- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
Hayır olmaz, madem kesin bitirmedin, açık bir kapı kalsın. Tamamen ipleri koparmış imajı çizmemek için.ama kapalı olması daha iyi olmaz mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmaz, madem kesin bitirmedin, açık bir kapı kalsın. Tamamen ipleri koparmış imajı çizmemek için.ama kapalı olması daha iyi olmaz mı![]()
Hayır olmaz, madem kesin bitirmedin, açık bir kapı kalsın. Tamamen ipleri koparmış imajı çizmemek için.
Onu bu endişelendirmez sinirlendirir sadece, o yüzden aç dedim zaten.o zaman mesaj atsın
biraz endişelensin istedim kapalı telefonla karşılaşıp
hahahaha canım eski birine mesaj mı yazıp vazgeçmişimm ondan kalma heralde bende hatrlamadım yeni sistem demek yazıp göndermeden kaydetmeye başlıyoo :)pro manası ve bebeği anlamadım ama
sanki kötülüğü için söylüyoruz![]()
ahahaha ay utandırdın teşekkür ederim bu kadar şımartmayın beni sonra adamın saçını başını yolucam gaza gelip![]()
Açık kapı falan bırakma,kapıyı ne kadar aralarsan kapatması zor olacak sen de kapatman gerektiğini biliyorsun ve zaten şu anda kapıyı kapatıyorsun.Aralık bırakmak sadece senin ve yaptığın planlar için zaman kaybı olur.Hatta kapıyı kapat ve üzerine üçlü kilit tak ki,hırsızlar kapıdan içeri girmesin...o zaman mesaj atsın
biraz endişelensin istedim kapalı telefonla karşılaşıp
herhalde bgn buyuk bulusma mu olduuu yazmamıssın:)
dur kız daha pazara cok vaar bekleee o cumartesı arar bu kdr ınatsaa:)
cnm benımkı baska senınkı baska bende artık bı suru ısaretler oldu gözum gordu bıtmesınden baska caresı yoktu..sende oyle bı durum yok herşey duzelebılır ...bıraz dısarıda oyalan takıl kafanı mesgul et dusunmeyınce daha cok arama gelır
Sevgili Jüst şimdi bunun için bana yeni konu actirma ve derhal cevap verhahaha kiz bi an basina silah dayamis gibi hissettim daha once kac kere dayadiysam
yaa bak ben cok ciddiyim..psikoloji de benim icin bir umut varmi? Dedigim gibi olabilir miyim? Neden boyleyim? Su arkadasin icin yapilacak birsey var mi? Bunun psikoloji de yeri nedir?bak aglamami istemezsin dimi konunu sele dondururum ona goresu an o kapasiteye sahibim
![]()
juuuust nerdesin?
insanlara karsi duyarsiz olmak istiyorum! !! bir gidim da olsa kindar olmak istiyorum! !!
yapilan haksizlari unutmamak istiyorum!!!
birinin herhangi birseye ihtiyaci varken elimden gelen birsey varsa da artik kendime hakim olup yapmamak istiyorum!!!
ofeke patlamsi yasayip insanlari bilerek kirmaktan cekinmemek istiyorum!!!
sabirsiz olmak iistiyorum! !!
anlamisindir ki kazik yedim
agliyorum agliyorum ama yok yok yok yapamiyorumben yukaridaki yazdiklarimi gercekten istiyorum..nasil yapicam juuuust!!!!!
Ne oldu canım esın ne yaptı
Just bi bilgilendir bizi :) ne durumdasınız?
hey just benı dınleyıp alemlere mı aktın kız:)
Just ne oldu merak ettık