Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar benimde öğleden beri başım korkunç ağrıyor.
Okuyorum yorum yazacak gücü bulamıyorum, o derece

Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere

Slm kızlar ben geldim
Yarın tartı bildirimi yapıp yola devam edeceğim bu gün kaçamak günü menu bildirimi yok
Başsağlığı edenler çok teşekkür ederim...
Geçmiş çok çok fazla biraz biraz okuyayim ama hep okuyamam.

Anladım canım geçmiş olsun Dünki menünü yazdım mı neyse bugünü ve dünü yarın birlikte yazarsın eve gidince ılık bir duş al ve uyu olur mu kendine iyi bak

Anladım canım geçmiş olsun Dünki menünü yazdım mı neyse bugünü ve dünü yarın birlikte yazarsın eve gidince ılık bir duş al ve uyu olur mu kendine iyi bak

Evet yarın tartı günü bildirimin yaparsın canım Nasıl biraz daha iyi mi eşinin ailesi

@puantiyeli_kelebek canım sana o kadar şey yazdım niye cevap vermiyorsun çok üzüldüm size karşı bi hatada yapmadım ve bildirimimi yapmıştım hatta yaptigima dair alıntı Bile yaptım sana ama cevap vermedin haksız yere çıkarıldım listeden @miyavsu sanada çok kırıldım o kadar şey yazdım tek bi cevap bile vermedin

Canım Puantiyeli zaten girmiyor işleri var yoğun çok senin hatan menülerini düzgün yazman disiplin yoktu birde kaç sefer menü bildirimi yapmadın bir de hiç düzeltmek için çaba sarfetmedin Canım doğal olarak buradakiler senin menünden etikilendiler sana uyardım ben doğru mu bana neden kırıldın ki onu anlamadım

Ama sebep olarak etiket yapıp bildirim yapmamam söylendi ve ben yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…