• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı böylesi çevrenizde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya dürüst davranmış ki bence bu iyi birşey yada sizinle tatile gitmek istemediği için böyle söylemiş ki bence bu daha büyük bir ihtimal.
Her koyun kendi bacağından asılır diye bir söz vardır,bu da o hesap bence. Hayat onun hayatı,istediği gibi yaşamakta özgür.
Kim nasil mutluysa öyle yaşasın.
Size bir zararı yoksa bence takılmayın.

Erkekler neyi anlar ya?
İyi misiniz hemşireler? O nasıl laf öyle?
Hele bir de "namusa düşkünlüğü anlar" minvalinde bir yorum vardı ki tövbeler tövbesi.
Konu sahibine söylenecek hiçbir şey yok zaten ama bugün şu iki kelimelik cümleniz "Erkekler anlar." çok fena.
Evlerden ırak. Peh erkekler anlarmış. Sümüğünü sandalyeye silen adam ne anlayacak?

Erkekler neyi anlar ya?
Hele bir de "namusa düşkünlüğü anlar" minvalinde bir yorum vardı ki tövbeler tövbesi.
Konu sahibine söylenecek hiçbir şey yok zaten ama bugün şu iki kelimelik cümleniz "Erkekler anlar." çok fena.
Evlerden ırak. Peh erkekler anlarmış. Sümüğünü sandalyeye silen adam ne anlayacak?
Son kısma güldüm. 😀😀😀 Genelde heriflerde gözler dürbün olduğu için işlerine gelecek ne varsa görürler. 🙂

Esiniz bisey farketmemis ki,bu kiz seni harcar demis.
Ama kiz sizi harcamamis, gayet de size uymayacagini dusundugu icin acikca soylemis.

Ayrica kiza laf etmiyorum diyorsunuz da, baslik ne alaka o zaman..
Baslik kiza itfahen,ama ben esim nasil anladi onu soruyorum diyorsunuz 🤔
Ayrica evet cevremde var boylesi,bekar ve sevisen kadinlar yani, ne varsa bunda 🙄😁

Son kısma güldüm. 😀😀😀 Genelde heriflerde gözler dürbün olduğu için işlerine gelecek ne varsa görürler. 🙂
Onlar "Kadının hayırı evettir, naz yapar." da diyorlar. Etiketlemek en sevdikleri şeydir.
İşlerine geldiği gibi yorumlamak. Bu tuzağa kadınların da düşüyor olması çok üzücü. Üstelik bir erkeğin referansıyla.
Tek gecelik ilişki yaşaması onu öcü yapmaz, namussuz yapmaz, kötü kalpli, vicdansız yapmaz. Bu onun özelidir, etiketlemek de kimsenin haddi değildir. Hele ki bir erkeğin... Çoğunun kadınlara kereviz kadar faydası yok yeminle. :)

Konudaki yorumları okuyorum da sokakta yürüyen kadının aval aval yürümesinden ya da sağına soluna bakmasından bile anlam çıkartabilen mükemmel erkekler var, inanılır gibi değil. :confused:
Üstelik etrafına dikkat etmeden/bakmadan aval aval yürümek de övünülecek bir durum.
Alttan alta bununla övünmek...
Işınla artık beni Sıkati!

Üstelik etrafına dikkat etmeden/bakmadan aval aval yürümek de övünülecek bir durum.
Alttan alta bununla övünmek...
Işınla artık beni Sıkati!
Bi dk burada taş bana galiba. Övünmek nerden çıktı anlamadım. Eşim nerden anladı diye sormuş, ben de kuzenle aramızdaki komik bir diyaloğu anlattım çünkü konu ile ilgiliydi. Yarası olanlar çok gocunmuş bilemedim nerden ne mesaj aldılar. Yurdum erkeğinin komik yorumu benim gözümde

Bi dk burada taş bana galiba. Övünmek nerden çıktı anlamadım. Eşim nerden anladı diye sormuş, ben de kuzenle aramızdaki komik bir diyaloğu anlattım çünkü konu ile ilgiliydi. Yarası olanlar çok gocunmuş bilemedim nerden ne mesaj aldılar. Yurdum erkeğinin komik yorumu benim gözümde
Taş falan yok. Doğrudan söyledim. Öyle diyorsanız, öyledir.

Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim.
Bu kızı nasıl benim eski eşim bir konuşmayla anladı halbuki konuşması çok normaldi kızın.
Ne kadar güzel yorum yaptınız burada gerçekten böyle şeyleri kişi yazsa ne yaftalar yapıştırılır eleştirilir benim konuyu açmamadakş amaç kızı eleştirmek değildi. Ama anlat anlat sonunda anlayan bir kaç kişi çıktı valla alnınızdan öpevem. Empati kuramayan insanlar farklı boyutlara çekip yermeye çalışıyor.

Şu cümleleri yazan siz değilmişsiniz gibi "yanlış anlaşıldıııım" deyip duruyorsunuz ama kızı eleştirmememizi, yaftalamamamızı bile garip bulmuşsunuz.
Kızı burada gömsek "yapmayın etmeyin" demezdiniz hiç. "Ay canım ben de çok şaşırdım ya, ne biçim insanlar var değil mi? Hiç ahlak kalmamış" şeklinde devam ederdi konu eminim.
Sizi anladığı için teşekkür ettiğiniz kişiler konuyu anladıkları veya anlamadıkları için destek çıkmıyorlar size. Sizin gibi düşündükleri için destek çıkıyorlar..
Zihniyetiniz yeterince ortada. Yanlış anlıyorsunuz diyerek insanları salak yerine koymayın isterseniz.

Eşinizin nasıl anladığını ne yapacaksınız ayrıca?
Sizin eşiniz gibi erkeklerin onu bunu yaftalamak için bir sebebe ihtiyaçları yok zaten.

Kadın ne yazdığının farkında değil, sayfalarca "Ben öyle bişi demedim, konuyu ora bura çekiyorsunuz" demiş, arada bir iki konunun laciverti yorum gelmiş onlara "Bi siz anladınız, diğerleri art niyetli anladılar" falan...
Ya insan bi döner bakar yazdığına bari, şaka gibi.
Kendinden, ağzından çıkandan haberi yok ya, nasıl düşünmekte olduğunun da farkında değil. Kadına kendi yazdığı konusundaki bakışını gerisin geri açıklamaya çalışmakla geçmiş sayfalar ya :KK70:

Erkekler neyi anlar ya?

Ay sorsak donun iyisinden anlamazlar, kendilerine don seçip almışlıkları yoktur ama kadınların bakışından, gülüşünden, duruşundan alt metin çıkarıyorlar.

Ay sorsak donun iyisinden anlamazlar, kendilerine don seçip almışlıkları yoktur ama kadınların bakışından, gülüşünden, duruşundan alt metin çıkarıyorlar.
Anaerkil toplumdan buraya nasıl geldik biz? Anaerkil olalım da demiyorum ama kadınlar konusunda da erkekler referans gösterilmesin bir zahmet.

😂halamın oğlu da söylemişti bunu da çok gülmüştük. Yolda yürümesinden bile bir kadının beklentilerini anladığını... hatta “yengemle seni bazen görüyorum caddede, siz beni görüyor musunuz yok. Ağzınızı havaya açıp aval aval yürüyorsunuz, ya da gözünüz yerde. Onlar öyle değil” demişti.
Masallah kuzene bak yolda yurumesinden bile bir kadinin beklentilerini anliyormus!!
Allah korusun kuzen olur ya yanlislikla karistirdi insanlik hali o durumda napiyo?yani bekar kadin acele falan yuruyunce ne geliyo ki aklina?ya da benim cocugum kucuk yavas yuruyorum egile kalka dusunsene!!

😂halamın oğlu da söylemişti bunu da çok gülmüştük. Yolda yürümesinden bile bir kadının beklentilerini anladığını... hatta “yengemle seni bazen görüyorum caddede, siz beni görüyor musunuz yok. Ağzınızı havaya açıp aval aval yürüyorsunuz, ya da gözünüz yerde. Onlar öyle değil” demişti.

Halanızın oğlu tüm kadınları süzüyor galiba, baya baya yürümeler bacaklar kalçalar, gözlerine gözlerini dikip nerelere baktığını irdelemeler... Halanızın oğlunun ne olduğunu anladım mesela ben de şu an, gözüyle yemesin o kadar milleti, bi gün "Ne bakıyon dik dik, sapık mısın" der sıkıştırırlar köşeye.

Kız buraya konu açsa yerden yere vurulur ,başkası anlatınca normal oluverdi. Herkesin kendi hayatı elbette ama ne kadar ayıp çirkin bir durum. Bu hem erkek için hem kadın için basitlikten başka birşey değil . Ama iyiki söylemiş gidipte orada gorseydin sanırım psikolojik olarak etkilenirdin.
Eski eşinin anlama sebebi illa birsey yaşamış olmasından değildir hissetmiş olabilir . Siz görüşmeyin o arkadasinizlâ en iyisi. Görüyoruz öyle hanımları çünkü haberlerde müge Anlı da falan doğru yolda olmayanın başına neler geliyor..
Başına iş gelenlerin hepsi basit şu bu demedim zaten. Ancak Totale bakarsan genelinde böyle çarpık ilişkiler ,tek gecelik ilişkileri yaşayanların başına bunlar geliyor. Size normal geliyorsa yaşayın banane ki.. müge Anlı ya da haber izlemeyi azaltayim emredersiniz.
Sizin gibiler asıl böyle platformlarda bir iyilik abidesi adeta çok normal geliyorsa oğlunuza gelin alırsınız böyle birini. Herseyi iyice abartmakta Nirvana olundu.
Kadın düşmanı niye olayım? Konu sahibine görüşmemesi gerektiğini ve bu durumun zaten normal olmadiğini söylediğim içinmi ?
Asıl siz kadın dusmanisiniz modern olacağız diye iyice abartiniz. Burda genç kızlar yaşları küçük kişiler var herseye normal gibi yaklaşmaniz ne kadar tuhaf.

Gözlem ve analiz yeteneğinize hayran kaldım.
Müge Anlı'ya çıkan insanların arkadaşlarıyla kadın kadına tatile gidecek bir aile yapıları, barda 2 vodka-vişne içip, eller havaya eğlenecek bir hayat ve tatil anlayışları mı var sizce?

Alayının ağzında hiç araştırıp okumadıkları inançlarına ait kelimeler, kısıtlı ve baskıcı çevre, iç içe kabile gibi hayatlar...
Birçoğunun diş fırçasıyla tanışmışlığı yok. Çoğunun tanıdığı erkek sayısı babaları dahil 5.
Barlarda erkeklerle tanışıyor olsalar kocalarını aldatmak için yamuk kocalarının yamuk kardeşlerini, kuzenlerini, karşı komşunun kocasını tercih etmezler sanırım.
Eşini satan, döven adamlar da her hafta sonu Hayal Kahvesi konseri kovalıyorlar herhalde.

Son düzenleme:
Halanızın oğlu tüm kadınları süzüyor galiba, baya baya yürümeler bacaklar kalçalar, gözlerine gözlerini dikip nerelere baktığını irdelemeler... Halanızın oğlunun ne olduğunu anladım mesela ben de şu an, gözüyle yemesin o kadar milleti, bi gün "Ne bakıyon dik dik, sapık mısın" der sıkıştırırlar köşeye.

Ben de kaldırımda yürürken, otobüs beklerken amaçsızca korna çalanların, laf atanların kim olduklarını ve dertlerini merak ediyordum, aydınlandım şu an.
5 senelik kalkınma planlarımı, vergi borçlarımı, levha tektoniği kuramını falan evde güvendeyken düşünürüm artık. İnsanlara yanlış meşaz vermeyeyim durduk yerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X