- Konu Sahibi Paradise lost
-
Aklıma kötü. Şeyler geliyor, eşiniz kızla görüşmeniz istemiyor, kız sizi tatilde yanınızda istemiyor, o boşanmış eşinizde boşanıyorOrtak karar aslında.
Bak şimdi Bilal e anlatır gibi anlatıyorum hani öyle bir laf var ya ne anlama geldiğini anladın
Ama siz yine de anlamayacaksınız o yüzden o tatlı canınızı sıkmayın.
Aynı şey aklımdan geçti.Konu sahibi Adamın ablası yüzünden boşandıklarını sanarken böyle bir şey çıkmaz umarımAklıma kötü. Şeyler geliyor, eşiniz kızla görüşmeniz istemiyor, kız sizi tatilde yanınızda istemiyor, o boşanmış eşinizde boşanıyor
Bu ne kadar çirkin bir yorum böyle. Bence siz müge anlı, televizyon izlemeyi biraz azaltın ve gözünüzü açın. Çünkü gerçekler hiç öyle değil. "Size göre" dosdoğru yolunda olup da öldürülen, tecavüze işkenceye uğrayan binlerde kadın var ve katilleri savunmalarda aynen sizin cümlelerinizi kullanıyor. Yok efendim kuyruk salladı, yok efendim iş atıyor sandım.
Kadının düşmanı yine kadın olunca çok üzülüyorum.
Müge Anlı'ya çıkan zihniyeti görüyoruz, herşey yasak ve ayıp sayıldığı için içindeki hevesleri canavara dönüştürmüş insanlar.Bu ne kadar çirkin bir yorum böyle. Bence siz müge anlı, televizyon izlemeyi biraz azaltın ve gözünüzü açın. Çünkü gerçekler hiç öyle değil. "Size göre" dosdoğru yolunda olup da öldürülen, tecavüze işkenceye uğrayan binlerde kadın var ve katilleri savunmalarda aynen sizin cümlelerinizi kullanıyor. Yok efendim kuyruk salladı, yok efendim iş atıyor sandım.
Kadının düşmanı yine kadın olunca çok üzülüyorum.
Sanmıyorum aslında.Eski eşinizle bu kız görüşüyor olabilir mi ?
Bu istatistiği nereden tuttunuz çok merak ettim. Çünkü benim gördüğüm, okuduğum haberlerde kadınlar evli olduğu veya boşandığı erkekler tarafından öldürülüp, şiddete uğruyor. Sizinki algıda seçicilik demek ki.Başına iş gelenlerin hepsi basit şu bu demedim zaten. Ancak Totale bakarsan genelinde böyle çarpık ilişkiler ,tek gecelik ilişkileri yaşayanların başına bunlar geliyor. Size normal geliyorsa yaşayın banane ki.. müge Anlı ya da haber izlemeyi azaltayim emredersiniz.
Sizin gibiler asıl böyle platformlarda bir iyilik abidesi adeta çok normal geliyorsa oğlunuza gelin alırsınız böyle birini. Herseyi iyice abartmakta Nirvana olundu.
Kadın düşmanı niye olayım? Konu sahibine görüşmemesi gerektiğini ve bu durumun zaten normal olmadiğini söylediğim içinmi ?
Asıl siz kadın dusmanisiniz modern olacağız diye iyice abartiniz. Burda genç kızlar yaşları küçük kişiler var herseye normal gibi yaklaşmaniz ne kadar tuhaf.
Sahi?Aklıma kötü. Şeyler geliyor, eşiniz kızla görüşmeniz istemiyor, kız sizi tatilde yanınızda istemiyor, o boşanmış eşinizde boşanıyor
Tanıdığım kadarıyla çıkmaz. Ama hayat bu neşe yaşayacağımız bilinmez ama bu fikir bana çok yakın gelmedi.Aynı şey aklımdan geçti.Konu sahibi Adamın ablası yüzünden boşandıklarını sanarken böyle bir şey çıkmaz umarım
Cinsel açlık yüzünden geline hallenenler, yengesine sarkanlar.Müge Anlı'ya çıkan zihniyeti görüyoruz, herşey yasak ve ayıp sayıldığı için içindeki hevesleri canavara dönüştürmüş insanlar.
Bu istatistiği nereden tuttunuz çok merak ettim. Çünkü benim gördüğüm, okuduğum haberlerde kadınlar evli olduğu veya boşandığı erkekler tarafından öldürülüp, şiddete uğruyor. Sizinki algıda seçicilik demek ki.
Ayrıca oğluma gelini ben almayacağım hanimefendi. Manavdan domates almıyoruz sonuçta. Ben oğluma/kızıma gerekli eğitim, kültürü vereceğim. Onlar kendilerine uygun mutlu olacaklarım kişileri seçecekler. Benim ALDIĞIM kişiyi değil.
Çok şükür öyleyim.Tamam çok kulturlusun çok modernsin hepsi sensin hı hı öyle yapin
Bu kızı nasıl benim eski eşim bir konuşmayla anladı halbuki konuşması çok normaldi kızın.
“Halbuki konuşması çok normaldi kızın”Ben de kızda bir sıkıntı görmedim o yaşam tarzı anormal de demiyorum bana uymadı dedim. Sanırım beni nadir anlayan bir üye de sizsiniz
Aynen öyle. Bir tane bile eğitimli, aile değerleri yüksek ve aydın insan göremezsiniz böyle programlarda.Cinsel açlık yüzünden geline hallenenler, yengesine sarkanlar.
Siz yinede takipte kalın.Mesela ben olsam gerçekçi bir fake bir hesap açıp kızı takip ederdim.Bakalım gittiği tatilde ya da günlük yaşantısında eşinize dair bir iz var mı ? Böyle bir soru açtığınıza göre sizinde içinize bir kurt düşmüş benceSanmıyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?