Bitanem ya seni çok özlemişim gerçekten gönüllerimiz birmişBenimde aklımdan seni etiketlemek geçti maç'e yapıyorsun diye kalp kalbe karşıyım Canım Cimcimem benimanlat okulunu
SelamlarKusura bakmayın uğrayamıyorum çünkü yoğunum çook Ama şöyle bir karar aldım çarşambaları tartılıp size atıcam Amacım kilo gidişatımı görmek Tabii siz de kabul ederseniz Liste falan değilde sadece sorumlu olmak istiyorum ve sizlerden çok uzak kalmamak
Benim muayenem 14.00daKızlar yarın @puantiyeli_kelebek olmazsa ben yapıcam listeyi herkes en gec saat 13.00 kadar her zamanki gibi beni etiketlesin @tevafuk55 ,@kulkedisi30 ,Commadante- ,@didemdefne ,@Vilma 37 ,@kitap_asigi ve @pofuduk18 kızlar ona göre liste dışı bırakırım acımam
Tam m canım tsk ederim herşeye tmm ama tartı fotosu koyamiyorum ne yaptiysam olmadıpapatya1994 listeden neden cikardigimi aciklayayim canim kac haftadir kilo bildirimi nasil olur anlatip durdum ama dikkate almadin etiketleyin dedim onu yapmadin sonradan yapmissin gordum ama ben dedimki sohbet arasinda yapmayin bir mesaji ona ayırın ve gecen hafta bu hafta ve farki yazinki teyitleselim bunuda yapmadin muhatap almadığımı hissettim acikcasi yeni de değildin ki kurallari bilmiyor ondandir diyeyim uzun zaman oldu katilali menüler konusunda haklisin kendi adıma kac zamandir menu vermedigim günler oldu ama yarindan itibaren böyle birsey olmayacak cok onemli bir sebebi olmadıkça tabi..
Benim sebebim muhatap alinmamak bunu tekrar edeyim seni yarin başlangıç yapmış gibi listeye eklerim istiyorsan bana bilgilerini tekrar atar misin
Tamam canım unutmuşum kusura bakmaBenim muayenem 14.00da
Rica ederiz canım farkındayım bizi unutma diye etiket yaptım benKızlar soranlar olmuş düşündüğünüz için çok teşekkürler
Koza gibi bende okul başlayınca çok yoğun oldum menü yazmaya gayret ediyorum ama gün ici muhabbetlere pek katılamıyorum kusura bakmayın
Geldin mi sen hadi hayırlı olsun akşam niye yemedinBugünkü menum 11 gibi 1 yumurtayla yaptığım kavurmali yumurta salata domates 2 gibi 1 küçük patatesle 2 yumurtalı omlet yanına yarım kase yoğurt ara 2 küçük Amasya elması yarım havuç akşam 2 bardak ayran ara 1 bardak 2si 1 arada
Canım bu en güzel yorucu bir iş öğrencilik keşke bana da öğrencilik verseler tabi şartların değişmesi lazım birkaç gündür turizm meslek lisesi öğrencileri ile gidiyorum işe tesadüf onların okuluda Pamukkale neyse arabada ödev yapıyorlar bir görsen dedim evde he yapıyorsunuz yok arkadaşlar ile takılıyoruz yok geziyoruz bilmem ne yazık dedim gerçekten ama sen öyle değilsin bilinçli yaşından olgun bir kızsın maşallahBitanem ya seni çok özlemişim gerçekten gönüllerimiz birmişHer şey iyi ama çok yorucu mesela yarın sabah 8 de evden çıkıcam 10 da gelicem gece eve Sen nasılsın
Sebzeli pirinç pilavı ve patates sulusu vardı yemedim onun için ama zor dayandım ya çok kötü oldum suan mutluyum ama yemedim diye yeseydim pişman olurdumGeldin mi sen hadi hayırlı olsun akşam niye yemedin
Geçmiş olsun canım bende depremden çok korkarim yaKızlar uyuyordum şimdi deprem oldu ve ben evde yanlızım Denizli birinci derece deprem bölgesi çok Korkuttumuykum dağıldı
Yanına çorba yapsaydın kendine yada az sebze yemeği aç kalmaSebzeli pirinç pilavı ve patates sulusu vardı yemedim onun için ama zor dayandım ya çok kötü oldum suan mutluyum ama yemedim diye yeseydim pişman olurdum
Amin inşallah canım benim çocukluğum depremle geçti Denizli de burası 1. Derece birde 1979 yılında zaten yıkılmış yeniden yapılmışGeçmiş olsun canım bende depremden çok korkarim yaallahım bizi felaketlerden uzak etsin insallah
Van depremjni hatirliyorum çok feciydiyaBugün sabah olur mu kızlar çok kötüyüm deprem oldu çocuk ken bu yüzden 1 ay boyunca bizleri dağlık alanda yatırmışlardı daha önceden 1979 yılında kötü bir deprem yaşanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?