Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benimde aklımdan seni etiketlemek geçti maç'e yapıyorsun diye kalp kalbe karşıyım Canım Cimcimem benim anlat okulunu
Bitanem ya seni çok özlemişim gerçekten gönüllerimiz birmiş Her şey iyi ama çok yorucu mesela yarın sabah 8 de evden çıkıcam 10 da gelicem gece eve Sen nasılsın

papatya1994 listeden neden cikardigimi aciklayayim canim kac haftadir kilo bildirimi nasil olur anlatip durdum ama dikkate almadin etiketleyin dedim onu yapmadin sonradan yapmissin gordum ama ben dedimki sohbet arasinda yapmayin bir mesaji ona ayırın ve gecen hafta bu hafta ve farki yazinki teyitleselim bunuda yapmadin muhatap almadığımı hissettim acikcasi yeni de değildin ki kurallari bilmiyor ondandir diyeyim uzun zaman oldu katilali menüler konusunda haklisin kendi adıma kac zamandir menu vermedigim günler oldu ama yarindan itibaren böyle birsey olmayacak cok onemli bir sebebi olmadıkça tabi..
Benim sebebim muhatap alinmamak bunu tekrar edeyim seni yarin başlangıç yapmış gibi listeye eklerim istiyorsan bana bilgilerini tekrar atar misin

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin canim nasilsin nasil gidiyor? guzel bir karar almissin bence de iyi olur Haftalık bildirimleri bekliyoruz o zaman

Tam m canım tsk ederim herşeye tmm ama tartı fotosu koyamiyorum ne yaptiysam olmadı güncel bilgim başlangıç 72 suan 72 hedef 55 canım @puantiyeli_kelebek

Bugünkü menum 11 gibi 1 yumurtayla yaptığım kavurmali yumurta salata domates 2 gibi 1 küçük patatesle 2 yumurtalı omlet yanına yarım kase yoğurt ara 2 küçük Amasya elması yarım havuç akşam 2 bardak ayran ara 1 bardak 2si 1 arada

Geldin mi sen hadi hayırlı olsun akşam niye yemedin

Bitanem ya seni çok özlemişim gerçekten gönüllerimiz birmiş Her şey iyi ama çok yorucu mesela yarın sabah 8 de evden çıkıcam 10 da gelicem gece eve Sen nasılsın
Canım bu en güzel yorucu bir iş öğrencilik keşke bana da öğrencilik verseler tabi şartların değişmesi lazım birkaç gündür turizm meslek lisesi öğrencileri ile gidiyorum işe tesadüf onların okuluda Pamukkale neyse arabada ödev yapıyorlar bir görsen dedim evde he yapıyorsunuz yok arkadaşlar ile takılıyoruz yok geziyoruz bilmem ne yazık dedim gerçekten ama sen öyle değilsin bilinçli yaşından olgun bir kızsın maşallah

Bugün sabah olur mu kızlar çok kötüyüm deprem oldu çocuk ken bu yüzden 1 ay boyunca bizleri dağlık alanda yatırmışlardı daha önceden 1979 yılında kötü bir deprem yaşanmış
Van depremjni hatirliyorum çok feciydiya 1999 daki çok feciymis ama onu hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…