Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@derman maşallahı var gecen yıl iki tane yaramaz afacanla ne güzel sporlar yapmıştı o ve @metebatur hayrandım ve gerçekten fit ve güzel bir bayan derman

Yanlız çörek ve vişne suyunu çok severim afiyet olsun yine kendine özgü stil denemesi yapmışsın harikasın sen ya bayılıyorum sana orjinal birşeyler yapıyorsun

Nice mutlu güzel yıllara canım olsun yinede bir şekilde bize katılıyorsun bana verdiğin sözü tuttu n aferin sana bizimde ctesi günü evlilik yıldönümüz bizde şartlar gereği evde oluruz olsun sağlık benim menümde @puantiyeli_kelebek tevafuk55 kulkedisi30 Commadante- o gün kızartma , sadrazam kavağu tatlısı ,yengen tost ,şekerli vişne suyu ,turşu ,patatesli çörek olur bende şimdiden söyleyeyim dedim

Canım ben zerdeçallı dal olarak alıcam kendim rende yaparım çünkü toz olan bütün baharatlara güvenmiyorum

Günaydınnnnnn
Yanlız çörek ve vişne suyunu çok severim afiyet olsun yine kendine özgü stil denemesi yapmışsın harikasın sen ya bayılıyorum sana orjinal birşeyler yapıyorsun
teşekkür ederim canımcım
pek sıkıya gelemiyorum. baktım level 3 baya zorladı diğer 1 ve 2. levellerden ve 6w6pden karma birşeyler yaptım. hiç yapmamaktan iyidir. Günlük azda olsa yapmaya çalışacağım. spor yapmayınca kendimi gergin hissediyorum.

afiyet olsun kuzum ye tabi hakkın

Süpersin vücutun alışıyor o yüzden artık onunla Mutlu oluyor bende bugün hastayım ama gitmeyi düşünüyorum spora devam birde cuma günü otelde çalıştığım arkadaşlar ile toplanacağız üstüme birşeyler alıcam mecburen 1 pantolunum var birde kalın kumaş ve üstüne güzel bir ceket alayım diyorum otelde çalışırken klasik giyiniyordum bir görsünler eski miyavsu

geçmiş olsun canım
görsünler tabi al bacım

Ne yazsam bilemedim cok uzuldum gercekten. Allah yardimciniz olsun sabirlar diliyorum size..

Zor ama kolaylaştırıyor işimi sevdicek =) bayağı rahat o,benimde içimi rahatlatıyor Balıkesirde

Iyi sevindim o zaman canim iyi yerdeymis de :)

Tesekkur ederim miyavcim size de nice mutlu seneler simdiden :)
Anamm hepsini yeme acillik olursun
Canım ben zerdeçallı dal olarak alıcam kendim rende yaparım çünkü toz olan bütün baharatlara güvenmiyorum
En iyisi o zaten canim. Benim aldigimin tadi tuzu hicbir seyi yok. Ama cok faydaliymis.

Haftasonu menümü yazayım:
Cumartesi:
Sabah: patatesli omlet, peynir, salatalık, domates, yeşillik, zeytin
Öğle: Yoğurt ve meyveyi karıştırıp yedim
Akşam: Köfte , 2 kaşık makarna , biraz kuruyemiş

Pazar:
Sabah: menemen , peynir, salatalık, domates, yeşillik, zeytin
Öğleye doğru arkadaşalr geldi, muhabbet uzadı yemek vakti kaçtı. Sonra hadi kısır yapalım muhabbeti oldu.
Kısırın yapılması akşam altıyı buldu. O açlıkla koca bir tabak yedim

Geçmiş olsun Miyav_su

Stres kilo vermeyi engeller diye okumuştum. Sürekli ve yüksek stres vücutta kortizon salgılanmasına yol açarmış. Bu nedenle kilo verme durur, hatta dikkat edilemzse kilo alınabilirmiş.

Geçmiş olsun , şimdi nasıl oğluşun ?

Özel gün canım olacak o kadar. sağlığına zarar vermediği müddetçe nefsini doyur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…