malesef evet umudum var ama gerçek bir şeyler yapmak zorundaydım
bu şekilde eli kolu bağlı kocişim bana dönsüncü gibi oluyordum
çok sıkıldım artık
zaten ayrıldığımızdan beri panik atak geçiriyormuş ilaç kullanmış yani
ama sabır tükendi bende de qcum
hele dünkü o umursamazlıktan sonra iyice çıldırdım belki fevri davranıyorum ama bazen böyle olmak lazım
ya benim annem bile razı gelmişti gelsin gönlümüzü alsın dedi
bir özür bekledi ben kızınızı seviyorum eşeklik ettim demesini bekledi ama yok
ben niye özür dileyecekmişim dedi benimki
koskoca kadına ettiği lafa bak iyice sinirim zıpladı benim de
sorun da tam burda zaten ;kendinde sorun görmemesi..ne var ki kavga ettik,bişeyler oldu ama sen anneni babanı çağırıp büyütmeseydin böyle olmazdı..yani sorun yine sende..
hatırlarsan bende de benzer bir koca var..ayaklarına kapnaması gerekirken her zamanki gibi,hemen gönlünü alacak sanıyor..bu sefer ne kadar büyük kazmalık ettiğinin ,bu sefer alttan almayacağının bilincinde değil..
benimkine boşayacağım seni dedim.gözlerine baka baka,doktora mı gidiyorsun,ilaç mı kullanıyorsun,sorunu çözmek senin işin,ben sadece sonuçlarına bakacağım dedim..ve eğer benzer birşey yaşarsak,kavga bile etmem,elinde mahkeme kağını bulursun dedim..
çok da sakin konuştum..kararımı vermiştim ama ben..
şimdi doktora gidiyor,ilaç kullanıyor ve inan çok değişti..ama her zaman gözlem altında..ve bunun son şansı olduğunu çok iyi biliyor..
seninki henüz akıllanmadı,sorunlarının farkında değil,hala hatayı sende görüyor....
umarım seninki de ,kendi sorunlarını kabul edip tedavi olur,yoksa ayrılmanız en mantıklısı..senin için de en doğrusu gibi görünüyor..
bence artık kafanda geleceğini kurmaya başlasan en güzeli....artık sadece kendini düşünmeye başlasan.."ben" nasıl mutlu olurumu görsen,kendini dinlesen,doğruyu bulacaksın eminim ben..