olur...

daha önceki yorumlarda da bahsi geçmiş zaten ve daha önceki konularda bunun hakkında yorumlar yapılmış..
hatta psikolaglarda böyle deliyse kime emanet etcez gibisinden çirkin yorumlar vardı..
o yüzden bana bile kal gelmişken bu yorumlardan justı düşünemiyorum :KK14:

daha önceki yorumlarda da bahsi geçmiş zaten ve daha önceki konularda bunun hakkında yorumlar yapılmış..
hatta psikolaglarda böyle deliyse kime emanet etcez gibisinden çirkin yorumlar vardı..
o yüzden bana bile kal gelmişken bu yorumlardan justı düşünemiyorum :KK14:

bana bi poh gelmiyor
ben dünyaya o kadar sığ bir pencereden bakmıyorum :27:

tabi kızııım
öyle olmasa herkes psikolog olur
şaka bir yana da öyle yani
çoğu insan insanların altyapısını tartamaz, göremez, empati kuramaz
kurmasınlar da bize iş kalsın azcık :KK53:

:KK53::KK53::KK53:
hakkat lo.. o kadar şey yaşa sinir küpü ol ama bi hasta geldiğinde hiçbişi yansıtma
zor iş vesselam her yiğidin harcı değil.. :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X