- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
sanırım onu hala seviyorsun just seven birine ayrıl demek asla içimden gelmiyorbilmiyorum ki şımardıysa bile geri arar mı mesaj atar mı :/
benim için öyle tabii ki aşıktım sonuçta (aşığım demeyi yemiyor gururumdan)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım onu hala seviyorsun just seven birine ayrıl demek asla içimden gelmiyorbilmiyorum ki şımardıysa bile geri arar mı mesaj atar mı :/
Valla o beni 1 ay sebil ziyan eden adam dünden beri arıyor , mesaj atıyor...
Şımartmışım çok diyorum.
Elinden birden gidince tepki verdi , sizde de öyle olabilir bence.
Üstelik siz bir de evlisiniz
bilmiyorum ki şımardıysa bile geri arar mı mesaj atar mı :/
nasıl atlattın![]()
sanırım onu hala seviyorsun just seven birine ayrıl demek asla içimden gelmiyor![]()
yani eşinde olsa çantada keklik izlenimi vermemek lazım.ancak o beni aramazsa olacak olan duruşmada bye byeee![]()
Kkızıma sarıldım güçlü olmak zorundaydım kızım 10 aylıktı
bana ihtiyacı vardı.üzerimde 100 milyara yakın borç vardı.
bütün kartlarımı kullanmıştı adıma krediler çekilmişti.
neyseki 2 senede hepsini ödedim kapattım üzerine ev bile aldım.
sonra daha yüzeysel düşünmeye başladım yaptıklarının bedelini ödeyecekti biliyordum
sessizce acımı içimde yaşadım.ve tek beddua ettim bana yaşattığının aynısını yaşaması
benim için terk ettiği kadınla evlendi ve o kadın onu aldattı ayrıldılar şimdi sürünüyor.
3 gün sürdü sessizliği.ne kadar zaman bekledin peki arasın diye![]()
ee o kadar zorlamamak gerek haklısın sevgi de karşılıksız olunca anlamsız ...ancak o beni aramazsa olacak olan duruşmada bye byeee![]()
evet çok üstüne düştüm orası kesin arkadaşım.
beni geren şey ben 2 yıldır böyle yaptım şimdi nasılsa alıştı artık benden bekliyor ben telefonumu kapalı tutsam dank eder mi acaba dedğin gibi yoksa 2 yılın alışmışlığıyla yine sallamaz mı![]()
yani eşinde olsa çantada keklik izlenimi vermemek lazım.
kaybetme korkusu yoksa o kişide zaten koşarak uzaklaşmak lazım.
ne güzel bir son onu bulmuş...Kkızıma sarıldım güçlü olmak zorundaydım kızım 10 aylıktı
bana ihtiyacı vardı.üzerimde 100 milyara yakın borç vardı.
bütün kartlarımı kullanmıştı adıma krediler çekilmişti.
neyseki 2 senede hepsini ödedim kapattım üzerine ev bile aldım.
sonra daha yüzeysel düşünmeye başladım yaptıklarının bedelini ödeyecekti biliyordum
sessizce acımı içimde yaşadım.ve tek beddua ettim bana yaşattığının aynısını yaşaması
benim için terk ettiği kadınla evlendi ve o kadın onu aldattı ayrıldılar şimdi sürünüyor.
Keşke benim de bir evladım olsaydı ona tutunurdum
İyi olmanıza da ayrıca sevindim güçlü kadınmışsınız vesselam![]()
2 yıldır alıştırdım adamı şimdi nasıl panikleyecek bilmiyorum ki
belki başkası vardır hayatında artık ondan umursamıyordur diyeceğim hareketleriyle uyuşmuyor
ilahi adalet......kuzucummmm kim kime ne yaşatırsa birgün aynısını yaşıyor emin ol.ne güzel bir son onu bulmuş...
Helal panpaailahi adalet......kuzucummmm kim kime ne yaşatırsa birgün aynısını yaşıyor emin ol.
fanusa kapattım![]()
hoş geldin conemmmmmmmmmmmmmmmmmHelal panpaa
eeeee eşşeğe çok yüz verirsen kendini yarış atı sanarmış ( söz meclisten dışarı yanlız yanlış anlama olmasın )Yalnız böyle diyorum da benimki de bana öyle geliyordünyada bir o sanki.
Hadsiz şey![]()