Burada da çok yaygın canım düğün yemeği dir düşün yani. Ben çok severim ama yemeye başlayınca Tutamıyorum kendimi o yüzden direkt tartıya yansıyor :)Keşkek çok sağlıklı bizim burada meşhurdur ben sevmiyorum nedense her sene festivali olur annemler bayılırlar çocukluğumdan beri sevmem ama Canan Karatay yenebilir demişti afiyet olsun
Yiyeceksin ama ölçülü önceden burada da düğünlerde oluyordu şimdi artık tablot olunca pek yapılmıyorBurada da çok yaygın canım düğün yemeği dir düşün yani. Ben çok severim ama yemeye başlayınca Tutamıyorum kendimi o yüzden direkt tartıya yansıyor :)
Bende çok seviyorum Antepli ve Hataylı arkadaşlarım var sağolsunlar gecen sene bana süpriz yapmışlardı kaburga dolması, incik kebabı ,birtek yuvalamayı sevmedim benAy antep sofrası Hatay içli köftesi hayatımın favorileri nımmmm
Damak tatlarimiz çok benziyor canım. Bayılırım hepsine kaburga dolması offf.... bana mesela şu an kuru biber patlıcan dolması ve en sık tatliyi yanyana koysalar tatliyi gözüm görmez bile. Ama işte onda da kendimi Tutamıyorum :)Bende çok seviyorum Antepli ve Hataylı arkadaşlarım var sağolsunlar gecen sene bana süpriz yapmışlardı kaburga dolması, incik kebabı ,birtek yuvalamayı sevmedim ben
Bende çok seviyorum özellikle acılı olucak biber üstüne limon sıkarım ben annem bu sene kurttu Sağolsun bana patlıcan ve biber kışa bol bol yiyiyerim önceden yufkaya sarar yerdimDamak tatlarimiz çok benziyor canım. Bayılırım hepsine kaburga dolması offf.... bana mesela şu an kuru biber patlıcan dolması ve en sık tatliyi yanyana koysalar tatliyi gözüm görmez bile. Ama işte onda da kendimi Tutamıyorum :)
Iyi geceler kuzumİyi geceler kızlar ben kaçtım
İyi geceler canimİyi geceler kızlar ben kaçtım
Afiyet olsun canım. Az yemişsin yaspastayi zatende eritmissinMenumu vereyim cıssli bir gündü
Sabah 06.45: 1 has yum 3 kup kaşar
5 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 13.00: 1 tabak bamya 4 kaşık yoğurt
Salatalık 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt 3 kuru kayısı
Aksam 17.00(arkadasin doğumgününde)
Yarım dilim yaş pasta
7 yaprak sarma
Bu arada kizimla okul alışverşine çıktık eksikleri ni aldık.11.000 adım atmsim
Eve geldim etiketleri yapıştır çantasını hazırla yedek kıyafet hurcunu hazırladım pili bitti Türk Kahvesi içmeden kendime gelemeyecem
Ara 21.00: küçük salkım üzüm
Türk.Kahvesi soda
2.5 litre su
Ama ben tarçın çok severim kızımın beslenmesi için yaptım akşam tarçınlı havuçlu kekCanım zerdeçalı yemeklerde kullanacağım artık tarçını evime sokmam bugün bir haber okudum eve gidince direk çöpe gidecekler
Ekmek çok geldi gözüme canım Afiyet olsunSelam güzelleryoğunum maalesef özledim sizi
menümü yazayım:
sabah: sabah dediysem saat 13.30 dusucuklu yumurta- 2 dilim ekmek - 5 adt patates tava 3 ş.k kuşburnu marmelatı
saat 16.30: 1kase etli güveç 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
saat:18.30: 1 kase bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Afiyet olsun canım herzamanki gibi harika bir menuİyi akşamlar kızlar herkes yogun anladığım kadarıyla sabah kahvaltım 08.00: avakodolu domates ezmesi ,yer fıstığı ,zeytin ve şekersiz dal kekik çayı midem halen daha kötü öğlen taze fasulye biraz domates salatası 20.00: zeytinyağlı domatesli patlıcan sote ,yeşillik @puantiyeli_kelebek bende yatıyorum iyi geceler
Neden ?Canım zerdeçalı yemeklerde kullanacağım artık tarçını evime sokmam bugün bir haber okudum eve gidince direk çöpe gidecekler
Çok güzel bir spor yapmışsınMenum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir küçük ev poacası peynir
Ara bir elma yesilcay
Öğlen çeyrek tost
Ara yesilcay
Aksam bir kase tarhana çorbası 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata
Su 2 buçuk litre
Spor 15dk lesli 15dk jillian (lesli çok sıkıcı 15dk zor dayandim)
Canım facede sağlıklı yaşıyoruz sayfasını bir okumanı tavsiye ederimAma ben tarçın çok severim kızımın beslenmesi için yaptım akşam tarçınlı havuçlu kek
Canım Türkiye'de çubuk tarçınlar bile zararlıymış sadece seylon tarçını yararlıymış tabi onu burada bulabilen gören hiç olmamışNeden ?
Sağol canımAfiyet olsun canım herzamanki gibi harika bir menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?