- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.207
- 113
- Konu Sahibi melankolik_24
Evet 2 tane çocuğum var onlarla yaşıyorum on bakmaya başladım derken spor hocasıyım onun üzerine yoga yapıyorum eskidende makyaj yapmayı kuaföre gitmeyi zaten çok severdim şimdi daha da çok seviyorum:))kendime daha kaliteli vakitler ayırıyorum meditasyon yapıyorum film meraklısı bir insanım zaten şimdi ise tamamen kendi zevkime uygun filmlere gidiyorum arkadaş çevresi geniş bir insanım eskiden ex eşim kısıtlardı o kötü bu yamuk gibi tamamen kendi özgür irademle istediğim arkadaşlarımla daha da özgürüm sabahları sahil yürüşlerim vazgeçilmezlerim arasında kitap aşığıyım yatağımın içinde kitap okumadan uyumam çocuklarıma Özel programlar yapıyorum dünyam tek başıma bana ait ne yapayım beni üzen yıpratan herifiii kendini sakın küçümseme bak sende neler başarmışsın ben seni tebrik ediyorumsizde mi tek basina yasiyorsunuz? cocugunuz var mi? on bakmaya basladim derken neler yapiyorsunuz mesela. Benim korkum ömür boyu yalniz kalmak yalniz ölmek yalniz kafayi yemekSu anki ruh halimden dolayi abartiyorda olabilirim.
Bende eski es icin ülkemi ailemi isimi her seyimi birakip buraya geldim malesef siddet gördüm ve ayrildik o gittikten sonra dilini bile tam bilmedigim bu ülkede ayakta kalmaya calistim üniversteye basladim herkes taktir etti ben yapamazdim bunu diye gel gör ki her seyin bir bedeli var ben neler cekiyorum kimse bilmiyor.