• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam şiddete meyilli bir yapıya sahip sanırım, önceki konularından hatırladığım kadarıyla...
yok canım öyle biri değil sıkıntılardan vs..tartışmalar olmuş işte..

iyi de nolacak peki böyle?
baksana 2 gün oluyor nerdeyse bir mesaj bile atmadı
demek ki umrunda değilim ya da kendine çok güveniyor
iki durum da hiç hoş değil
kendimi değersiz hissediyorum
yoo adam alıştı..böyle evllikmi olur..ayrı gayrı..şimdi bu erkek milleti evliliğe kadınlardan daha zor adapte olur..bazıları çocuk olana dek olamaz hatta..ee sen yoksunki adamın yanında..kalın kafalı eşin..kusura bakma umutmuştur seni..

yoo adam alıştı..böyle evllikmi olur..ayrı gayrı..şimdi bu erkek milleti evliliğe kadınlardan daha zor adapte olur..bazıları çocuk olana dek olamaz hatta..ee sen yoksunki adamın yanında..kalın kafalı eşin..kusura bakma umutmuştur seni..

daha b.ktan hissettim şimdi

daha b.ktan hissettim şimdi
aslında şanslısın..senin ailen çevren artık alıştı bu durumuna sanırım..ayrılık fikrine,abla tavsiyesi daha gençsin ayrıl sen,hayatına bak,yurt dışına çıkabilirsen çık..yoksa çalışırsın vs..eşin kendini toparlasın..eğer sonra gerçek bir evlilik gibi evlenmek isterseniz evlenirsiniz..

aslında şanslısın..senin ailen çevren artık alıştı bu durumuna sanırım..ayrılık fikrine,abla tavsiyesi daha gençsin ayrıl sen,hayatına bak,yurt dışına çıkabilirsen çık..yoksa çalışırsın vs..eşin kendini toparlasın..eğer sonra gerçek bir evlilik gibi evlenmek isterseniz evlenirsiniz..

o arada da malı götürsün dimi pislik :110:

amann gelmesin..bizim türk kadınlarının şu gönüllerine dur diyememeleri..gelse hemen yelkenlerin suya iner:KK67:

inmez ya ben öyle alıştım erkek peşinde koşar benim bildiğim kadının bu beni peşinde koşturuyor yapıma ters bünyem bozuldu :110:

valla okuduğum kdarıyla bu adam düzelmez 40ına gelmiş erkek hala çocuk gibi nazlı olur mu yaaa cidden ezik ve nazlı erkeklere gelemiyorum

o arada da malı götürsün dimi pislik :110:
heh aşıksın işte..belki hayırlı bir kısmetin çıkar..evllik herkezin harcı değil canım..bak eşinde bu konuda problem olabilir..bence kendi hayatına fırsat vermelisin..anan seni onun peşinde yıllarını çürüt diyemi doğurdu kız..:KK67:

Ya neden bilmiyorum ama size böyle ayrı bi sempatim oldu. Böyle cok sıcak kanlı geliyorsunuz bana. Kalbiniz güzel yani. Ve böyle yıpranmanız,üzülmeniz,kırılmanız gercekten cok cok üzücü. İnsallah kurtulursunuz hayırlısıyla. Cunku kurtulmanız daha iyi inanın. Böyle yıpranmayı haketmiyorsunuz..
İnşallah değerinizi bilicek,kalbinizi ruhunuzu okşayacak biriyle karşılaşırsınız. Ve bu sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız :) cok cok mutlu olun insallah! Cok samimi istiyorum bunu :)

Yalvarsa dayanamazsiniz bence. Hani sükrederiz ya bazen, ben hep "bugune kadar verilen ve verilmeyen hersey için" ederim. Belki yalvarmamasi size daha çok şey kazandıracak.

heh aşıksın işte..belki hayırlı bir kısmetin çıkar..evllik herkezin harcı değil canım..bak eşinde bu konuda problem olabilir..bence kendi hayatına fırsat vermelisin..anan seni onun peşinde yıllarını çürüt diyemi doğurdu kız..:KK67:

keşke hemen çıksa doğru adam ya karşıma o zman hata yapmam bu kadar :110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X