- Konu Sahibi Paradise lost
-
Yok hayır ondan eminim. Önceden bir tanışmışlıkları yok. Eşim de eşiyle samimiydi sonrasında da eşim o gözle bakacak bir insan değildi. O konuda bir şüphem yok.
Tatlı kız imajını silmedi hala bana göre tatlı sadece bazı görüşü bana uymadı dedim o yüzden de tatil fikrini iptal ettim bakın herkes yazdığımdan farklı yorumlar çıkarıyor ben ne demek istediğimi her yorumda yazıyorum ama insanlar farklı yorum yapmakta ısrarcı.
O konuda bir şüphen yoksa bunun dert olan kısmı ne tam olarak? Acaba oturup şöyle biraz dedikodu yapalım mı dedin? Eğer
eşine tamamen güveniyorsan, senin anladığını (!) nasıl anladığını düşünüyorsun peki, ermiş mi sence acaba malum mu oldu?
güzide ülkemizde bütün erkekler kurttur ya, onlara bir kadının tek bir cümlesini söyle anında yaftayı basarlar.
eğer görüşmemişlerse muhtemelen böyle bir mevzudur.
Hayır canım ne avalı, onlar ‘kuyruk’ sallıyor biz bilmiyoruz, bize sallamadıklarından.Konudaki yorumları okuyorum da sokakta yürüyen kadının aval aval yürümesinden ya da sağına soluna bakmasından bile anlam çıkartabilen mükemmel erkekler var, inanılır gibi değil.
Konudaki yorumları okuyorum da sokakta yürüyen kadının aval aval yürümesinden ya da sağına soluna bakmasından bile anlam çıkartabilen mükemmel erkekler var, inanılır gibi değil.
Kimseye sadakat sözü olmadığı sürece erkek de yapsın dilediğini, o da nerden çıktı?Ya şurda gecelik kadınlarla takılan erkekleri yerden yere vurursunuz ama hem cinslerimizi nasılda korumaya aldınız bravo! Konuya yorumum böyle insanlar cok fazla sen ilk kez denk gelmiş olabilirsin, rahatsız oluyorsan görüşmessin olur biter kafa yormaya gerek yok.
Size birşey demedim. Böyle bi kitle var ama dimi?Kimseye sadakat sözü olmadığı sürece erkek de yapsın dilediğini, o da nerden çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?