ben çıkıyorum canlar oğluşu alıp geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar
Anladım canım geçmiş olsun Dünki menünü yazdım mı neyse bugünü ve dünü yarın birlikte yazarsınKızlar benimde öğleden beri başım korkunç ağrıyor.
Okuyorum yorum yazacak gücü bulamıyorum, o derece
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
Anladım canım geçmiş olsun Dünki menünü yazdım mı neyse bugünü ve dünü yarın birlikte yazarsınKızlar benimde öğleden beri başım korkunç ağrıyor.
Okuyorum yorum yazacak gücü bulamıyorum, o derece
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
Evet yarın tartı günü bildirimin yaparsın canım Nasıl biraz daha iyi mi eşinin ailesiSlm kızlar ben geldim
Yarın tartı bildirimi yapıp yola devam edeceğim bu gün kaçamak günü menu bildirimi yok
Başsağlığı edenler çok teşekkür ederim...
Geçmiş çok çok fazla biraz biraz okuyayim ama hep okuyamam.
Eşim bugün gitti is icin bi kaç gündür gitmiyorum değişik insanlar oturdukları yerden laf çıkarıyorlar bende evimde oturma kararı aldımEvet yarın tartı günü bildirimin yaparsın canım Nasıl biraz daha iyi mi eşinin ailesi
İnsanlar malesef böyleler Canım öylesine ortaya konuşuyorlarEşim bugün gitti is icin bi kaç gündür gitmiyorum değişik insanlar oturdukları yerden laf çıkarıyorlar bende evimde oturma kararı aldım
Benim kayinbabanin cenazesindede laf çıkardılar bana neymiş elimde telefon oyun oynamisim tövbe Bismillah kimse benim kadar kuran okumadı bile ama gorki yinede laf ciktiİnsanlar malesef böyleler Canım öylesine ortaya konuşuyorlar
Canım Puantiyeli zaten girmiyor işleri var yoğun çok senin hatan menülerini düzgün yazman disiplin yoktu birde kaç sefer menü bildirimi yapmadın bir de hiç düzeltmek için çaba sarfetmedin Canım doğal olarak buradakiler senin menünden etikilendiler sana uyardım ben doğru mu bana neden kırıldın ki onu anlamadım@puantiyeli_kelebek canım sana o kadar şey yazdım niye cevap vermiyorsunçok üzüldüm size karşı bi hatada yapmadım ve bildirimimi yapmıştım hatta yaptigima dair alıntı Bile yaptım sana ama cevap vermedin haksız yere çıkarıldım listeden @miyavsu sanada çok kırıldım o kadar şey yazdım tek bi cevap bile vermedin
Şuan Başkan çevrimdışı Canım sen bende vekaleten bakıyorum birşey yapamam
Ama sebep olarak etiket yapıp bildirim yapmamam söylendi ve ben yapmıştımCanım Puantiyeli zaten girmiyor işleri var yoğun çok senin hatan menülerini düzgün yazman disiplin yoktu birde kaç sefer menü bildirimi yapmadın bir de hiç düzeltmek için çaba sarfetmedin Canım doğal olarak buradakiler senin menünden etikilendiler sana uyardım ben doğru mu bana neden kırıldın ki onu anlamadım
Nasıl
Hayır yapmamıştın Canım ilk olarak zaten Puantiyeli bu konuda çok kızgınAma sebep olarak etiket yapıp bildirim yapmamam söylendi ve ben yapmıştım
Yaptım hatta bunu alintiladimHayır yapmamıştın Canım ilk olarak zaten Puantiyeli bu konuda çok kızgın
@puantiyeli_kelebek@puantiyeli_kelebek etiketi unuttum geçen hafta 72 bu hafta 72.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?