@derman maşallahı var gecen yıl iki tane yaramaz afacanla ne güzel sporlar yapmıştı o ve @metebatur hayrandım ve gerçekten fit ve güzel bir bayan dermanÇok teşekkür ederim canım. Ama universitedeyken 59 60 kiloydum ve harikaydı o halim. Şu anda da evet allaha şükür giydiğim yakışıyor ama gönül başka istiyor İştesende spor yaptığın için çok daha ince görünüyorsundur hedefler çok beklemeden olur inş
Yanlız çörek ve vişne suyunu çok severim afiyet olsun yine kendine özgü stil denemesi yapmışsın harikasın sen ya bayılıyorum sana orjinal birşeyler yapıyorsunBugün kendimi karbonhidratlara boğdum yani berbat bir gün oldu
Sabah 2 dilim börek vişne suyu zeytin ve 3 çatal patates kızartması bir tatlı kasigi bal
Ara sade kahve 2 kuru incir
Aksa. 5te Annemler kuzine sobada köyde çörek yapmışlar patatesli ondan yedim ama ne kadar yediğimi saymadim doyana kadar yedim çok guzeldi.
Su 2 litre
Spor jilyan 30 dk
Level 3e geçtim çok zorlandim bende ortaya karışık bişey yaptim
Yarın bugünü telafi etmeliyim en azından çarşamba artı gormemeliyim 64leri görmek istiyorum artik
Nice mutlu güzel yıllara canım olsun yinede bir şekilde bize katılıyorsun bana verdiğin sözü tuttu n aferin sana bizimde ctesi günü evlilik yıldönümüz bizde şartlar gereği evde oluruz olsun sağlık benim menümde @puantiyeli_kelebekSelam herkese iyi gecelerr.
Ben cok ozur diliyorum hepinizden ya bugun bizim 1.yildonumumuz ve esim nobetci olacak. Onun icin haftasonunu biraz dolu gecirelim dedik. Disardaydim cumartesi gunu aksama kadar. Bugun de oyle gezdik dolastik. Yazamadim malesef eve geldigimde de yorgunluktan uyudum kaldim hep. Kutladik sayilir ama ben sali gunu icin de bir seyler yapmak istiyorum evde. Yemek ve tatli gibi. Simdiden haber vereyim dedim tatli gelecek menude
Yakinlari vefat edenler olmus basiniz sagolsun allah rahmet eylesin ya ölüm ani malesef..
Canım ben zerdeçallı dal olarak alıcam kendim rende yaparım çünkü toz olan bütün baharatlara güvenmiyorumYa bende bir zerdecal diye aldigim baharat var ama tadi ve kokusu gelmedi hic bana. Gercek mi bilemedim acikcasi. Mercimek corbasina falan atiyorum bazen.
Ellerine saglik canim. Ben bildirimde seni etiketlemeyi unutmusum eger gecikmesinde payim olduysa ozur diliyorum
Of o illetten bende de var. Stres hep tetikliyor. Doktor muhtemelen kortizonlu bi krem verir canim senin bunyen alerjik oldugunu soyle bence. Ben bu dertten hic kurtulamadim tamamen. Kurtulan da pek gormedim. Ellerimin uzerinde ve yuzumde var. Bulasik falan yikarken hrp eldiven kullaniyorum. Dikkat etmeyince sıkıntı veriyor. Gunes de etkiliyor.
Sevdicegin askerde mi canim ben de yasadim o zamanlari zordu valla allah kavustursun sag salim. Hangi sehirde?
Yanlız çörek ve vişne suyunu çok severim afiyet olsun yine kendine özgü stil denemesi yapmışsın harikasın sen ya bayılıyorum sana orjinal birşeyler yapıyorsun
afiyet olsun kuzum ye tabi hakkınNice mutlu güzel yıllara canım olsun yinede bir şekilde bize katılıyorsun bana verdiğin sözü tuttu n aferin sana bizimde ctesi günü evlilik yıldönümüz bizde şartlar gereği evde oluruz olsun sağlık benim menümde @puantiyeli_kelebektevafuk55 kulkedisi30 Commadante- o gün kızartma , sadrazam kavağu tatlısı ,yengen tost ,şekerli vişne suyu ,turşu ,patatesli çörek olur bende şimdiden söyleyeyim dedim
Süpersin vücutun alışıyor o yüzden artık onunla Mutlu oluyor bende bugün hastayım ama gitmeyi düşünüyorum spora devam birde cuma günü otelde çalıştığım arkadaşlar ile toplanacağız üstüme birşeyler alıcam mecburen 1 pantolunum var birde kalın kumaş ve üstüne güzel bir ceket alayım diyorum otelde çalışırken klasik giyiniyordum bir görsünler eski miyavsuGünaydınnnnnn
teşekkür ederim canımcım
pek sıkıya gelemiyorum. baktım level 3 baya zorladı diğer 1 ve 2. levellerden ve 6w6pden karma birşeyler yaptım. hiç yapmamaktan iyidir. Günlük azda olsa yapmaya çalışacağım. spor yapmayınca kendimi gergin hissediyorum.
Yersem direk acile giderim artık yanlız fırında patates yaparsam bol baharatlı onu yemeyi düşünüyorumafiyet olsun kuzum ye tabi hakkın
geçmiş olsun canımSüpersin vücutun alışıyor o yüzden artık onunla Mutlu oluyor bende bugün hastayım ama gitmeyi düşünüyorum spora devam birde cuma günü otelde çalıştığım arkadaşlar ile toplanacağız üstüme birşeyler alıcam mecburen 1 pantolunum var birde kalın kumaş ve üstüne güzel bir ceket alayım diyorum otelde çalışırken klasik giyiniyordum bir görsünler eski miyavsu
sen ne yiyeceğini bilirsin kuzumYersem direk acile giderim artık yanlız fırında patates yaparsam bol baharatlı onu yemeyi düşünüyorum
Ne yazsam bilemedim cok uzuldum gercekten. Allah yardimciniz olsun sabirlar diliyorum size..Hayırlı akşamlar arkaDaşlar, hepinizden özür diliyorum ama ben devam edemeyeceğim. Evde çok sıkıntılar çekiyorum. Kardeşim evden kaçtı, annem kaç gündür sinir krizi geçiriyor, babam desen eve uğramaz oldu. Yani zor zamanlar geçiriyoruz ailece. Ve bırakın buraya girmeye benim diyeti düşünecek halim bile yok. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Gerçekten buraya devam edemediğim için çok üzgünüm. Çok azimliydim, yapabileceğime inanıyordum ama bu şartlarda ne hevesim kaldı ne bir şey. Hakkınızı helal edin lütfen. Hepinize iyi akşamlar
Zor ama kolaylaştırıyor işimi sevdicek =) bayağı rahat o,benimde içimi rahatlatıyor Balıkesirde
Tesekkur ederim miyavcim size de nice mutlu seneler simdiden :)Nice mutlu güzel yıllara canım olsun yinede bir şekilde bize katılıyorsun bana verdiğin sözü tuttu n aferin sana bizimde ctesi günü evlilik yıldönümüz bizde şartlar gereği evde oluruz olsun sağlık benim menümde @puantiyeli_kelebektevafuk55 kulkedisi30 Commadante- o gün kızartma , sadrazam kavağu tatlısı ,yengen tost ,şekerli vişne suyu ,turşu ,patatesli çörek olur bende şimdiden söyleyeyim dedim
En iyisi o zaten canim. Benim aldigimin tadi tuzu hicbir seyi yok. Ama cok faydaliymis.Canım ben zerdeçallı dal olarak alıcam kendim rende yaparım çünkü toz olan bütün baharatlara güvenmiyorum
Ne güzel dilekler bunlarKim ne dilerse Allah ona bin katını versin derler ya sana da öyle işte Musmutlu haftasonları bol kahkahalı huzurlu sağlıklı
Commadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim
İyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Akşam 19:00 üç parça tavuk ızgara bir tanecik köfte ızgara salata
Oğluşum kafasını tahtaya çarptı kafası kırıldı dikiş attık kötü bitti gün
Özel gün canım olacak o kadar. sağlığına zarar vermediği müddetçe nefsini doyur canımNice mutlu güzel yıllara canım olsun yinede bir şekilde bize katılıyorsun bana verdiğin sözü tuttu n aferin sana bizimde ctesi günü evlilik yıldönümüz bizde şartlar gereği evde oluruz olsun sağlık benim menümde @puantiyeli_kelebektevafuk55 kulkedisi30 Commadante- o gün kızartma , sadrazam kavağu tatlısı ,yengen tost ,şekerli vişne suyu ,turşu ,patatesli çörek olur bende şimdiden söyleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?