Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Keşkek çok sağlıklı bizim burada meşhurdur ben sevmiyorum nedense her sene festivali olur annemler bayılırlar çocukluğumdan beri sevmem ama Canan Karatay yenebilir demişti afiyet olsun
Burada da çok yaygın canım düğün yemeği dir düşün yani. Ben çok severim ama yemeye başlayınca Tutamıyorum kendimi o yüzden direkt tartıya yansıyor :)

Bende çok seviyorum Antepli ve Hataylı arkadaşlarım var sağolsunlar gecen sene bana süpriz yapmışlardı kaburga dolması, incik kebabı ,birtek yuvalamayı sevmedim ben
Damak tatlarimiz çok benziyor canım. Bayılırım hepsine kaburga dolması offf.... bana mesela şu an kuru biber patlıcan dolması ve en sık tatliyi yanyana koysalar tatliyi gözüm görmez bile. Ama işte onda da kendimi Tutamıyorum :)

Bende çok seviyorum özellikle acılı olucak biber üstüne limon sıkarım ben annem bu sene kurttu Sağolsun bana patlıcan ve biber kışa bol bol yiyiyerim önceden yufkaya sarar yerdim

Menum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir küçük ev poacası peynir
Ara bir elma yesilcay
Öğlen çeyrek tost
Ara yesilcay
Aksam bir kase tarhana çorbası 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata
Su 2 buçuk litre
Spor 15dk lesli 15dk jillian (lesli çok sıkıcı 15dk zor dayandim)

Afiyet olsun canım. Az yemişsin yaspastayi zatende eritmissin

Ekmek çok geldi gözüme canım Afiyet olsun

Afiyet olsun canım herzamanki gibi harika bir menu

Çok güzel bir spor yapmışsın menün de güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…