• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya neden bilmiyorum ama size böyle ayrı bi sempatim oldu. Böyle cok sıcak kanlı geliyorsunuz bana. Kalbiniz güzel yani. Ve böyle yıpranmanız,üzülmeniz,kırılmanız gercekten cok cok üzücü. İnsallah kurtulursunuz hayırlısıyla. Cunku kurtulmanız daha iyi inanın. Böyle yıpranmayı haketmiyorsunuz..
İnşallah değerinizi bilicek,kalbinizi ruhunuzu okşayacak biriyle karşılaşırsınız. Ve bu sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız :) cok cok mutlu olun insallah! Cok samimi istiyorum bunu :)
40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artık:KK69:

Ya neden bilmiyorum ama size böyle ayrı bi sempatim oldu. Böyle cok sıcak kanlı geliyorsunuz bana. Kalbiniz güzel yani. Ve böyle yıpranmanız,üzülmeniz,kırılmanız gercekten cok cok üzücü. İnsallah kurtulursunuz hayırlısıyla. Cunku kurtulmanız daha iyi inanın. Böyle yıpranmayı haketmiyorsunuz..
İnşallah değerinizi bilicek,kalbinizi ruhunuzu okşayacak biriyle karşılaşırsınız. Ve bu sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız :) cok cok mutlu olun insallah! Cok samimi istiyorum bunu :)

teşekkür ederim :KK23:

ama salağım ben :KK53:

Yalvarsa dayanamazsiniz bence. Hani sükrederiz ya bazen, ben hep "bugune kadar verilen ve verilmeyen hersey için" ederim. Belki yalvarmamasi size daha çok şey kazandıracak.

zaten yalvarsa belki adam olurdu azcık :110:
adam hatasız olduğundan o kadar emin ki

40..50 yaşına geldiğinde başını vuracakta iş işten geçmiş olur artık:KK69:

zaten 40 yaşında :110:

Akillansin diye boşanma dava si acilmazzz boşanmaya hazir hissetmeden mahkemenin yakinindan bile geçmemek lazim bence. En kararli halimle ben bile sapsallastim boşanma sürecinde, yipratici bir süreç sonucu ne olursa olsun. .

zaten yalvarsa belki adam olurdu azcık :110:
adam hatasız olduğundan o kadar emin ki

zaten 40 yaşında :110:
sen diyorum canım..kaybettiğin yıllarına üzüleceksin..adamı bekleye bekleye saçların ağrıyacak yakında..

yaşlandım bile yav
ayrıldığımdır herkes cıvıl cıvıl oldun yüzün parlıyor diyor
adam karabulut mudur nedir gölge yaptı :110:
canım tartış tartış nereye kadar stresten kurtulup yiyip içmaye başlamışsındır..ne şanslısın..ailen yanında..

atlattınız mı peki :110:
Bosandigim gün bitti tamamen :) ama öncesinde sevgisi bitmişti zaten. Ona rağmen bocaladim çok. O yüzden, içinde sevgi varken( ki sizde hala var çok belli) boşanma fikrine yaklasmamak gerektiğini düşünüyorum. Sevginizi bitirmeye calisin önce, çünkü severken beklyceksiniz geri dönsün pişman olsun diye ve eğer dönmezse unutmaniz daha zor olacak. . inşallah hayirlisi olur inşallah bosanmaz mutlu olursunuz ama adam pişman olacaga benzemiyor :(

velikie-zhenschiny_12.jpg

Resimi görünce nedense sen geldin aklıma :KK59::KK59:

Bosandigim gün bitti tamamen :) ama öncesinde sevgisi bitmişti zaten. Ona rağmen bocaladim çok. O yüzden, içinde sevgi varken( ki sizde hala var çok belli) boşanma fikrine yaklasmamak gerektiğini düşünüyorum. Sevginizi bitirmeye calisin önce, çünkü severken beklyceksiniz geri dönsün pişman olsun diye ve eğer dönmezse unutmaniz daha zor olacak. . inşallah hayirlisi olur inşallah bosanmaz mutlu olursunuz ama adam pişman olacaga benzemiyor :KK43:

bence de arasa arardı 1.5 gün oldu of ne çilem varmış ya üzülüyorum :KK61:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X