Bırak Allah aşkına ödemi normal tuz yapar Kaya tuzu 84 mineralli birşeycik olmaz deme yedin yani şaka bir yanada afiyet olsun canım burada da ekmek arası kızarmış balık varmış ögle yemeği olarak bende birazdan kuruyemiş yemeyi düşünüyorum
Aynen öyle canım bazı şeyler yaşadım o yüzden istemiyorum çok soğudum. Nefsine düşkün insanları sevmiyorum benim kV de öyle maalesef
Yine bir pazar günü öğle kuşağıydı...
Her kanalda yemek programı, her kanalda Anadolu'yu yiyen zombintolar vardı...
Neler yapıyorsunuz fıstıklar gününüz nasıl geçiyor =)
Bende dükkandayım of dün çok geç çıktım buradan bugün 17.30 otobüsüne binip gitmek istiyorum hemen eve varınca uyumak istiyorumvücudum resmen dökülüyor
Canim usuttun mu acaba limonlu şeyler tüketmeye çalış kuzum çok geçmiş olsun.Kızlar bugün menüm berbat eve geldim ablam bana çorba yapmış Sağolsun kahvaltım sabah 08.30 :dünden haşlanmış barbunya çok az yanında biraz çerez öğlende yok yiyemedim çerezielim ayağım ağrıyor 18.30 acılı mercimek çorbası yanında taze soğan ve acı biber hasta olunca böyle oldu @puantiyeli_kelebek
Ne diyeceğimi bilemedim canım sana ve ailene sabır diliyorum. Yerinde mutlu olur inşallah kardeşin. Bir hakkımız geçmedi ama helal olsun canım sen de hakkini helal et. Selametle....Hayırlı akşamlar arkaDaşlar, hepinizden özür diliyorum ama ben devam edemeyeceğim. Evde çok sıkıntılar çekiyorum. Kardeşim evden kaçtı, annem kaç gündür sinir krizi geçiriyor, babam desen eve uğramaz oldu. Yani zor zamanlar geçiriyoruz ailece. Ve bırakın buraya girmeye benim diyeti düşünecek halim bile yok. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Gerçekten buraya devam edemediğim için çok üzgünüm. Çok azimliydim, yapabileceğime inanıyordum ama bu şartlarda ne hevesim kaldı ne bir şey. Hakkınızı helal edin lütfen. Hepinize iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim canım. Ama universitedeyken 59 60 kiloydum ve harikaydı o halim. Şu anda da evet allaha şükür giydiğim yakışıyor ama gönül başka istiyor İşteSen iyisin 1.72 ben 1.62 kilom 65 en Son spor salonuna gidiyorum ve aylık tartliyorum vermene gerek bile yok çok fitsin
Tesekkur ederim canimAnladım Canım afiyet olsun güle güle kullanan çantanı
Menune bayildim afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı öğle: 1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir, salatalık
Biberli melemen 2 kaşık
Ara: 1 kaşık kuru üzüm 2 dilim bitter şek Nescafe
Ara: 1 avuç çekirdek yeşil çay
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
Közde biber patlıcan
2.5 litre su bitki çayları Türk Kahvesi
Allah sabır versin cnmHayırlı akşamlar arkaDaşlar, hepinizden özür diliyorum ama ben devam edemeyeceğim. Evde çok sıkıntılar çekiyorum. Kardeşim evden kaçtı, annem kaç gündür sinir krizi geçiriyor, babam desen eve uğramaz oldu. Yani zor zamanlar geçiriyoruz ailece. Ve bırakın buraya girmeye benim diyeti düşünecek halim bile yok. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Gerçekten buraya devam edemediğim için çok üzgünüm. Çok azimliydim, yapabileceğime inanıyordum ama bu şartlarda ne hevesim kaldı ne bir şey. Hakkınızı helal edin lütfen. Hepinize iyi akşamlar
Kızlar yemeklerde zerdeçal kullananız var mı ben hiç kullanmadım karaciğer ve meme kanserine çok faydası varmış
Ellerine saglik canim. Ben bildirimde seni etiketlemeyi unutmusum eger gecikmesinde payim olduysa ozur diliyorum
Of o illetten bende de var. Stres hep tetikliyor. Doktor muhtemelen kortizonlu bi krem verir canim senin bunyen alerjik oldugunu soyle bence. Ben bu dertten hic kurtulamadim tamamen. Kurtulan da pek gormedim. Ellerimin uzerinde ve yuzumde var. Bulasik falan yikarken hrp eldiven kullaniyorum. Dikkat etmeyince sıkıntı veriyor. Gunes de etkiliyor.Commadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim
Sevdicegin askerde mi canim ben de yasadim o zamanlari zordu valla allah kavustursun sag salim. Hangi sehirde?Özleştik tabi :) benim okudugum şehre yakın askerliği ziyaret etmezsem olmaz.
Bayram kacamaklarimla patatesi bir tutamıyorum istesemde =/
Haz anladım etiket olayını simdi=) Kararayda başarılar fıstıklar
Zor ama kolaylaştırıyor işimi sevdicek =) bayağı rahat o,benimde içimi rahatlatıyor BalıkesirdeSevdicegin askerde mi canim ben de yasadim o zamanlari zordu valla allah kavustursun sag salim. Hangi sehirde?
Afiyet olsun kuru üzüm kan yapar harikasınMenüm
Kahvaltı öğle: 1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir, salatalık
Biberli melemen 2 kaşık
Ara: 1 kaşık kuru üzüm 2 dilim bitter şek Nescafe
Ara: 1 avuç çekirdek yeşil çay
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
Közde biber patlıcan
2.5 litre su bitki çayları Türk Kahvesi
Ekmekte zararlı kızartmada canım be zaten kilolu iken tavada kızarmış yiyemiyordum midem bulanıyorduAynen öyle yedim valla off ne güzel olur balık ekmek ama saglikli degil o yüzden biz sevmiyoruz dimi canım
Elinden geldigince soyutla kendini onlardan canım baska sansin yok her hafta gitmek zorunda mı goruyorlar seni? böyle olmamali bence calisan bir kadinsin sonucta hayatin baskalarina indeksli olmamalı
Izleme kuzum onlariBen arkadasimdaydim canim sağolsun davet edip biraz havami degistirdi..
Canım saat. 21.00 yattım bir ara gece 12 de kalktım umarım sabah olmamıştır dedim tekrar yattım sabah 06.00 uyandım şimdi de diger arabaya bindim diğerine şehir dışından Karahayıt var Pamukkaleye yakın kırmızı şifalı su çıkıyor nineler dedeler gelmiş valizler onların yaşıtları devlet acenta ile gönderiyor Karahayıt şifalı suya ve 5 yıldızlı otellerde kalıyorlar böyle yaşlılarımızı görünce üzülüyorum umarım bir gün bizde de olur sağlık kapsamına girerOf canim benim iyice dinlen saril yorganina guzelce isinip uykunu al yarina daha iyi hissederek uyanirsin insallah
Sanırım canım şuan biraz iyiyim kocakarılar gibi kat kat giyindimCanim usuttun mu acaba limonlu şeyler tüketmeye çalış kuzum çok geçmiş olsun.
Umarım kardeşin Mutlu olur canım çok zor bir durum Allah sabır versin umarım küçük değildir kardeşinHayırlı akşamlar arkaDaşlar, hepinizden özür diliyorum ama ben devam edemeyeceğim. Evde çok sıkıntılar çekiyorum. Kardeşim evden kaçtı, annem kaç gündür sinir krizi geçiriyor, babam desen eve uğramaz oldu. Yani zor zamanlar geçiriyoruz ailece. Ve bırakın buraya girmeye benim diyeti düşünecek halim bile yok. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Gerçekten buraya devam edemediğim için çok üzgünüm. Çok azimliydim, yapabileceğime inanıyordum ama bu şartlarda ne hevesim kaldı ne bir şey. Hakkınızı helal edin lütfen. Hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?