- 27 Nisan 2012
- 15.830
- 19.100
- 498
yemin etmeyeydiniz iyiydikarşı taraf gelmek istedi ee bizde hayır diyemedik..
yaa ayrılamam ama sen gelsen olur haniHiç bi çözüm bırakmamışsınız ki getirin burada bakalım madem çocuklara
uzak yerden geliyorlar o yüzden en az 4 gün kalırlar..yok tanışmıyoruz işte telefon sosyal medya falan..Akraba degil bişey degil.
4- 5 gün çok fazla tatil bölgeside degilmiş,
Ziyaret için 2 gün yeterli bence,
Daha öncede tanışmıyorsunuz sanırım gereksiz.
4 günlük misafiri dert eden ne kadar insan var yahu!
Bir Türküz misafir severiz.
Ayrıca ev sahibi daha relax bu hususta anladığım kadarıyla.
Siz gerekli hazırlıklarınızı yapın. 2 gün izin olayı mantıklı.
Gelecek olan bayanda size yardım eder zaten. Siz rahat olursanız evinize gelenlerde rahat eder.
Kendinizi ve bebeciklerinizi sıkıntıya sokmayın. İlk gün yemek çeşitli olsun sonraki günler gerekirse kahvaltılık koyun.
Gelecek aile samimiyete önem veriyorsa daha çok memnun olacaktır emin olun.
Belki gelecek olan bayanda çekiniyor ve eşini otel hususunda ikna edemiyordur.
Eğer aynı kafadaysanız güzel geçeceğine inanıyorum ben hiç dert etmeyin
bir de çocukları her gün yıkamaya çalışın. Özellikle açık alanda gezdiğiniz günler.valla içimi ferahlattın..çok iyi geldi yazdıkların..malesef banyom tek..ama yapacak birşey yok..onlar gidince temizlettirirm..yemek konusunda haklısın ikizlerim ek gıdaya başladı onlara özel yiyecek hazırlıyorum..onun dışında dışarda yer içeriz diye düşünüyorum..onlarda sanırım bebek arabası yok..bizdede 2 tane var..tek sorun akşam uykuları..onuda çözdük mü işlem tamam :)
Olur bendede var bir tane süper olur ama evde bize oda kalacakmıyaa ayrılamam ama sen gelsen olur hani
bol bol gezeceğiz zaten..akşam iyi geçsin yeter..gündüz bir şekilde hallederiz..Olur bendede var bir tane süper olur ama evde bize oda kalacakmıçok sıkmayın kendinizi misafir umduğunu değil bulduğunu sözünden hareketle bukadar uzun bir misafirlikte herşey ayaklarına beklemesinler sizde tadını çıkarmaya bakın
burayı bu yüzden çok seviyorum..bir de çocukları her gün yıkamaya çalışın. Özellikle açık alanda gezdiğiniz günler.
Mesela biz tarihi yarımadayı gezdik, sonra gulhaneye gittik çocuklar yattı yuvarlandı oralarda... yada başka gün yıldız parkına gittik, çocuklar hep çimenlerde...
Bu sadece gezmek için değil, bu şekilde gün geçirdiğinizde çocuğa kene kontrolü yapıp banyo yaptırmak lazım :) aklınızda bulunsun.
yemin derken anlamadım...yemin etmeyeydiniz iyiydi
konunuza gelince bu ne düşüncesizliktir.
gelecek misafire iş buyurun yapsın
siz çocuklarınızla ilgilenin ve düzenlerini bozdurmayın
sağol valla..ya akşam erken yatıyor bebeklerim o sorun olmasında gerisi hallolur..Oo araya haftasonu da giriyor mis gibi olur bence, hem gözünüz de arkada kalmaz. Evet kalabalıkta bulmak zor olur.
Bu arada bence eşiniz evinize davet ettiyse rahat olun. Ki zaten bence rahatsınız. Her yazılana kulak asmamak lazım. Misafir güzeldir. Hem seviyormuşsunuz da. Size de değişiklik olur gezer dolaşır yeni bir aileyi tanırsınız.
evde yemek işine girmem dedim zaten eşime..biz bile zor yiyoruz hızlı hızlı..Ne biçim iş yahu
Otel mı yok
Gelsinler de niye sizde kalıyorlar
Bizide davet ediyorlar. Gidiyoruz ama otelde kalmak şartıyla üstelik çocuklu eve hemde çocukla gelip nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum
5 gün bide
Şaka gibi
Bence yemeği hep birlikte dışarda yiyin evde yapacaksanız da kadını tüm ise dahil edin ikizlerin var çocuğum varken ona ayiricagim zamanı başkasının gönlünü memnun etmeye ugrasamazdim sahsen
İnsan az biraz düşünceli olur
mutluluktan çok çekincelerim var..o sebeple konu açtım..Ikiz bebekleriniz var ve cocuklu bir aile 4 5 gun kalacak. Niye bu kadar mutlusunuz anlamadim ama buyuk dusunceszlik. Iki ufak bebekle kac gun sokaklarda ne yapacaksiniz
var ama kalmazlar orda..eşimi tanıyor birtek sonuçta..Tamam gelsinler de 4 gün abartı değil mi ya. Hiç birinizin kendi akrabası yok mu?
sanırım alacağım...Anennizden destek alırsınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?