Çorba ve salata ye canım aç kalma benceAksam menüsünde bende de çorba var ama evde patlıcan oturtma pilav da var ben yemeyecemkulkedisi30 Miyav_su
Yok kuzum aç kalmam öğlen daha saglamdi aksama da çorba yoğurt salata yerim. Yeşil mercimek çorbası yapacam zaten o tok tutarÇorba ve salata ye canım aç kalma bence
Oh mis gibi afiyet olsun canımYok kuzum aç kalmam öğlen daha saglamdi aksama da çorba yoğurt salata yerim. Yeşil mercimek çorbası yapacam zaten o tok tutar
afiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersinAksam menüsünde bende de çorba var ama evde patlıcan oturtma pilav da var ben yemeyecemkulkedisi30 Miyav_su
Sormayayım dedim soruyorumne yedin cadıafiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersin
afiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersin
Sorunca kaybolmuş canımSormayayım dedim soruyorumne yedin cadı
bi yemediğim sen kaldınSormayayım dedim soruyorumne yedin cadı
Aynen neler yemiş yine tartıda eksi gördü yaSorunca kaybolmuş canım
Kız beni yesen hastanelik olursun ben ağır gelirim sanabi yemediğim sen kaldın
kapkek börek tatlı poaça
inşallah@puantiyeli_kelebek canım işlerin bitmedi mi çok mu yoğunsun umarım başka bir problem yoktur
ver cnaım ver ne gelirse senden gelsinAynen neler yemiş yine tartıda eksi gördü yakulkedisi30 bütün dünyaları yemiş hain sincap yarın sana ceza vericem çok oldun sen
Kız beni yesen hastanelik olursun ben ağır gelirim sana
Amin inşallah canıminşallah
Görüşürüz hain sincapben çıkıyorum canlar oğluşu alıp geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar
Fena yapıcam seniben çıkıyorum canlar oğluşu alıp geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?