Cok guzel olmus cnm, gule gule kullan:)) bepanten kremi cok iyi geliyor hem icine hem ustune surebilirsin, kabuklanmayi onluyor nemlendiriyor ve kurutmuyor cnm
Jupitoocuğum merhaba
işlerin yoğunluğundan hergün siteye bakamıyorum o yüzden hemen cevap yazamadım.Ben henüz ameliyat olmadım o yüzden burun ucu ile ilgili yanlış birşey söylemek istemiyorum fakat burun ucunun sertleşmesini pek çok arkadaştan daha duydum.
bende senin gibi heyecanla resimlerini takip ediyorum ve maşallah diyorum çok hoş bir burun çıkmaya başladı ortaya ama şunu da yine yine yine söyleyeceğim senin eski burnunda benim çok hoşuma giden kendine özgü bir güzelliği, karizması olan bir burundu...
Cilt için benim iki tavsiyem var birincisi bepanten krem çok iyidir banada eczacı bir tanıdık tavsiye etmişti yaraları çabuk iyileştirmesi,cildi beslemesi bakımından biz ailecek devamlı kullanıyoruz.
ikinci olarakta maden suyunu içine az biraz limon suyu sıkarak buzlukta donduruyorum sonra sabahları masajla cildime sürüyorum içindeki mineraller cilde ii geliyor ve ödemleri alıyor....suna dumankaya televizyonda söylemişti denedim ve memnun kaldım...
sewgiler.....
oiiyy kıyamam bilmiyorumkismile
ben de burnumun altındaki dikişlerle oynadım hep çıktıktan sonra kabuk soydum hiç dayanamam, izi derin kalırsa kendime çok kızarım
Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan sen de güle güle kullan innnanılmaz güzel olmuş yemin ederimboshayallersmile
Bepanten aldım bugun sprey+bepanten devam edelim bakalım hemenceceik yumuşattı zaten:)
çok tatlı bence :) böyle de kalabilir ucu hafif kalkık da olabilir.. benim 95 dereceymiş kalkıklığı ama şu an 97 olsa daha mı iyi olurdu diyorum..bilgin olsun canım
Of sorma canım ya benim de orantısız olmaya başladı ikigündür, şişlikler inince mi ortaya çıktı yoksa dengesiz mi iniyorlar anlamadım vallahi. çok geçmişler olsun sana da canım hayırlısı olsun vallaJupitoo fotoğraflarına şimdi baktım da bence çok güzel olmuşsun, şu şişliklerin bi insin o zaman harika olacak. Sen ve birkaç arkadaşın fotoğraflarına bakınca anladım ki, iyi yapılan burun kendini alçılar açılır açılmaz belli ediyor. Senin burnun şu an şiş fakat çok orantılı gözüküyor, özellikle burun deliklerine bayıldım. Benimkiler ise alçıdan çıktığından beri yamuk. İki burun deliğimin birbiriyle alakası yok, sanki başka insanlara aitmiş gibi. Umarım kısa zamanda tümüyle iyileşirsin.
mrb jupito
bende yazın revizyon ameliyatı olmayı düşünüorum. burnumda hem sekil hemde solunum bozukluğu oldu. doktor arastırıorum işte
özel olmazsa ameliyatının maliyeti ne kadar oldu.bi msj atarmısın? ben sana özel msj atamadımda
simdiden tesekkürlerolumunekankayizsmile
Çok teşekkür ederim :) Albume iki aylık fotolarımı ekledim bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?