@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
İnşallah sonuçlar temiz çıkar canımBakalım ne diyecek perşembe göz doktoruma çıkmayı düşünüyorum zaten senede bir defa hem üroloji hem göz doktoruna çıkıyordum şeker olunca İkiside tehlikede annenmin komşusu hızlandırmış oldu
Oluyor kuzum dis jeli diye. Daha zaten minicik bi nokta görünüyor kalanı da çıkana kadar zorlar biraz. Valla benim bi bakıcım var maşallah kadında bir rahatlik ev yansa der ki ' ay ne güzel oldu havalar sogumustu ısındık' der o derecede abartisiz. Bende o kafadan istiyorum ya
Geçmiş olsun Miyav_su
Stres kilo vermeyi engeller diye okumuştum. Sürekli ve yüksek stres vücutta kortizon salgılanmasına yol açarmış. Bu nedenle kilo verme durur, hatta dikkat edilemzse kilo alınabilirmiş.
Merhaba artık katılımcı almıyoruz sohbete beklerizselam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
Ctesi akşamı makarna olmamış canım kısır uzun zamandır yemiyordun yeşilliği bolsa iyi ki yemişsin afiyet olsunHaftasonu menümü yazayım:
Cumartesi:
Sabah: patatesli omlet, peynir, salatalık, domates, yeşillik, zeytin
Öğle: Yoğurt ve meyveyi karıştırıp yedim
Akşam: Köfte , 2 kaşık makarna , biraz kuruyemiş
Pazar:
Sabah: menemen , peynir, salatalık, domates, yeşillik, zeytin
Öğleye doğru arkadaşalr geldi, muhabbet uzadı yemek vakti kaçtı. Sonra hadi kısır yapalım muhabbeti oldu.
Kısırın yapılması akşam altıyı buldu. O açlıkla koca bir tabak yedim
Şimdi bende kitapta o bölüme geçtim kitabı bitirmeme az kaldı evet dediğin gibiGeçmiş olsun Miyav_su
Stres kilo vermeyi engeller diye okumuştum. Sürekli ve yüksek stres vücutta kortizon salgılanmasına yol açarmış. Bu nedenle kilo verme durur, hatta dikkat edilemzse kilo alınabilirmiş.
Öyle yaparım canım evde oluruz büyük ihtimal fırında patates köfte soğan yanında sarımsaklı yoğurtÖzel gün canım olacak o kadar. sağlığına zarar vermediği müddetçe nefsini doyur canım
İnşallah canım benim çok sağolİnşallah sonuçlar temiz çıkar canım
işim yeni bitti ama 15dkya valiliğe inicem işler varKızlar nerdesiniz @puantiyeli_kelebek ,tevafuk55 , kulkedisi30 , Vilma 37 Commadante- @kitap_asigi çok mu yoğunsunuz bakalım neyse bende önümdeki kitabımı bitireyim bugünde burası çok sakin 17.30 çıkarım spor yapar oradan eve geçerim
Canim is dönüşü uykusuz kalınca 1 saat uyudum. Şimdi de bir arkadasa iyi ki doğduna gidiyoruzKızlar nerdesiniz @puantiyeli_kelebek ,tevafuk55 , kulkedisi30 , Vilma 37 Commadante- @kitap_asigi çok mu yoğunsunuz bakalım neyse bende önümdeki kitabımı bitireyim bugünde burası çok sakin 17.30 çıkarım spor yapar oradan eve geçerim
İyi yapmışsın canım dinlemişsindir iyi eğlencelerCanim is dönüşü uykusuz kalınca 1 saat uyudum. Şimdi de bir arkadasa iyi ki doğduna gidiyoruz
Aslında çok iyide ben akşam meyve yiyemem canım sağolEvlilik yıldönümü yaklaşan arkadaşlar, size meyveden pasta öneriyorum :)
Karpuz tabanlı pastalar yapmışlar, çok güzel görünüyor, sağlıklı da :)
Link ya da resim paylaşmak yasakmıdır bilemediğimden paylaşmadım.
İnternette waterlemon cake diye yazınca çok güzeller çıkıyor.
Üşenmezsem deneyeceğim bende :)
Allah kolaylık versin canımişim yeni bitti ama 15dkya valiliğe inicem işler var
teşekkür ederim canım gitmedim müdür yardımcısı götürdü evrakları. oturdum bdv okuyordum. gözlerim doldu birini okurken. sanırım kendimi gördümAllah kolaylık versin canım
Hadi ya bende biraz önce okudum kadın hamile o mu yoksateşekkür ederim canım gitmedim müdür yardımcısı götürdü evrakları. oturdum bdv okuyordum. gözlerim doldu birini okurken. sanırım kendimi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?