vallahide billahi de geliyorlar !!!

Akraba degil bişey degil.
4- 5 gün çok fazla tatil bölgeside degilmiş,
Ziyaret için 2 gün yeterli bence,
Daha öncede tanışmıyorsunuz sanırım gereksiz.
uzak yerden geliyorlar o yüzden en az 4 gün kalırlar..yok tanışmıyoruz işte telefon sosyal medya falan..

misafir çok severim..hatta geldiğinde ne yapacağımı nasıl mutlu edeceğimi şaşırırm..tek çekincem ilk kez bebekli olarak misafir ağırlayacağım..bebeklerim gece kalkıyor sabah çok erken uyanıyor..rahatsız olunmasın istiyorum..bebekleriminde düzeni bozulmasun gelen misafirimi çok iyi ağırlayayım istiyorum..

bir de çocukları her gün yıkamaya çalışın. Özellikle açık alanda gezdiğiniz günler.
Mesela biz tarihi yarımadayı gezdik, sonra gulhaneye gittik çocuklar yattı yuvarlandı oralarda... yada başka gün yıldız parkına gittik, çocuklar hep çimenlerde...
Bu sadece gezmek için değil, bu şekilde gün geçirdiğinizde çocuğa kene kontrolü yapıp banyo yaptırmak lazım :) aklınızda bulunsun.

yaa ayrılamam ama sen gelsen olur hani
Olur bendede var bir tane süper olur ama evde bize oda kalacakmı çok sıkmayın kendinizi misafir umduğunu değil bulduğunu sözünden hareketle bukadar uzun bir misafirlikte herşey ayaklarına beklemesinler sizde tadını çıkarmaya bakın

misafiri çok çok severim..yanlış anlaşılmasın.. ilk kez bebekli olarak misafir ağırlayacağım tek çekingem o..

Son düzenleyen: Moderatör:
bol bol gezeceğiz zaten..akşam iyi geçsin yeter..gündüz bir şekilde hallederiz..

burayı bu yüzden çok seviyorum.. aklımda kesinlikle yıkıcam mikirleri

Ikiz bebekleriniz var ve cocuklu bir aile 4 5 gun kalacak. Niye bu kadar mutlusunuz anlamadim ama buyuk dusunceszlik. Iki ufak bebekle kac gun sokaklarda ne yapacaksiniz

Tamam gelsinler de 4 gün abartı değil mi ya. Hiç birinizin kendi akrabası yok mu?

yemin etmeyeydiniz iyiydi

konunuza gelince bu ne düşüncesizliktir.
gelecek misafire iş buyurun yapsın
siz çocuklarınızla ilgilenin ve düzenlerini bozdurmayın
yemin derken anlamadım...
iş buyuramam ama karşı taraf bana kesinlikle yardımcı olur diye düşünüyorum..

sağol valla..ya akşam erken yatıyor bebeklerim o sorun olmasında gerisi hallolur..

evde yemek işine girmem dedim zaten eşime..biz bile zor yiyoruz hızlı hızlı..

[

tabikide çocuklu aileler yine çocuklu ailelere misafirliğe gidebilir..hatta yaşları yakınsa bu daha da güzel olabilir..ilk kez olacağı için ve birde çalışıyorum onun stresi de var onlar beni zorlar..amaç bebeklerim düzenini korusun gelen misafir memnun olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…