Günaydın güzel ve fit bayanGünaydın
Günaydın güzel ve fit bayansana serenat yapıyorum zeki mürenden gelsin
Zaten midem kötü canım daha kahvaltımı yapmadım yason grup çıksın biraz kekik çayı ile yemeyi düşünüyorum
İnşallah canım düne göre iyiyim şükürGeçmiş olsun canım...
İnşallah çabucak düzelir miden
yok canım gelmedim. emekli olursam turla gelirimGeldin mi pamukkaleye gezdin mi peki
Bende 3 yıl olmuştur dükkanı açmadan önce gitmiştimyok canım gelmedim. emekli olursam turla gelirim
Konya'ya bile senede bir gidiyorum
ben hiç merak etmiyorum sabah gördüm hiç mutlu olmadım
İnşallahhhhBende 3 yıl olmuştur dükkanı açmadan önce gitmiştimbende o zamana kadar yaşar turizm devam edersem beklerim
Sen tartılmışsın canım benim tartı kilitli kapıdaben hiç merak etmiyorum sabah gördüm hiç mutlu olmadım
bu hafta çok dikkat etmedim ve hep geç yedik ondan herhalde karbonla dolu bir hafta oldu
birde bugün kızımın giden öğretmenine veda partisi yaptık herkes bişeyler getirdi. kahvaltı yapmamıştım. cısssslardan yedim öğlen yemiycem akşama kadar leptinin çalışsın
Sen tartılmışsın canım benim tartı kilitli kapıdaevet geç yemek etkiliyor hele benim beslenmem saat 8 dem önce olmuyor Canım açıkma olursa kuruyemiş ye yağ yakımı olur akşam yemek yersin sebze yada protein yada kısır,sadrazam cübbesi sen seversin
akşama ıspanak ayıkladım kıymalı börek yaptırıcam fırına yesinler benim çorbam varSen tartılmışsın canım benim tartı kilitli kapıdaevet geç yemek etkiliyor hele benim beslenmem saat 8 dem önce olmuyor Canım açıkma olursa kuruyemiş ye yağ yakımı olur akşam yemek yersin sebze yada protein yada kısır,sadrazam cübbesi sen seversin
Akşamda tartılamam ki spor sonrası moralim bozulur sabah 05.00 uyanıp hemen tartının üstüne atlamayı düşünüyorum
Oh afiyet olsun benimde dünden patlıcan sote var onu hüpletirim artık nane çayı ileakşama ıspanak ayıkladım kıymalı börek yaptırıcam fırına yesinler benim çorbam var
sağol kuzum sanada afiyet olsunOh afiyet olsun benimde dünden patlıcan sote var onu hüpletirim artık nane çayı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?