Var mı böylesi çevrenizde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler anlar tabii eski eşiniz de kızı bayağı kesmiş demekki ama kızı yaftalamanız hoş olmamış böyle bir kızmış gibisinden herkesin özel hayatı kendine.Özel hayatı olan kadınlar afedersiniz o.... mu oluyor.Önce bu fikir yapısını değiştirin derim
Ha ama tatil konusunda ben de gitmem tatile o konuda katılıyorum size

Kimsenin tercihini bu şekilde eleştiremezsiniz.Bekar bir kadın isterse bir günlük takılır isterse ömürlük.size ne?herkesin doğrusu yaşam şekli kendine,ahlak bekçisimisiniz ahlak normu belirleyici mi?
Bir de kocası seni harcar demiş bak bak bak:)) sen namuslusun o namussuz,senin aklında yok ne derse yapacaksın öyle mi?çok komik.

Kadınlar,kadınların yakasından bir düşün artık.

kimi erkekler kadınların bir cümlesinden anlıyor namuslarına ne kadar düşkün olup olmadıklarını.
aynısı başıma gelmişti, eskiden erkek arkadaşım bir arkadaşım için o kızın gözü başka bakıyor sana göre değil vs. demişti ben hiç kabul etmemiştim, sonradan anladım haklıymış :)

Aklıma kötü. Şeyler geliyor, eşiniz kızla görüşmeniz istemiyor, kız sizi tatilde yanınızda istemiyor, o boşanmış eşinizde boşanıyor
Aynı şey aklımdan geçti.Konu sahibi Adamın ablası yüzünden boşandıklarını sanarken böyle bir şey çıkmaz umarım

Evet çevremde böyle insanlar var, hatta bir tanesi en yakın arkadaşım. Parası işi gücü var, güzel ve bakımlı biri, evlenmek çoluk çocuğa karışmak ona göre değil istemiyor böyle bir hayatı, kimsenin kocasına sevgilisine de sarkmıyor sadece istediği gibi yaşıyor hayatını. Beraber gezdiğimiz, tatile gittiğimiz çok olmuştur ama ne ben ona kendi fikirlerimi dayattım, ne de o bana kendi fikirlerini dayattı. Evlendim, çocuklarım oldu her türlü yanımda ama ne beni ne de eşimi arkadaşımın hayatı ilgilendirmez, ciddi bir suçlu olsa (hırsız, katil, dolandırıcı, insan ticareti suçlusu vs vs) elbette işler değişir ama insanların nerede gezdiği, kaç erkekle beraber olduğu beni ilgilendirmez. Sizin arkadaşınız da sizi uyarmış, kafanıza uymadıysa tatile de gitmeyin görüşmeyin de, burda kızın özel hayatını eleştirmeye gerek yok.

Başına iş gelenlerin hepsi basit şu bu demedim zaten. Ancak Totale bakarsan genelinde böyle çarpık ilişkiler ,tek gecelik ilişkileri yaşayanların başına bunlar geliyor. Size normal geliyorsa yaşayın banane ki.. müge Anlı ya da haber izlemeyi azaltayim emredersiniz.
Sizin gibiler asıl böyle platformlarda bir iyilik abidesi adeta çok normal geliyorsa oğlunuza gelin alırsınız böyle birini. Herseyi iyice abartmakta Nirvana olundu.
Kadın düşmanı niye olayım? Konu sahibine görüşmemesi gerektiğini ve bu durumun zaten normal olmadiğini söylediğim içinmi ?
Asıl siz kadın dusmanisiniz modern olacağız diye iyice abartiniz. Burda genç kızlar yaşları küçük kişiler var herseye normal gibi yaklaşmaniz ne kadar tuhaf.

Müge Anlı'ya çıkan zihniyeti görüyoruz, herşey yasak ve ayıp sayıldığı için içindeki hevesleri canavara dönüştürmüş insanlar.

Bu istatistiği nereden tuttunuz çok merak ettim. Çünkü benim gördüğüm, okuduğum haberlerde kadınlar evli olduğu veya boşandığı erkekler tarafından öldürülüp, şiddete uğruyor. Sizinki algıda seçicilik demek ki.
Ayrıca oğluma gelini ben almayacağım hanimefendi. Manavdan domates almıyoruz sonuçta. Ben oğluma/kızıma gerekli eğitim, kültürü vereceğim. Onlar kendilerine uygun mutlu olacaklarım kişileri seçecekler. Benim ALDIĞIM kişiyi değil.

Tamam çok kulturlusun çok modernsin hepsi sensin hı hı öyle yapin

Bu kızı nasıl benim eski eşim bir konuşmayla anladı halbuki konuşması çok normaldi kızın.
Ben de kızda bir sıkıntı görmedim o yaşam tarzı anormal de demiyorum bana uymadı dedim. Sanırım beni nadir anlayan bir üye de sizsiniz
“Halbuki konuşması çok normaldi kızın”
Konunuzda kızı anlatırken kurduğunuz cümle.
“Ben ona anormal demiyorum”
Üzerinize gelindikten sonra yorumlarda kurduğunuz cümle. Evet cidden anormal dememişsiniz, bravo.

Sanmıyorum aslında.
Siz yinede takipte kalın.Mesela ben olsam gerçekçi bir fake bir hesap açıp kızı takip ederdim.Bakalım gittiği tatilde ya da günlük yaşantısında eşinize dair bir iz var mı ? Böyle bir soru açtığınıza göre sizinde içinize bir kurt düşmüş bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…