• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır bir de mesela eşin sana "bunu şu an söylemendeki sebep aslında annen" derse, insan acaba doğru mu söylüyor diye durduk yere iş yaratmaz mı kendine? ortada anne problemi falan yokken.

mühendis kafası da ayrı bir gıcık :) her şey iki dakkalık iş. işten önce, yaparız, bakarız, çözeriz. iş yapılırken de ama ben bunları hiç hesaba katmamıştııım :KK43:

amanın yaraya mı dokundum yoksa :KK22:

Seve seve olurum vallaaaa, anlaştık bileeee :KK53: sen de ne zaman istersen çalabilirsin kapımı :KK37:

çakmıyor psikolojiden falan Allah'tan, ama bilişsel olarakk nasıl hamle yapabilirim, valla hoşuma gitmeyen bi durum olunca sakin olup sistemli yaklaşamıyorum, bodoslama çirkefleşiyorum :rolleyes:

cık cık cık sen de elinde kozlar var ama kullanmıyorsun :KK8:

ah benimki anlamasaydı var ya :cool:

amanın yaraya mı dokundum yoksa :KK22:

yok canım, bir sayısalcı, bir dilci eksiklerimizi kapatıyoruz neyseki :D

size kolay gelsin ama bir durumun tüm nedenlerini/olasılıklarını bilip sonucun istediğiniz gibi olmamasını kabullenmek daha zor oluyordur :KK43:

QUOTE="justholdmetight, post: 36756449, member: 459681"]daha önce evet zaten barışmadan önce bu konuşmayı yaptık 2 saat kadar konuştuk aynen de sakin konuştum dediğin gibi canım sonra barıştık zaten de ayıp değil mi ya o kadar şeyin üstüne de "yarın görüşcez mi" yazmak sadece tanıyosam öyle der yani. ben cevap vermemeyi düşündüm aslında bilmiyorum[/QUOTE]

Bak taaatlim siz konusmussunuz ancak farkeden pek bir sey olmamis neden sence? Bak senin yerime gozlemlediklerimi yazayim sana;

1.oo ilgi adami degil ona vericen almayacan...
2.kaprise naza alismis ve kisi kendinden bilir isi hesabi senin kararliligini tam olarak idrak edememis...
3.ondan evde yardim falan beklemeyecen, cocuk olunca da sadece sevecek ama büyük ihtimalle bu ara ara olacak uzun olunca sıkılıp bunalacak. ..
4.inatlasmamasi pek mümkün değil çünkü hic olmadi kiskancligi buna müsade etmeyecek...kıskanma si çok olağan çünkü güzel alımlı bakimlisin arada ciddi sayılabilecek yaş farkı da var ister istemez öz güveni sağlam olmayacak...
5.ozur dilemesini fazla bekleme 1.yasindan ötürü zor gelecek 2.kendini suçlu görmüyor. ..seninle konuşurken evet öyle diyor kendini dinleyince Hayır. ..
6.alingan biri kolay kolay değişmez bunun içinsen dikkat etmek zorunda kkalacaksın. ..
7.onun gözünde problem çıkaran sensin çünkü sinirlendigin zaman ağzından çıkanı kulağın duymuyor ve onun için yaptığın o şahane yemeklerin bir anlamı kalmiyor...
8.o da senin sinirlenebilecegini bildiği halde dikkat etmiyor kendine...
9.seviyorsunuz heyecan duyuyorsunuz ama pek ise yaramıyor çünkü sayginizi kaybetmissiniz...cunku karşılıklı güvenmiyorsunuz. ..cunku herkes kendini haklı görüyor. ...cunku artık sende gurur yapıyorsun...
10.simdiye kadar zoru fazlasiyla zorladın. ..imkansız olduğunu görmek istiyorsun...hic umut kalmayan kadar mücadele etmek istiyorsun? Doğru söyle NEDEN.? Sana birsey soyleyeyim mi yukarıda yazdıklarım sayet barisirsaniz hiç değişmeyecek. Şu anda ayrı kaldığınız için heyecanını artıyor. ..yeniden bir araya gelindiğinde bir süre iyi olacaksınız sonra eskiye dönecek zamanla...

Sakin arama gibi bir hata yapma..aradiginda görüşmeyi kabul etmemek demek hala onu önemsedigini gösterir ya da tam tersi. .ama ciddi bir bahane olursa is değişir. .ama o zaman da o senden bekler...kararliligini göstermek demek ondan kaçmak değildir ki ..y ada cevap verme dedigin gibi...de dayanabilirmisin ki...

Off ya sinir oldum iyi mi nette sorun mu var ne...

Bak taaatlim siz konusmussunuz ancak farkeden pek bir sey olmamis neden sence? Bak senin yerime gozlemlediklerimi yazayim sana;

1.oo ilgi adami degil ona vericen almayacan...
2.kaprise naza alismis ve kisi kendinden bilir isi hesabi senin kararliligini tam olarak idrak edememis...
3.ondan evde yardim falan beklemeyecen, cocuk olunca da sadece sevecek ama büyük ihtimalle bu ara ara olacak uzun olunca sıkılıp bunalacak. ..
4.inatlasmamasi pek mümkün değil çünkü hic olmadi kiskancligi buna müsade etmeyecek...kıskanma si çok olağan çünkü güzel alımlı bakimlisin arada ciddi sayılabilecek yaş farkı da var ister istemez öz güveni sağlam olmayacak...
5.ozur dilemesini fazla bekleme 1.yasindan ötürü zor gelecek 2.kendini suçlu görmüyor. ..seninle konuşurken evet öyle diyor kendini dinleyince Hayır. ..
6.alingan biri kolay kolay değişmez bunun içinsen dikkat etmek zorunda kkalacaksın. ..
7.onun gözünde problem çıkaran sensin çünkü sinirlendigin zaman ağzından çıkanı kulağın duymuyor ve onun için yaptığın o şahane yemeklerin bir anlamı kalmiyor...
8.o da senin sinirlenebilecegini bildiği halde dikkat etmiyor kendine...
9.seviyorsunuz heyecan duyuyorsunuz ama pek ise yaramıyor çünkü sayginizi kaybetmissiniz...cunku karşılıklı güvenmiyorsunuz. ..cunku herkes kendini haklı görüyor. ...cunku artık sende gurur yapıyorsun...
10.simdiye kadar zoru fazlasiyla zorladın. ..imkansız olduğunu görmek istiyorsun...hic umut kalmayan kadar mücadele etmek istiyorsun? Doğru söyle NEDEN.? Sana birsey soyleyeyim mi yukarıda yazdıklarım sayet barisirsaniz hiç değişmeyecek. Şu anda ayrı kaldığınız için heyecanını artıyor. ..yeniden bir araya gelindiğinde bir süre iyi olacaksınız sonra eskiye dönecek zamanla...

Sakin arama gibi bir hata yapma..aradiginda görüşmeyi kabul etmemek demek hala onu önemsedigini gösterir ya da tam tersi. .ama ciddi bir bahane olursa is değişir. .ama o zaman da o senden bekler...kararliligini göstermek demek ondan kaçmak değildir ki ..y ada cevap verme dedigin gibi...de dayanabilirmisin ki...

Off ya sinir oldum iyi mi nette sorun mu var ne...

bütün tespitlerin doğru
bak ben de gelecekte kendimi nerde görüyorum biliyor musun
kucağımda çocuk evdeyim, kavgalıyız o yine içmeye gitmiş eve sarhoş gelmiş
bana küfretmiş bağırmış çağırmış
çocuğum ağlamış, bu ortamda psikolojisi bozulmuş
ve en kötüsü de bu alkol yüzünden erkenden dul kalmış..

ne var bu zıkkımda bu kadar anlamıyorum
bu kadar içsem kusarım herhalde ama o bıkmadan yorulmadan içiyor ve gittikçe çöküyor karaciğeri de hasta oldu zaten içmekten. doktor alkolu keseceksin dedi geçen yine içerken yakaladım hem de iki kez

sanırım aramaması daha iyi. çünkü yine aynı şeyler olacağında hepinizle hemfikirim
ben yine kendimi her erkekle irtibat kurduğumda suçlu hissedicem yoktan yere yine bir sürü kıskançlık yapacak
yine ilgisiz olacak

yetmiyor ki o bana yetmiyor işte
ne ilgisi yetiyor ne yardımı şefkati

benim istediğim ilişki biçimi bu değil
ben sevgimi göstermek ve karşılığını almak istiyorum
benim ona ettiğim iki güzel lafı o da bana etsin istiyorum
bir işin ucundan tutsun istiyorum

ya inanır mısın bir kez dedim ki
hayatım lütfen içme
bana aynı çocuklar gibi tepinerek
"içiceeeeeeem" dedi
ben daha bir şey diyemiyorum

ben hep öyleyim başka ihtimal kalmasın istiyorum ki ileride acaba şunu da yapmadım ondan mı olmadı demeyeyim
aslında o kadar uzun boylu denemelere gerek yok
ufacık bir şeyi denemem son bir kez konuşmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek
yani bu küçük bir ihtimal
bir kez böyle bir miladımız olmuştu her şeyi değiştiren
ama yine geri döndük işte
biraz da hırslarıma yeniliyorum
beni sevmeli, benim peşimde koşmalı, benimle ilgilenmeli vs
aslında bilişsel olarak en sık yapılan çarpıtmalardan birine düşmüş durumdayım
"o benimle ilgilenmeli ilgilenmezse korkunç olur"
böyle dememek lazım
ay işin psikoloji kısmına girmicem tamam sustum

bence de aramasın.
aslında bunları bana yazdırdığınız çok iyi oluyor ya hatırladıkça daha çok soğuyorum
lütfen aramasın sormasın.

edit: dediğin şeyi yapmaya başladım. annemlerde olduğum için biri görür diye kaygılanıyorum dolayısıyla kağıda değil word dosyasına yazmaya başladım o da kabul olur herhalde :p

edit 2 : kız kimse bana böyle uzun yorum yazdırmamıştı şu sitede sana patır patır dökülüyorum sen şu psikologluk işini bir daha mı düşünsen ne :KK23:

Son düzenleme:
0 0bEn cim valla yarım sayfa anca doldurdum ama şimdiden çok iyi geldi
üzerimden ruhsal anlamda bir yük kalktı diyebilirim
kendimi suçlamaktan vazgeçtim bile şimdiden
okudukça da şaşıyorum bu yazdığım konuyu (kafaya taktığım bir meseleden giriş yaptım konuya ve onu ve kendimi yargıladım) nasıl kafaya takmışım, nasıl kendime haksızlık etmişim diye
Yarın da son olanları yazmaya devam ederim artık
Beni gazlayıp yazmaya zorladığın için teşekkür ederim :)

bütün tespitlerin doğru

bu kadar içsem kusarım herhalde ama o bıkmadan yorulmadan içiyor ve gittikçe çöküyor karaciğeri de hasta oldu zaten içmekten. doktor alkolu keseceksin dedi geçen yine içerken yakaladım hem de iki kez

sanırım aramaması daha iyi. çünkü yine aynı şeyler olacağında hepinizle hemfikirim
ben yine kendimi her erkekle irtibat kurduğumda suçlu hissedicem yoktan yere yine bir sürü kıskançlık yapacak
yine ilgisiz olacak

hayatım lütfen içme
"içiceeeeeeem" dedi

ben hep öyleyim başka ihtimal kalmasın istiyorum ki ileride acaba şunu da yapmadım ondan mı olmadı demeyeyim
böyle dememek lazım

bence de aramasın.
aslında bunları bana yazdırdığınız çok iyi oluyor ya hatırladıkça daha çok soğuyorum

edit: dediğin şeyi yapmaya başladım. annemlerde olduğum için biri görür diye kaygılanıyorum dolayısıyla kağıda değil word dosyasına yazmaya başladım o da kabul olur herhalde :p

edit 2 : kız kimse bana böyle uzun yorum yazdırmamıştı şu sitede sana patır patır dökülüyorum sen şu psikologluk işini bir daha mı düşünsen ne :KK23:

Zaten sen su hirsini bir biraksan gerceklerin gayet farkindasin yanlis anlama ama hirsini ben gencligine veriyorum...ama unutma hayatinin en guzel zamanini hirslarina yenik duserek kaybetme yani senin bunu yenebilecegine ben inaniyorum...ayrica lutfen gec olmasin yani dusunsene biri eteginde biri kucaginda biri karninda hahaha o zaman gorursun sen psikolojiyi...yani demem o ki saclarina ak dusurme be guzel kadin, gencligini hic ugruna tuketme hey genc kadin..seslenebilecegim kadar seslendim sende duydun eee artik...o seni arayacak bak bundanadim gibi eminim ama o zaman bu zaman degil...zamani beklersen hirslarini dizginleyemezsin...

word dosyasi daha iyi sinirlenince yirtamazsin, bilgisayarina ya da her neyse ona da kiyamazsin:pAma bak sakin sileyim deme bozusuruz sonra:KK63:
Kiz gerek yok rakip falan olmaya simcik:KK53:Hem benimkiler bana yetiyor ee bir de kk var ne demisler herseyin fazlasi zarar bana yeter fazlasi da asar:KK14:

Yaa dayanamayam soracam profil resmindeki albumdeki iste sen misin? Lutfen ben degilim de yasindan daha kucuk duruyorsun eniste bey neden boyle yapiyor belli...sana uyamayacagi icin kendini geri cekiyor ki sen onun pesinsen kos kos ki egosu da tavan yapmis olsun 1 tasla 2 kus hesabi...sonucta kacan kovalanir hesabi adamda yillarin tecrubesi var...:KK37:

Zaten sen su hirsini bir biraksan gerceklerin gayet farkindasin yanlis anlama ama hirsini ben gencligine veriyorum...ama unutma hayatinin en guzel zamanini hirslarina yenik duserek kaybetme yani senin bunu yenebilecegine ben inaniyorum...ayrica lutfen gec olmasin yani dusunsene biri eteginde biri kucaginda biri karninda hahaha o zaman gorursun sen psikolojiyi...yani demem o ki saclarina ak dusurme be guzel kadin, gencligini hic ugruna tuketme hey genc kadin..seslenebilecegim kadar seslendim sende duydun eee artik...o seni arayacak bak bundanadim gibi eminim ama o zaman bu zaman degil...zamani beklersen hirslarini dizginleyemezsin...

word dosyasi daha iyi sinirlenince yirtamazsin, bilgisayarina ya da her neyse ona da kiyamazsin:pAma bak sakin sileyim deme bozusuruz sonra:KK63:
Kiz gerek yok rakip falan olmaya simcik:KK53:Hem benimkiler bana yetiyor ee bir de kk var ne demisler herseyin fazlasi zarar bana yeter fazlasi da asar:KK14:

Yaa dayanamayam soracam profil resmindeki albumdeki iste sen misin? Lutfen ben degilim de yasindan daha kucuk duruyorsun eniste bey neden boyle yapiyor belli...sana uyamayacagi icin kendini geri cekiyor ki sen onun pesinsen kos kos ki egosu da tavan yapmis olsun 1 tasla 2 kus hesabi...sonucta kacan kovalanir hesabi adamda yillarin tecrubesi var...:KK37:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay gülmekten öldüm mesajına ya özellikle eteğinde kucağında çocuk ve bilgisayar kısmına

ne kadar tatlısın ve komiksin. ben seni çok sevdim ya :KK23:

merak ettim sen kaç yaşındasın? evli misin hiç sormadım ayıp oldu

o zaman bu zaman değil derken daha çok mu beklicem aramasını onu mu kastettin :KK51:

aaaaa ben seni izlemiştim doğru evet fotoğraflarımı görebilirsin evet canım hepsi benim fotoğrafların :KK48:

ek: ayrıca hep 30 falan duruyorsun diyorlar sen böyle deyince çok sevindim şimdi :rolleyes:

0 0bEn cim valla yarım sayfa anca doldurdum ama şimdiden çok iyi geldi
üzerimden ruhsal anlamda bir yük kalktı diyebilirim
kendimi suçlamaktan vazgeçtim bile şimdiden
okudukça da şaşıyorum bu yazdığım konuyu (kafaya taktığım bir meseleden giriş yaptım konuya ve onu ve kendimi yargıladım) nasıl kafaya takmışım, nasıl kendime haksızlık etmişim diye
Yarın da son olanları yazmaya devam ederim artık
Beni gazlayıp yazmaya zorladığın için teşekkür ederim :)

Sen mutlu ol yeter:KK54:Ben sana dediydim daha yarim sayfada boyle olduysa ooooo sen yakinda tanimazsin bu adami ben sana diim:KK70:Vazgecme sakin ha:KK12:Bak kensine acimiyorsan zavalli bene aci basim catliyor agridan yine de sana yazmaya calisiyorum emeklerime kiyma bak kotu olur sonra haaaa:KK76:Bilirsin cok pis uyaririm:KK70:Yalniz artik sapitmaya mi basladim ne uykum var uyuyamiyorum iyi mi:mad:

ay gülmekten öldüm mesajına ya özellikle eteğinde kucağında çocuk ve bilgisayar kısmına

o zaman bu zaman değil derken daha çok mu beklicem aramasını onu mu kastettin :KK51:
aaaaa ben seni izlemiştim doğru evet fotoğraflarımı görebilirsin evet canım hepsi benim fotoğrafların :KK48:

Yaa boşver o zaman o yansın haline sen niye yanıyor. ..kaçırmışsenin gibi kkızı söyle bakıyorum da zamane erkeklerinin istediği çoğu şeye sahip gibi gorunuyor sun. ..yani zamane derken o kadar yaşlı değilim yani amaabla dersen ona da bbozulabilirim hani :KK23:...tam tamına 29 yaşındayım evliyim ve 2 dünya tatlısı çocuklarım var...yok yok ayip olmadi da sen zannediyormuydun ki evli olmayan biri boyle uzun uzun yazsin sana:KK66:Kiz bekarlarin cogunun kendisine faydasi yok sana nasil olsun:KK70:Sen de tatlisin ama off sapik zannedecek okuyan ustuste fazla iltifat ettim escinsel degilim bak gercekten:rolleyes:Evet bekleyecen tam zamanini bilemiyorum ama adamin baska taktigi yo ki ne yapsin...son care bunu deniyor iste ne yapsin..kararina guvenmiyor just saf ya eee be adam sen hic demwz misin bu kiz birgun kk ya konu acar da gozu acilir diye ayyy cok cahil kalmis garibim ya:KK75:

ek: ayrıca hep 30 falan duruyorsun diyorlar sen böyle deyince çok sevindim şimdi :rolleyes:

Kıskanç onlar kıskanç :KK59:Bilmem bana gercekten daha kucuk gibi geldin..bas agrisi sebebi ile yanlislikla baskasini gormus olabilir miyim ki acabao_OYok yok yuregine inmesin dogru baktigima eminim:KK52:

gel benle tartış :KK53:

ilk başladığında tavsiye isteyebilirsin benden ciddiyim, gerçi büyük ihtimalle bir gözetmenin olur gibime geliyor olmaz mı?

psikolog olmaması daha iyi. senin manipülatif tekniklerini çakmaz, parmağında oynatırsın valla psikolog olmasa evirir çevirirdim o kadar diyorum ama böyle olunca o da iyi biliyor bu sefer o benden daha tecrübeli olduğu için beni oynatıyor oflar poflar olsun

Biraz alakasız ama Just örnek verir misin şu manipülatif tekniklere ?
Çok merak ettim , belki işimize yarar kı :KK68::KK45:

bi 3 gün de ben vereyim bakalım belki o da blöf sanıyordur zeka topum benim :KK28:

anladım ki benden büyüksünüz böyle hitap etmemin sakıncası yoktur herhalde
açıkçası ben çocuk 30-35ten önce istemiyorum :110:
çünkü daha çok gencim yapmak istediklerim var
mesela önümüzdeki yıl italya sularına akacağım yüksek lisans için :KK54:
evet canım yaş oldu 39 :))))
ne güzelll ideallerini olması bunlar seni hayata dahada fazla bağlayacaktır.
günaydın bu arada

ben anlamadım zaten pro resmindeki manayı bebek c.h
bütün tespitlerin doğru

yine ilgisiz olacak

hayatım lütfen içme
"içiceeeeeeem" dedi

böyle dememek lazım

bence de aramasın.

tatlım alkolik davranışlar sergilediğini bilmiyordum ama bu öyle birşey ki bünyeyi bırakmıyor sardı mı.içen birine içme demek annesine küfretmekten beter geliyor bunu biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X