var mi ayni durumda olan çok çok üzgünüm...

sizde mi tek basina yasiyorsunuz? cocugunuz var mi? on bakmaya basladim derken neler yapiyorsunuz mesela. Benim korkum ömür boyu yalniz kalmak yalniz ölmek yalniz kafayi yemek:KK43: Su anki ruh halimden dolayi abartiyorda olabilirim.
Bende eski es icin ülkemi ailemi isimi her seyimi birakip buraya geldim malesef siddet gördüm ve ayrildik o gittikten sonra dilini bile tam bilmedigim bu ülkede ayakta kalmaya calistim üniversteye basladim herkes taktir etti ben yapamazdim bunu diye gel gör ki her seyin bir bedeli var ben neler cekiyorum kimse bilmiyor.
Evet 2 tane çocuğum var onlarla yaşıyorum on bakmaya başladım derken spor hocasıyım onun üzerine yoga yapıyorum eskidende makyaj yapmayı kuaföre gitmeyi zaten çok severdim şimdi daha da çok seviyorum:))kendime daha kaliteli vakitler ayırıyorum meditasyon yapıyorum film meraklısı bir insanım zaten şimdi ise tamamen kendi zevkime uygun filmlere gidiyorum arkadaş çevresi geniş bir insanım eskiden ex eşim kısıtlardı o kötü bu yamuk gibi tamamen kendi özgür irademle istediğim arkadaşlarımla daha da özgürüm sabahları sahil yürüşlerim vazgeçilmezlerim arasında kitap aşığıyım yatağımın içinde kitap okumadan uyumam çocuklarıma Özel programlar yapıyorum dünyam tek başıma bana ait ne yapayım beni üzen yıpratan herifiii kendini sakın küçümseme bak sende neler başarmışsın ben seni tebrik ediyorum

tek basima nereye gidebilirim ki? nasil sosyallesebilirim? bugün bir yoga grubuna katildim yoga bittikten sonra herkes dagildi. Oraya bile esli gelmisler zaten:KK43:

Ben 26 yasindayim en sevdigim hobiler arasinda kulakligimi takip cafeye veya yuruyuse cikmak var. aksamlari eglenebilir pub veya eglence klupleerine de tek gidebilirsiniz. Ya da canli muzige ?

Yanliz oldugunu icin sizi neden yadirgasinlar ki ?

Hic arkadasiniz yokmu.

Bana öyle geliyorki siz görünüşte sizden iyi olanlara bakıp kendize üzülüp acıyorsunuz. Yaşadıklarınızın da etkisi vardır tabii ki. Yapmayın. Yapayalnız kalıp eli ayağı tutmayanlar da var. Sokakta yaşayanlarda. Başkalarıyla kendinizi karşılaştırmayın onlara imrenmeyin. Yogaya gittim eşliler falan demişsiniz. Orası mutlu etmediyse başka yere gidin. Bir yüzme kursuna voleybol kursuna yazılın. Bayanların tek gittiği kursa gidin. Arayıştasınız ne güzel çok taktir ettim sizi. Arkadaşlarım dikiş kursuna gidiyor ve ordada arkadaşları var. Yada başka kurslara yazılın. Pes etmeyin devam edin.

Mrb kizlar, gecen buna benzer bir konu acmistim, psikolojik durumum daha da kötülesti zaten hafta sonu geldimi daha kötü oluyorum.Cok yalniz hissediyorum bosandigimdan ve hayatimdan bazi insanlar ciktigindan beri cocugumda yok. Tek basima yasiyorum herkes evli ya da sevgilisi var ben yapayalnizim disari cikiyorum herkesin yaninda biri var sariliyorlar el ele geziyorlar güclü ol illa bir erkek olunca mi mutlu olcaksin demeyin insanin yaninda dünyanin yükünü paylastigi biri olunca tabiki hayat daha güzel ve anlamli oluyor. Cok kötüyüm hasta etcek bu durum beni. Var mi ayni durumda olan nasil basa cikiyorsunuz?? yasim 31
Aynı durum bende de var canim üstelik ben evliyim mutlu bi evliliğim var herseyim tam sürekli eşimle her yeri geziyoruz fakat ben mutsuzum bunaliyorum biraz evde tek kalim hemen arkadaslarimi aramak istiyorum konusmak istiyorum fakat kimsenin kimseye ihtiyaci yok çoğu iki kelime bile edemiyirsun.bence sorun kendimizde güçlü olmayiliyiz baskalarindan medet umaraj bi çözüm olmaz sanırım

Aynı durum bende de var canim üstelik ben evliyim mutlu bi evliliğim var herseyim tam sürekli eşimle her yeri geziyoruz fakat ben mutsuzum bunaliyorum biraz evde tek kalim hemen arkadaslarimi aramak istiyorum konusmak istiyorum fakat kimsenin kimseye ihtiyaci yok çoğu iki kelime bile edemiyirsun.bence sorun kendimizde güçlü olmayiliyiz baskalarindan medet umaraj bi çözüm olmaz sanırım
KendiniZ okuyamizorsaniz bile bakara suresini Acin YouTube de acin hergün acin Ve degisikligi sahit olun.

Evliler evliligin disina cikmak istiyor, bekarlar icine girmek... kisaca herkes elinde olmayani istiyor:) Mutluluk evlilige bagli degilde.. kafa denginse bence en guzel olandir. Bana sorarsaniz. Evlilik gereksiz bile diyebilirim:)) cok sukur iyiki cocuklarim var.. heleki bizim Turk toplumunda yetstirilen erkeklerle zor evliligi yurutmek.. anne duskunu.. erkek oldugu icin kendini bisey sanan, 8 saat mesai yapti diye dunyayi tasidigini sanan.. cocuklarina aksamdan aksama agucuk gugucuk yaparsk babalik gorevini yaptigini sanan..kendi poposuna gobegine bakmadan karisinin kilosuna memesine laf atan.. toplum bunlarla doluyken.. evlilik nasil kolay olsun? Butun evliligi kadin tasiyosa ne gerek varki evlilige diyenlerdenim:)
Gerçekten çok yerinde bir yorum
Ben de merak ederim bekar olsaydim bu yaşta diye.
Esim haftada 3 4 gun yok. Çocuklarımla zaman geciriyorum. Aksam bi netflix keyfim var isler yetisirse. Arkadaslarla program yapiyorum her cuma.
Daha dun düşündüm. Bu yasta bekar olsaydim diye. Ben de sikilanlari anlayamıyorum. Yazin cocuklar yazlikta esim seyahatte olduğunda haftada 3 kitap okurum. Yalnızlıkta lazim sanırım.

Canım İnan ki kimse boşanmak icin evlenmiyor ama boşandıysan elbet vardır bir hayır. Yeni çevre edinmeye çalış üzerindeki ölü toprağını at. Tazelen yeni arkadaşlıklar edin. Asla yeni biri için acele etme hayat bu yarın üzüldüğünü düşünür pişman olursun

Gerçekten çok yerinde bir yorum
Ben de merak ederim bekar olsaydim bu yaşta diye.
Esim haftada 3 4 gun yok. Çocuklarımla zaman geciriyorum. Aksam bi netflix keyfim var isler yetisirse. Arkadaslarla program yapiyorum her cuma.
Daha dun düşündüm. Bu yasta bekar olsaydim diye. Ben de sikilanlari anlayamıyorum. Yazin cocuklar yazlikta esim seyahatte olduğunda haftada 3 kitap okurum. Yalnızlıkta lazim sanırım.
3 seyin kiymetini bilmezmis insan.. saglik, zaman, genclik.. gunler gectikce bunlar azaliyo bizde ne yazikki..

Bende arada bekar olsaydim hayatim nasil olurdu diye dusunmeden edemiyorum:)) sanirim yillar gecmiste olsa o zamanlari cok ozluyorum. Bende boyke bi huy var ama.. gecmisime fazlaca bagli yasarim, hep dunu ozlerim. Belkide dunu ozlerken bugunu kaciriyorumdur: )

kizlar mesajlariniz icin tesekkürler. Insan ne yoksa onu özlüyor iste. Ben söyle düsünüyorum hayat gercekten zor ve bir cok acilarla dolu eger yaninda sevdigin biri varsa bu hayatin yükü hafifliyor diye düsünüyorum. Hem bir yastan sonra evlenmek daha zor oluyor o yüzden yasim fazla gecmeden bir iliskim olsun istiyorum cocuklarim olsun istiyorum insanin gercekten zoruna gidiyor. Ne evlilik meraklisi bir toplummusuz ya. Dediginiz gibi cokta iyi bir sey olmamasina ragmen. Bu arda ugrasiyorum kurs falan ariyorum gidiyorum bir yerlere ama o gün icinde kimseyle görüsüp bir sey konusmadiysam psikolojim daha da bozuluyor.

3 seyin kiymetini bilmezmis insan.. saglik, zaman, genclik.. gunler gectikce bunlar azaliyo bizde ne yazikki..

Bende arada bekar olsaydim hayatim nasil olurdu diye dusunmeden edemiyorum:)) sanirim yillar gecmiste olsa o zamanlari cok ozluyorum. Bende boyke bi huy var ama.. gecmisime fazlaca bagli yasarim, hep dunu ozlerim. Belkide dunu ozlerken bugunu kaciriyorumdur: )

Bende düne gecmise cok bagliyim hic sevmiyorum bu huyumu eski ese kizginligim nefretim bile hala gecmedi egosu yüzünden hayatimla oynadi diye.

Canım İnan ki kimse boşanmak icin evlenmiyor ama boşandıysan elbet vardır bir hayır. Yeni çevre edinmeye çalış üzerindeki ölü toprağını at. Tazelen yeni arkadaşlıklar edin. Asla yeni biri için acele etme hayat bu yarın üzüldüğünü düşünür pişman olursun

Bosandigimdan beri güzel bir sey olmadi hep daha fazla sorunlar. Birde üstüne bosanmisligin verdigi basarisizlik hayalkirikligi hissi. Yasamayan bilemez cok kötü :(

Bana öyle geliyorki siz görünüşte sizden iyi olanlara bakıp kendize üzülüp acıyorsunuz. Yaşadıklarınızın da etkisi vardır tabii ki. Yapmayın. Yapayalnız kalıp eli ayağı tutmayanlar da var. Sokakta yaşayanlarda. Başkalarıyla kendinizi karşılaştırmayın onlara imrenmeyin. Yogaya gittim eşliler falan demişsiniz. Orası mutlu etmediyse başka yere gidin. Bir yüzme kursuna voleybol kursuna yazılın. Bayanların tek gittiği kursa gidin. Arayıştasınız ne güzel çok taktir ettim sizi. Arkadaşlarım dikiş kursuna gidiyor ve ordada arkadaşları var. Yada başka kurslara yazılın. Pes etmeyin devam edin.

Evet kesinlikle arayistayim daha da dibe batmamak icin her türlü aktiviteyi ariyorum buluyorum cesaret edip gidiyorum. Ama söyle kafama göre ne bir kiz ne de bir erkek arkadas var. Belkide cok acele ediyorum hemen olcak bir sey degil:(

Bosandigimdan beri güzel bir sey olmadi hep daha fazla sorunlar. Birde üstüne bosanmisligin verdigi basarisizlik hayalkirikligi hissi. Yasamayan bilemez cok kötü :KK43:
Evet Allah yaşatmasın diyeyim ama bu gidişatı değiştirmek elinde neden bir adım atmıyorsun???

Allah bizi bir yudum sevgiye, ilgiye, vefaya muhtaç eden partnerlerimize birazcık vicdan versin vermeyecekse onların belasını versin. belası da bizden aşk dilenmek olsun amin.

kizlar mesajlariniz icin tesekkürler. Insan ne yoksa onu özlüyor iste. Ben söyle düsünüyorum hayat gercekten zor ve bir cok acilarla dolu eger yaninda sevdigin biri varsa bu hayatin yükü hafifliyor diye düsünüyorum. Hem bir yastan sonra evlenmek daha zor oluyor o yüzden yasim fazla gecmeden bir iliskim olsun istiyorum cocuklarim olsun istiyorum insanin gercekten zoruna gidiyor. Ne evlilik meraklisi bir toplummusuz ya. Dediginiz gibi cokta iyi bir sey olmamasina ragmen. Bu arda ugrasiyorum kurs falan ariyorum gidiyorum bir yerlere ama o gün icinde kimseyle görüsüp bir sey konusmadiysam psikolojim daha da bozuluyor.
ben de bu sebeplerden ve zalim eşimi çok sevdiğimden boşanamıyorum. bu arada eş öyle hayatın zor günlerinde filan yanında olmuyor daha da zorlaştırıyor bazen

Evet bende Almanya’dayım.Ama epey uzağız.İşimi ailemi bırakıp geldim buraya ve eşimden başka kimsem Yok burda.İnsanın hayatında Ne yoksa onun eksikliğiyle mutsuz oluyor ben bunu anladım.İşim varken yalnızdım ve sizin gibi düşünüyordum hayatımda güvenebileceğim biri olsun,yuvam olsun...Şimdi yuvam var anlayışlı beni mutlu etmek için uğraşan bir eşim var ama yine mutsuzum.Kendimi işe yaramaz hissediyorum 5 ay oldu geleli dil konusunda geliştiremedim kendimi,çalışmak istiyorum ama dil olmadan birşey yapamıyorum,özgüvenin kırıldı kısacası.
[/QUOTE
Canm bende aynı durumdayım sen şimdi nasılsın alışabildinmi merak ettim 🙂

Back
X