• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendime çok şaşıyorum
bu adamla ne işim var oldum
eski fotoğrafları gördüm
ve tuhaf buluyorum.
benden yaşça büyük ama bu kadar kıymetimi bilmeyen
üstüne hırpalayan birini baş tacı ettiğime ikinci bir şans vermeme rağmen umursamamasına
şaşırıyorum
nasıl olabilir?
çirkin biri de değilim
belki benden iyisi vardır bilemem tabi
Çünkü o hep böyle görmüştür, hep şımartılmıştır o yüzden 2. şans falan cok da önemli olmaz onun için veya belki de yapısı öyle umursamazdır.

Hep sen gittin ya yine senden hamle beklemiştir ya da gerçekten artık sevmiyor da olabilir.
Onu geç zaten de sen ömür boyu onu yanında görmek istiyor musun esas soru bu olmalı.

Çünkü o hep böyle görmüştür, hep şımartılmıştır o yüzden 2. şans falan cok da önemli olmaz onun için. Hep sen gittin ya yine senden hamle beklemiştir ya da gerçekten artık sevmiyor da olabilir.
Onu geç zaten de sen ömür boyu onu yanında görmek istiyor musun esas soru bu olmalı.

hayır istemiyorum.
daha farklı birini hayal ediyorum
tek üzüldüğüm nokta bu işte
hırsıma yeniğim
beni sevmemesi düşüncesi bana dokunuyor galiba
ama hayır seviyorum diyor
tamam sevebilir de barıştığımızda şunu fark ettim benim 5 ay onsuz yaşayabilmem çok koymuş ona

Senden iyisi malatyada kayısı:KK53:

kayısıları sokma yine aklıma ya :27:

hayır istemiyorum.
hırsıma yeniğim
tamam sevebilir de barıştığımızda şunu fark ettim benim 5 ay onsuz yaşayabilmem çok koymuş ona

kayısıları sokma yine aklıma ya :KK53:
Zaten yapısı o ya hep bana hep bana tavrı var onda. Sanki sen onsuz olamayacakmıssın gibi bir düşüncesi var. Umursamayarak da seni cezalandırıyor galiba, nasıl bensiz olabilir diye şaşırmıştır belki de.

hayır istemiyorum.
hırsıma yeniğim
Cok kibirli bir adam olduğunu düşünüyorum. Sevgi bu değil, olamaz. Onsuz yasamanin koymasi da bir kibir alameti kanimca. Sensizlik koymuyor da senin onsuz yasaman koyuyor(!) megaloman resmen...

Zaten yapısı o ya hep bana hep bana tavrı var onda. Sanki sen onsuz olamayacakmıssın gibi bir düşüncesi var. Umursamayarak da seni cezalandırıyor galiba, nasıl bensiz olabilir diye şaşırmıştır belki de.

ben bu arada başkasıyla olsam hiç mi endişesi yok adamın ya şaşkınım yaani :110:

Cok kibirli bir adam olduğunu düşünüyorum. Sevgi bu değil, olamaz. Onsuz yasamanin koymasi da bir kibir alameti kanimca. Sensizlik koymuyor da senin onsuz yasaman koyuyor(!) megalaman resmen...

egosu yüksek evet onda benim suçum da var tabi
hep ben adım attığım için totosuna güveniyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X