Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay bende istiyorum o kafadan canım formülünü bulursan bana da söyle Allah aşkına

Ortalığı toplayıp çocukları hazırlamam lazım Miyav_su öptüm hepinizi görüşürüz

O kadar iyi anlıyorum ki istemedigin halde eşinin tarafina köyüne gitmeleri kolay gelsin sana elinden geldigince keyif almaya çalış baska turlu gecmek bilmez canım

Of Nasıl da Can'ım çekti allahım acılı ekşili bir kavanoz yerim

Evet dukan olabilir sendeki o heyecanıda aldı o canım şimdi bile korkuyor vücudun aynısı olucak diye zorlama sende yavaştan yavaştan hazırla sabahları ekmek ve meyveyi ye gerisini ona uygun yapmaya çalış bak düzgün doktorlarda varmış ne güzel seni telkin etmiş ve motive vermiş

Sabah kahvaltida yedim ben acili biberleri tursulari düşün eskiden olsa tursu ödem yapar diye korkardim simdi doyana kadar yiyorum yuppi
Bırak Allah aşkına ödemi normal tuz yapar Kaya tuzu 84 mineralli birşeycik olmaz deme yedin yani şaka bir yanada afiyet olsun canım burada da ekmek arası kızarmış balık varmış ögle yemeği olarak bende birazdan kuruyemiş yemeyi düşünüyorum

O kadar iyi anlıyorum ki istemedigin halde eşinin tarafina köyüne gitmeleri kolay gelsin sana elinden geldigince keyif almaya çalış baska turlu gecmek bilmez canım
Aynen öyle canım bazı şeyler yaşadım o yüzden istemiyorum çok soğudum. Nefsine düşkün insanları sevmiyorum benim kV de öyle maalesef

Yine bir pazar günü öğle kuşağıydı...
Her kanalda yemek programı, her kanalda Anadolu'yu yiyen zombintolar vardı...

Neler yapıyorsunuz fıstıklar gününüz nasıl geçiyor =)
Oğlumu uyuttum canım ben. O uyanincada köye gidecez. O arada da ufak islerimi hallederim. Bulaşık çamaşır gibi koy dönüşü banyo işleri aman pazar günlerini sevmiyorum yaa

Oğlumu uyuttum canım ben. O uyanincada köye gidecez. O arada da ufak islerimi hallederim. Bulaşık çamaşır gibi koy dönüşü banyo işleri aman pazar günlerini sevmiyorum yaa
bende hiç sevmiyorum ya pazartesi sendromu değil de bende pazar sendromu oluştu =D seninde işin iş ha hadi kolay gelsin

Sen iyisin 1.72 ben 1.62 kilom 65 en Son spor salonuna gidiyorum ve aylık tartliyorum vermene gerek bile yok çok fitsin

Kızlar bugün menüm berbat eve geldim ablam bana çorba yapmış Sağolsun kahvaltım sabah 08.30 :dünden haşlanmış barbunya çok az yanında biraz çerez öğlende yok yiyemedim çerezi elim ayağım ağrıyor 18.30 acılı mercimek çorbası yanında taze soğan ve acı biber hasta olunca böyle oldu @puantiyeli_kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…