Ay bende istiyorum o kafadan canım formülünü bulursan bana da söyle Allah aşkınaOluyor kuzum dis jeli diye. Daha zaten minicik bi nokta görünüyor kalanı da çıkana kadar zorlar biraz. Valla benim bi bakıcım var maşallah kadında bir rahatlik ev yansa der ki ' ay ne güzel oldu havalar sogumustu ısındık' der o derecede abartisiz. Bende o kafadan istiyorum ya
Of Nasıl da Can'ım çektiSağolasın canim seninde eline saglik şimdiden. Ben de karışık turşu, soslu turşu, cin biber turşusu ve kırmızı biber turşusu kurdum. Salataligi o kadar istedim esimden getirmedi şimdi de bulamıyoruz afiyetle yiyin canim
Evet dukan olabilir sendeki o heyecanıda aldı o canım şimdi bile korkuyor vücudun aynısı olucak diye zorlama sende yavaştan yavaştan hazırla sabahları ekmek ve meyveyi ye gerisini ona uygun yapmaya çalış bak düzgün doktorlarda varmış ne güzel seni telkin etmiş ve motive vermişAksamlari dikkat ettim canim erken yedim öyle cosulacak bir eksi degil ama ekmek arti yapar demistim o yüzden sevindim.
Doktorumu sana anlattım antikaratayciydi tahlilleri göstermeye gittigim de farkli bir doktor vardi biraz hikayemi dinledi durgunlugun sebebi dukan olabilir dedi urik asitin yüksek cikma sebebi de o zaten bide bana senin fazla kilon yok dedi gulecektim nerdeyse kendimi zor tuttum iyiki oldukça fitsin demedi
Diyetisyene yönlendirdi gittim sonuclari bide ona göstermek icin ama yoktu verdigi listeye uymayacaktim zaten artık gitmem.
Of Nasıl da Can'ım çektiallahım acılı ekşili bir kavanoz yerim
Bırak Allah aşkına ödemi normal tuz yapar Kaya tuzu 84 mineralli birşeycik olmaz deme yedin yani şaka bir yanada afiyet olsun canım burada da ekmek arası kızarmış balık varmış ögle yemeği olarak bende birazdan kuruyemiş yemeyi düşünüyorumSabah kahvaltida yedim ben acili biberleri tursulari düşün eskiden olsa tursu ödem yapar diye korkardim simdi doyana kadar yiyorum yuppi
Aynen öyle canım bazı şeyler yaşadım o yüzden istemiyorum çok soğudum. Nefsine düşkün insanları sevmiyorum benim kV de öyle maalesefO kadar iyi anlıyorum ki istemedigin halde eşinin tarafina köyüne gitmeleri kolay gelsin sana elinden geldigince keyif almaya çalış baska turlu gecmek bilmez canım
Oğlumu uyuttum canım ben. O uyanincada köye gidecez. O arada da ufak islerimi hallederim. Bulaşık çamaşır gibiYine bir pazar günü öğle kuşağıydı...
Her kanalda yemek programı, her kanalda Anadolu'yu yiyen zombintolar vardı...
Neler yapıyorsunuz fıstıklar gününüz nasıl geçiyor =)
bende hiç sevmiyorum ya pazartesi sendromu değil de bende pazar sendromu oluştu =D seninde işin iş ha hadi kolay gelsinOğlumu uyuttum canım ben. O uyanincada köye gidecez. O arada da ufak islerimi hallederim. Bulaşık çamaşır gibikoy dönüşü banyo işleri aman pazar günlerini sevmiyorum yaa
Kesinlikle bende soğudum ve görüşmüyorumAynen öyle canım bazı şeyler yaşadım o yüzden istemiyorum çok soğudum. Nefsine düşkün insanları sevmiyorum benim kV de öyle maalesef
Allah kolaylık versin yemeği orada yersiniz zaten uğraşmazsınızOğlumu uyuttum canım ben. O uyanincada köye gidecez. O arada da ufak islerimi hallederim. Bulaşık çamaşır gibikoy dönüşü banyo işleri aman pazar günlerini sevmiyorum yaa
Nefret ediyorum kanallardaki yemek proğramlarından o malzemeyi alan olur almayan olurYine bir pazar günü öğle kuşağıydı...
Her kanalda yemek programı, her kanalda Anadolu'yu yiyen zombintolar vardı...
Neler yapıyorsunuz fıstıklar gününüz nasıl geçiyor =)
Sen iyisin 1.72 ben 1.62 kilom 65 en Son spor salonuna gidiyorum ve aylık tartliyorum vermene gerek bile yok çok fitsinBuraaki bircok kisi gibi Bende çalışıyorum canım hatta yediye 10 kala çıkıyorum evden. En kötü ihtimal yumurtami haşlayıp yiyip çıkıyorum. Hadi bakalım düzenin otursun sağlıklı menüler seni bekler
Boyum 172 cm canım. Ama baya yavaşladi vermem sanırım son zamanlarda böyle oluyor. Senin boy ve güncel kilon ne idi 61 kilo muydun
Olsun kuzum alternatif uretiyrsun kendine Harikasın
Ayiyorum canım whatsapptanBana listeni özelden atsana Can'ım merak ettim de bir Mansur'u yoksa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?