- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
sporu beğenmedim akşama değişik yöntemler araştırıcamÇok güzel bir spor yapmışsınmenün de güzel afiyet olsun
tamam canım vakit bulunca bakayımCanım facede sağlıklı yaşıyoruz sayfasını bir okumanı tavsiye ederim
günaydın tatlımGünaydın kızlarherkese harika bir gün dilerim
Bakalım Nasıl bir ortaya karışık bir sporun olucak merak ediyorumsporu beğenmedim akşama değişik yöntemler araştırıcam
tamam canım vakit bulunca bakayım
Aferin Paşa'ya alışmış artık hiç ağlamasınoğlum bugün ağlamadı sırıta sırıta okula geldim
Her öğünde karbon olsada ölçülü yemissin canım afiyet olsun. Spor da zaten maşallahMenum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir küçük ev poacası peynir
Ara bir elma yesilcay
Öğlen çeyrek tost
Ara yesilcay
Aksam bir kase tarhana çorbası 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata
Su 2 buçuk litre
Spor 15dk lesli 15dk jillian (lesli çok sıkıcı 15dk zor dayandim)
Sana da güzellik en güzel en sorunsuz müşteriler senin olsunGünaydın kızlarherkese harika bir gün dilerim
Amin inşallah canımHer öğünde karbon olsada ölçülü yemissin canım afiyet olsun. Spor da zaten maşallah
Sana da güzellik en güzel en sorunsuz müşteriler senin olsun
Zaten midem kötü canım daha kahvaltımı yapmadım yaGünaydın güzeller
tartı öncesi son gün aman dikkat
Hala mi canım ya, kekik çayı iyi gelir inşallah. Nane çayı da bana iyi geliyor dene istersen.Zaten midem kötü canım daha kahvaltımı yapmadım yason grup çıksın biraz kekik çayı ile yemeyi düşünüyorum
acayip fevkaladeninde fevkinde bişeyler yapıcamBakalım Nasıl bir ortaya karışık bir sporun olucak merak ediyorum
tuh canım ya limonlu su içsene biraz rahatlatıyor çok geçmiş olsunZaten midem kötü canım daha kahvaltımı yapmadım yason grup çıksın biraz kekik çayı ile yemeyi düşünüyorum
İçeyim canım sağol havalar burada soğuk benim ısıtıcı evde hoş olsada faydası olmaz benim dükkanım kapıları açık kalmak zorunda maleseftuh canım ya limonlu su içsene biraz rahatlatıyor çok geçmiş olsun
bende donuyorum resmen ellerim buz gibi oldu ısıtıcımı çalıştırıcam. Allahtan akşamları kaloriferleri yaktılar.
üşümeyim diye işleri ayakta yapıyorum boş durmayım diyede lesli gibi olduğum yerde yürüyorum çişin mi geldi diye sordu biri
Yarın evden getireyim kurutmuştum nane french Press demleyeyim içeyim sağolHala mi canım ya, kekik çayı iyi gelir inşallah. Nane çayı da bana iyi geliyor dene istersen.
Akşama bekliyorum bende bugün spora gideceğim akşam grupları birşey almıyor zaten boşuna burada donuyorum ve eve geç kalıyorum merkeze 30 km burasıacayip fevkaladeninde fevkinde bişeyler yapıcam
ağlamasın ya aklımın yarısı orda kalıyor.Aferin Paşa'ya alışmış artık hiç ağlamasın
İçeyim canım sağol havalar burada soğuk benim ısıtıcı evde hoş olsada faydası olmaz benim dükkanım kapıları açık kalmak zorunda malesefdemek ki çişin mi geldi sandılar
uzakmış canım yaAkşama bekliyorum bende bugün spora gideceğim akşam grupları birşey almıyor zaten boşuna burada donuyorum ve eve geç kalıyorum merkeze 30 km burası
Geldin mi pamukkaleye gezdin mi pekiuzakmış canım ya
inşallah bir gün yolum düşerde gelirim
didime giderken geçmiştik içinden balayına giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?