• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı böylesi çevrenizde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kız değil ama sizin gibi insanları etrafımda gördüm, başkalarına namussuzluk ayakkabısını giydiren ve yıllardan sonra, kendi başına veya kızının başına kınadığının daha beteri geldiğini.
İnsanları lütfen tanımadan yargılamayın. Bırakın herkes istediği gibi yaşasın, eğlensin, gezsin, inansın.
Sade hayatından memnun insanlardan, istediği gibi yaşayan insanlardan zarar gelmiyor. Öbür türlüleri kendilerini disara uslu, ahlaklı gösteriyorlar, ama en büyük ahlaksızlık, yalancılık vs çok zaman onlardan çıkıyor.

Yok hayır ondan eminim. Önceden bir tanışmışlıkları yok. Eşim de eşiyle samimiydi sonrasında da eşim o gözle bakacak bir insan değildi. O konuda bir şüphem yok.

O konuda bir şüphen yoksa bunun dert olan kısmı ne tam olarak? Acaba oturup şöyle biraz dedikodu yapalım mı dedin? Eğer
eşine tamamen güveniyorsan, senin anladığını (!) nasıl anladığını düşünüyorsun peki, ermiş mi sence acaba malum mu oldu?

Tatlı kız imajını silmedi hala bana göre tatlı sadece bazı görüşü bana uymadı dedim o yüzden de tatil fikrini iptal ettim bakın herkes yazdığımdan farklı yorumlar çıkarıyor ben ne demek istediğimi her yorumda yazıyorum ama insanlar farklı yorum yapmakta ısrarcı.

ben ilk postunuza istinaden yazdım. orada da bence son derece ereştirel ve sanki o kadın sizi bir yerlere sürekleyecekmiş de çok kötü şeyler olacakmış gibi bir havada yazmışsınız - bence..
ama çoğu kişi böyle anlamış demek ki defalarca kendinizi açıklamak zorunda kalmışsınız.
belki de insanları ısrarcı diye etiketlemek yerine kendinizi ifade şeklinizi geliştirmeyi düşünmeniz daha faydalı olur.
sadece burası için değil, genel olarak..

O konuda bir şüphen yoksa bunun dert olan kısmı ne tam olarak? Acaba oturup şöyle biraz dedikodu yapalım mı dedin? Eğer
eşine tamamen güveniyorsan, senin anladığını (!) nasıl anladığını düşünüyorsun peki, ermiş mi sence acaba malum mu oldu?

güzide ülkemizde bütün erkekler kurttur ya, onlara bir kadının tek bir cümlesini söyle anında yaftayı basarlar.
eğer görüşmemişlerse muhtemelen böyle bir mevzudur.

güzide ülkemizde bütün erkekler kurttur ya, onlara bir kadının tek bir cümlesini söyle anında yaftayı basarlar.
eğer görüşmemişlerse muhtemelen böyle bir mevzudur.

Konudaki yorumları okuyorum da sokakta yürüyen kadının aval aval yürümesinden ya da sağına soluna bakmasından bile anlam çıkartabilen mükemmel erkekler var, inanılır gibi değil. :confused:

Konudaki yorumları okuyorum da sokakta yürüyen kadının aval aval yürümesinden ya da sağına soluna bakmasından bile anlam çıkartabilen mükemmel erkekler var, inanılır gibi değil. :confused:
Hayır canım ne avalı, onlar ‘kuyruk’ sallıyor biz bilmiyoruz, bize sallamadıklarından.
Erkekler üçüncü gözleri ile görebiliyorlar her şeyi, biz de tatlı kadın zannediyoruz.
Halbuki ‘içimizdeki düşman’ onlar...

tabi tabi
3 numaralı bakışı attı - bazı erkeklerin böyle sıralamaları cidden var - kesin bana iş attı
mini etek giymiş tecrübeli k...
uzun etek giymiş zorlayan k...
her biri için görüşleri var
:(

kadının ahlakı üzerine 6 sayfa yazılmış. herkesin kendine ait düşüncesi var ve bunu ifade etmekte özgürdür.
gelip buraya kadın istediği gibi yaşar diyenler, neden bunu tasvip etmeyenlere çemkiriyor onu anlamıyorum?
herkes istediği gibi düşünür ve yaşar. ama bunu dile getireni linç etmek resmen diktatörlüktür.

konuya gelince bu kadın zaten ben bir erkeği görür beğenirsem canım istediği gibi istediğimi yaşarım diyorsa zaten her hareketinden de bellidir bu. yani eşinizin bence bunu anlaması değil sizin anlayamamanız anormal olan. sizin gözlem yeteneğinizin eksik olmasından kaynaklanıyor.

Ya şurda gecelik kadınlarla takılan erkekleri yerden yere vurursunuz ama hem cinslerimizi nasılda korumaya aldınız bravo! Konuya yorumum böyle insanlar cok fazla sen ilk kez denk gelmiş olabilirsin, rahatsız oluyorsan görüşmessin olur biter kafa yormaya gerek yok.

Ya şurda gecelik kadınlarla takılan erkekleri yerden yere vurursunuz ama hem cinslerimizi nasılda korumaya aldınız bravo! Konuya yorumum böyle insanlar cok fazla sen ilk kez denk gelmiş olabilirsin, rahatsız oluyorsan görüşmessin olur biter kafa yormaya gerek yok.
Kimseye sadakat sözü olmadığı sürece erkek de yapsın dilediğini, o da nerden çıktı?

benim eşim de karşıdaki nasıl biri olduğu gayet iyi anliyor. konuşmami istemiyor ayni dediği gibi harcar diyor bende bi süre konşuunca kesiyorum. eşimi haklı bulduğum oluyor. çevre kötü... bilemiyorsun ki insanlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X