• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı böylesi çevrenizde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba size bir durumu anlatacağım belki de çok normaldir ama ben pek böyle şeylere denk gelmediğim için garibime gitti. Eşimle boşanıyoruz mahkeme 1 ay sonrasına kaldı, bunu konularımdan biliyorsunuzdur . Ben de evde canım çok sıkılıyor ve evde üstümde sürekli baskı var diye bir kız arkadaşımla tatile gitmeyi düşündüm. Bu kız çok sevimli cana yakın gezmeyi eğlenmeyi seven bir kızdı. Önceden de ailece onlarla beraber tatile gitmiştik. Bu çift boşandı o yüzden eskisi gibi görüşemedik. Benim de aklıma geldi ikimiz bir yerler gidebiliriz kız kıza. Bu kızla konuşurken "ben tatilde anı yaşarım, canım ne isterse onu yaparım, bizim gideceğimiz tatil belki sana uymayabilir" dedi. İlk acaba ne demek istiyor dedim sonra daha detaylı bilgi verdi. Mesela bir disko bar' a gitsem ve orda bir erkek yanaşssa o an keyfimiz nasıl isterse öyle davranırım canım neyi isterse yaşarım dedi. Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim. Eski eşim beni zamanında uyarmıştı "bak bu kız seni harcar bu kızla fazla muhatap olma" demişti. Eşim nasıl hemen o kızın bu yönünü görmüştü . Ben hep çok tatlı kız diye yanaştım bu yönünü sonradan görünce tuhaf bir uyanma yaşadım. Hiç hal ve hareketlerinde böyle olduğunu belli etmiyordu. Sonra ben onun gibi değilim diye kızla da konuşmayı kestim. Bu kızı nasıl benim eski eşim bir konuşmayla anladı halbuki konuşması çok normaldi kızın.
Sen kendine güveniyorsan, eminsen veya eğlence anlayışın farklıysa elin kızı seni niye harcasın. o birine gel şöyle böyle yapalım demiyor ki kendi tercihleri farklı. Bu namusçu erkeklere sinir oluyorum.

Ya pardon da rahat takılan her kadına kşr muammelesi yapmaktan ne zaman vazgeçicez. Herkes bir şeylerden korkarak çekinerek yaşamak zorunda mı ? Kadın vardır rahat değil baskı altında yetişmiş ama gözü aç her erkeği aklından geçiririr, kadın var rahat büyümüş herşeyi yaşayarak görmüş ama erkeklere karşı en ufak tahammülü isteği yoktur.
Kafa insanlar gelsin beni bulsun valla sıkıldım iç karartan insanlardan.

Arkadaşlar merhaba size bir durumu anlatacağım belki de çok normaldir ama ben pek böyle şeylere denk gelmediğim için garibime gitti. Eşimle boşanıyoruz mahkeme 1 ay sonrasına kaldı, bunu konularımdan biliyorsunuzdur . Ben de evde canım çok sıkılıyor ve evde üstümde sürekli baskı var diye bir kız arkadaşımla tatile gitmeyi düşündüm. Bu kız çok sevimli cana yakın gezmeyi eğlenmeyi seven bir kızdı. Önceden de ailece onlarla beraber tatile gitmiştik. Bu çift boşandı o yüzden eskisi gibi görüşemedik. Benim de aklıma geldi ikimiz bir yerler gidebiliriz kız kıza. Bu kızla konuşurken "ben tatilde anı yaşarım, canım ne isterse onu yaparım, bizim gideceğimiz tatil belki sana uymayabilir" dedi. İlk acaba ne demek istiyor dedim sonra daha detaylı bilgi verdi. Mesela bir disko bar' a gitsem ve orda bir erkek yanaşssa o an keyfimiz nasıl isterse öyle davranırım canım neyi isterse yaşarım dedi. Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim. Eski eşim beni zamanında uyarmıştı "bak bu kız seni harcar bu kızla fazla muhatap olma" demişti. Eşim nasıl hemen o kızın bu yönünü görmüştü . Ben hep çok tatlı kız diye yanaştım bu yönünü sonradan görünce tuhaf bir uyanma yaşadım. Hiç hal ve hareketlerinde böyle olduğunu belli etmiyordu. Sonra ben onun gibi değilim diye kızla da konuşmayı kestim. Bu kızı nasıl benim eski eşim bir konuşmayla anladı halbuki konuşması çok normaldi kızın.
Boşanıyor olduğunuz eşinizin geçmiş zamanda söylediği söz yeni mi kafanıza dank etti, neden bu kadar takıldınız?
Hepsini geçtim herkesin kendi hayatı, isteyen istediği gibi yaşar özgür bir Ülkedeyiz değil mi?😌

Konu sahibi ben sizi anladım da konunuz yanlış anlaşılmanıza çok müsait bir konu olduğu için tepkiler almışsınız. Sorunuz üzerinden cevap vereceğim... Çoğu erkek dört kadından üçüne yollu gözüyle bakar. Yani karısı, annesi veya yakın akrabası dışındaki kadınlar hariç diğer kadınları en ufak hareketinden yaftalayabilirler. Çünkü beyinleri oraya çok odaklı. Yaşadığınız durum sadece bir tesadüf. Kimsenin dış görünüşüyle, tarzıyla falan özel hayatını asla bilemeyiz. Yani üzgünüm eski eşiniz, kadını gözünden anlayan bir evliya değil. Atmış, tutmuş hepsi bu. O kadın olmasaydı bir başkası tutacaktı veya tutmayacaktı... Misal benim tanıdığım bir erkek, kadın sırf oje sürüyor diye çirkin ithamda bulunmuştu. Şimdi o kadın kesin öyledir diyebilir miyiz ? Erkeklerin geneli böyle çok şeyapma yani.

Son düzenleme:
Leş gibi ahlakçılık kokan bir mesaj olmuş. Kadın size "gel birlikte sevişelim" demiş sanki. Zaten sizinle birlikte zaman geçirmek istemediğini kibarca söylemiş.

kaldı ki diyebilirdi de...

ilgilenmiyorum dersin olur biter.

konu sahibi arkadaş, kadının istediği insanla istediğini yaşamak istemesinden sana ne. geldin bir de buraya "öyle kız" "böyle kız" diye konu açtın bize de anlatıyorsun. bize ne? ayrıca anlatsana nasıl biriymiş "böyle olduğunu" derken neyi kastettin.

görüşme sen o kızla.

Benim eşimde böyledir. İlk defa gördüğü bı insan için çok iyi tesbitler yapar. Ben ilk zamanlar kızardım insanların günahına girme zan yapma. Diye. Ama ne dese yıllar sonra çıkar o. Sen eşinle neden ayrılıyosun. Çok emin degilsin gibi geldi. Hayırlısı olsun

1. Si iyi tanımadığın biriyle niye Tatile çıkacaksın kız arkadaşın bile değil sadece bi tanıdık
2. Si onun hayatı yaşam biçimi onun doğrusu seninki senin doğrun tartışmaya açık bir konu değil
3. Sü senin eski eşin demek ki insanları daha iyi analiz edebiliyor.
4. Sü konu gereksiz olmuş boşu boşuna ban yiyeceksin.

Nasıl anladığını söyleyeyim. Eşiniz kadınları sınıflandırmaya, kendi kafasında fantezilerine göre etiketlemeyi seven bir hırboymuş, ordan anlamış. Aslında siz de öyle birisiniz belli ki tam tencere kapakmışsınız. Boşanmasaymışsınız keşke. Hem zaten adamla boşanıyorsunuz nasıl anladıysa anladı. Neden bu kadar dert oldu size?
Adam bir şekilde anlamış işte ve konu sahibi benim bilmediğim ne var , adam anlamış da ben hiç düşünmemişim diye soruyor. Konu sahibini gömmeye gerek yok kanımca.o Kadın kiminle isterse yatar, bu kadını da uyarmış ki sen öyle yapmazsın bak bunu bil de tatilde rahatsız olma. Olay bundan ibaret. Konu sahibi birini gömdü diye siz de onu gömdüğünüzde farklı bir iş yapmış olmuyorsunuz, bu durum sizi ekstra yüksek ve haklı bir yere koymuyor. Eşitlenmiş oluyorsunuz

Kız ya da erkek hiç farketmez, herhangi birinin hiç tanımadığı, bir kaç saat muhabbet ettiği biriyle fazla yakınlaşması ve güvenmesi tehlikeli değil midir? Evet bu kişiyi ilgilendirir, onun tercihidir, kendisi risk alir. Ancak bu gibi durumlarda yanındaki de zarar görebilir. Mesele ahlâk bekçiliği değil. Ama koca koca insanların adımlarını biraz daha düşünerek atması gerekir. Kaç sene ilişki yaşadığımız adamları bile taniyamiyoruz bazen. hiç tanimadiginiz biriyle, hem de alkollüyken birlikte olmak bence kendini ve yakınındaki riske atmaktır. Böyle gözü kara insanlar beni korkutuyor açıkçası. Adam sapık mı, hırlı mı hırsız mı, psikopat mi nasıl anlayabilir ki bir gecede?

Arkadasiniz cinselliğini özgürce yaşayan bir kadın diye, niye sanki kadın bildiğiniz insan erkek çıkmış gibi şaşırdınız? Bir insan hem tatlı hem de cinselliğini yaşayan biri olamaz mı? Sevişen bir kadın olunca file çorap, cart kırmızı ruj otomatik eklenti olarak mi geliyor, tatlı olamiyo muyuz? Bakış açınız çok rahatsız edici, daha fazla yargılamak istemiyorum sizi banlanabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X