vallahide billahi de geliyorlar !!!

Esinizin asker arkadasi tamam da siz esler olarak bakalim anlasabilecek misiniz? 4-5 gun yatili kalmak cok fazla madem tatil madem gezecekler otel mi yok? Boyle insanlari sevmiyorum. Kolaylik dilerim resmen sinir harbi.
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Ayrica akrabalik baglari bulunmayan insanlarin yatili kalmasini da uygun bulmuyorum. Dunyanin binbir turlu hali var. Ayrica evim benim mahremim. Herkesi caya bile almam. Misafirlerimi secerim. Tatil beldesinde oturmam sebebi ile esimin de asker arkadasi nisanlisi ile basip gelmek istemisti ama kabul etmemistim. Askerdeki psikoloji ile cok iyi anlasabilirler ama yasam bicimimiz hic mi hic birbirine uymuyordu. Yani sivilde iyi arkadas olamazlardi. Ki olamadilar da zaten.

işte bende gitmem ama karşı taraf geliyor..
Tatil beldesinde mi yasiyorsunuz. Eger oyleyse tatili ucuza getirmek icin calisan insanlarin evlerini otel gibi kullanilmasindan nefret ediyorum. Yasadigim ilceyi cok seviyorum ama sirf bu insanlarin olur olmaz tatil planlarini bizim uzerimizden kurmalari sebebi ile tasinmayi dusundum cogu kez. Yaz geldi mi bir sinir harbi basliyor. Ne evim otel ne de ben garson. Asci. Odaciyim... Ki oldukca yogun bir isim var. Calisan insanlarin evine boyle pervasiz gidilmesine karsiyim.

Kesinlikle oyle. Bize de gecen yaz babamin arkadasinin kizi, kocasi ve 3 cocuguyla geldi. En son 10 yil once gormusuz kendisini arabayla Turkiye turu yapiyorlarmis da bize de ugramak istemisler. Ben boyle gorgusuzluk gormedim. Annemle babam da misafir cok severler ama sabir da bir yere kadar. 5 gun boyunca her gun gezdirdiler yedirdiler gitmeye de niyetleri yoktu hala hic utanmiyorlar bizimkiler baska ile dugune gidecek diye gitmek zorunda kaldilar.

Misafirin yerini bileni makbul.

Konu sahibi hevesli umarim onun icin rahat gecer. Ama ben de olsam siz gibi kabul etmezdim.

Zaten benim iliskilerim hep mesafelidir. Bu sekilde gelemez kimse ama esim gelmeyecek insani davet ede ede getirtir.. Hatta gelmeyecekse bile esim davet etti ayip olmasin diye gelmek icin plan yaparlar. Ben de esime bana sormadan verdigi sozleri ben olmadan tutmasini soylerim. Tabi ne mumkun.. Mahcup mahcup musait olmadigimizi soyler. Bu durum ailesi icin degil. Her merhaba dedigi arkadasini davet ediyor onlar icin gecerli. Insanlarin basina arkadaslari yuzunden neler neler geliyor. Cok yakin arkadaslarimiz var onlari seve seve agirliyorum zaten onlar sanki aileden gibi oluyor ama esimin bir kez merhaba dedigi insani bile kmlerce oteden tatile cagirmasina rizam yok. Zaten uygulamaya da geciremedi henuz. Set cektim gecemiyorlar :)

3 çocuğumla annemler dışında kimsede 1 geceden fazla kalamam.gecen hafta kız kardeşime gittik 1 gece kaldık döndük.gecen ay İzmir e gittik kuzenimde kalmadım otel tuttum iki gece.rahat edemiyorum.cocuklar çok simariyor.en iyisi yatıya gitmemek.
İnşallah iyi vakit gecirirsiniz

Yine mi mikirtoşlar kıııız :))) öncelikle gözlerinden öperim... ikinci olarak misafirin çocukları kaç yaşlarında? Dört beş gün süreceği kesin mi kalma olayının?

Sizin esiniz ayni benim babam annem de yumusak yuzlu olunca vah bana vahlar bana

Samimi arkadaslarin gelmesi rahatsizlik vermez aynen her seyi paylasiyoruz sonucta.
En iyisini yapiyorsunuz.

Ah ya bayramda programımız var kurban bayramında bi yer ayarlayalım birlikte gidelim deseydin.
2 çocukla 5 gün akraban bile olmayan birinde kalmak ne rahatlık. Yardım etmezse şaşırma. Belki o kadın da kvsinin evinde hizmet etmemek için kaçıyordur size.

tatil beldesinde yaşamıyorum..ziyaret amaçlı geliyorlar..senin işin zormuş valla..

gelecek olan misafirler görgüsüz olmazlar diye düşünüyorum..zaten kendi hallerinde insanlar..

kötü niyetli insanlar değiller..yani sakın yanlış anlaşılmasın dediğim köy insanı tarlasıyla uğraşan insanlar..mutlaka bize yardımcı olurlar..

Yine mi mikirtoşlar kıııız :))) öncelikle gözlerinden öperim... ikinci olarak misafirin çocukları kaç yaşlarında? Dört beş gün süreceği kesin mi kalma olayının?
mikirtoşlar tabi çocukların biri 6 yaşlarında biri 4 yaşlarında..çok uzak yoldan gelecekler mutlaka kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…