Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

hahahha senn ne cadısın sen ye ye löp löp et olsun

Selam güzeller yoğunum maalesef özledim sizi
menümü yazayım:
sabah: sabah dediysem saat 13.30 du sucuklu yumurta- 2 dilim ekmek - 5 adt patates tava 3 ş.k kuşburnu marmelatı
saat 16.30: 1kase etli güveç 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
saat:18.30: 1 kase bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

Bugün nişastalı bir gün olmuş cadı patates tava ,bezelye ekmek oh

Menumu vereyim cıssli bir gündü
Sabah 06.45: 1 has yum 3 kup kaşar
5 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 13.00: 1 tabak bamya 4 kaşık yoğurt
Salatalık 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt 3 kuru kayısı

Aksam 17.00(arkadasin doğumgününde)
Yarım dilim yaş pasta
7 yaprak sarma
Bu arada kizimla okul alışverşine çıktık eksikleri ni aldık.11.000 adım atmsim
Eve geldim etiketleri yapıştır çantasını hazırla yedek kıyafet hurcunu hazırladım pili bitti Türk Kahvesi içmeden kendime gelemeyecem

Ara 21.00: küçük salkım üzüm
Türk.Kahvesi soda
2.5 litre su

Yediklerini eritmişsin canım merak etme afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar herkes yogun anladığım kadarıyla sabah kahvaltım 08.00: avakodolu domates ezmesi ,yer fıstığı ,zeytin ve şekersiz dal kekik çayı midem halen daha kötü öğlen taze fasulye biraz domates salatası 20.00: zeytinyağlı domatesli patlıcan sote ,yeşillik @puantiyeli_kelebek bende yatıyorum iyi geceler

Miden dünden dolayi mi canım çok geçmiş olsun. Kusursuz menun canım afiyet olsun

Niye olucak yaş pasta yüzünden Canım içinde herşey var bir ben yokum
Var ya oğlum da yedi ondan o da benim gibi oldu kaç kere bez aldım onu yedikten sonra. Ya işte çok da bayıldığım bir şey değil ama insanların hala zayıflamaya mi çalışıyorsun artık verme falan demelrinden sıkıldım. Dikkat çekmemek için yedim

Miden dünden dolayi mi canım çok geçmiş olsun. Kusursuz menun canım afiyet olsun
Sağol canım aynen o kabustaki tat ağzımda bugün birde gecen hafta nişanlıan birisi vardı 2 tepsi baklava yaptırmış Cafeterya girdim kekik çayı için sıcak su almaya o koku Nasıl sarmış millet ellerinde 3-4 baklava çökmüşler bskmamaya çalıştım ama olmadı midem çalkanlandı direk yediğim herşey çıktı yaptığım yemekten 3 kaşık ancak yedim aç kalmamak için

Paşanın bezindeki renk kahverengi değil mi yaş pasta ile ilgili dr Ümit Aktaş ile bir sohbet vardı gecen kış gece koymuşlardı yayını canlı Adamı bir dinlesen ben senin yerinde olsam derdim artık zayıflamıyorum midem rahatsız ben bebeğime yedirmezdim o yayını bulursan izle

Canim var ya senin Artik tatlı yedikten sonra yaşadıkların seni o kadar etkilemiş ki ne ruyasina ne de gerçeğine dayanamıyorsun.

Izleyeyim canım inş bulurum. Evde mis gibi keşkek yapmıştım yiyemedik

Canim var ya senin Artik tatlı yedikten sonra yaşadıkların seni o kadar etkilemiş ki ne ruyasina ne de gerçeğine dayanamıyorsun.
Aynen bir ara dondurmaya vardı şuan biraz katlanıyorum müşterilerde bakmıyorum dondurma ve çikolata ile dükkana girmesine izin vermiyorum özellikle bu hamburgercilerin var ya sıcak dondurma diye Nasıl yediriyorlar o çocuklara pis şeyleri ver ellerine salatalık elma ceviz şimdi avm gittim geldim kıyafet için hemen aldım çıktım millet onlardan almış yiyorlar marifet

İleride çocuğum olursa çok zorlanır birde doğum günü partilerine karşıyım çocuk büyünce yapsın arkadaşları ile ama ailecek olan partilere karşıyım hep sağlıksız şeyler oluyor benim yeğenlerim ki ailecek oluyor lahmacunlu içli köfteli güzelde işte o pasta olayına kızıyorum ve nefret ediyorum gecen yıl banada arkadaşlar süpriz yaptılar benimki içli köfteli ,yoğurtlu patlıcanlı ,lahmacun ,çorba süperdi Antep usulü kuru patlıcan biber dolması Bulgurlu etli tam bir Antep sofrası kuruldu ki ben en çok Antep ve Hatay yemeklerine ölüyorum

Ay antep sofrası Hatay içli köftesi hayatımın favorileri nımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…