Van da yaşayan arkadaslar van nasıl?

pelinda82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
24
8
8
42
Bu yaz tayinimiz büyük olasilikla van a çıkacak van da yaşayan arkadaşlar nasıl bi yer ulaşım eğitim ev durumları gezileçek yerler hk bilgi verir misiniz

Van da yasamak nerden geldiginize bagli hanimlar ben geleli 1 yil oldu. Her sehir gibi avantaj ve dezavantajlari var.

Örnek verebilir misiniz özellikle dezavantajları merak ettim ben eğitimi merak ediyorum özel okullar varmı fiyatları nasil
evet ozel okullar var ve ailelerin cogu memnum dezavantajlari derken mesela ev kiralari ulasim , ama sonucta buyuksehir.

ben merkezde 800 e oturuyorum su an.ucuz evler tokiler var ama iste merkeze uzak olmasi sorun.

Merhaba arkadaşlar nihayet tayinler açıklandı van merkez çıktı bizde jandarma lojmanlarına girmek istiyoruz tam olarak lojmanlar hangi semtte oturulacak durumda mi bilgisi an varsa cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar nihayet tayinler açıklandı van merkez çıktı bizde jandarma lojmanlarına girmek istiyoruz tam olarak lojmanlar hangi semtte oturulacak durumda mi bilgisi an varsa cevaplarsanız sevinirim
lojmanlar edremitteymiş ama calısıyorsanız kıs aylarında merkeze ulasım zor oluyormus kardan dolayı.birde en yakın market vs uzak oldugu ıcın karı koca calısanlar genelede merkezde kalıyormus bizim şimdilik edindiğimiz bilgiler bu yonde..

Back
X