Ben anti diyetisyenciyim ama açıklamasınıda yaparım sorun değil diyetin ona uygun olup olmadığını anlamak için zaten 2 ay yasaktır çünkü spor ve diyet yaparsa kilo verir diyetisyende anlamak için spor yaptırmaz kapişKızlar bi arkadasa diyetisyeni biraz zayıfla sonra spora başla şimdi başlama k iyi değil demiş sizce ne kadar dogru
Kızlar cuma günü oteldeki arkadaşlar ile toplanacağızben zaten birşey yemem zorlamada olmaz zaten pantolon aldım kotondan kumaş uzun zamandır beni klasik kıyafet içinde görmemişlerdi bakalım ne yapacaklar
Amin canım 62 yaşındaydıAllah Rahmet etsin yaşlı mıydı üzüldüm Mekanı cennet olsun
Amin canım mekanı cennet olsunA çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin geriye kalanlara sabır
saol canim insülin vuruluyodu tansiyon ilacı da kullanıyor du ama öyle yatakta falan hastalık cekmedi canım ani bi olum olduBasin sağolsun canim benim rahatsizligi var mıydı? Pazartesi gününe kadar izinli yazayim mi seni
Teşekkürler canımNurlar içinde yatsın,
Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun ...
Ani oldu canım kimsenin haberi olmamış eltim kahvaltı yapsın die uyandirmaya gitmiş öyle haberi olmuşHadi ya allah rahmet eylesin ani bi olummu oldu yoksa bekliyomuydunuz gencmiydi ne öldü
Saol amin canım
Başınız sağolsun canım..@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
Bitti canım 3 gündür gitmiyorum oluyorsa da haberim yokdidemdefne ne yaptınız canım bitti mi yoğunluklar , taziye ziyaretleri
Geçmiş olsun canımŞimdi baktım deprem 4.0 Akköy -Denizli
Kesinlikle aralarında benimle karatayı ve benimle yürüyüşü bırakanlarda var 2 kişi gecen biri aradı kaç kilo olduğumu sordu öldürücem seni dediBizde bakarız nasıl olmus diye bence cok beğenecekler
Eki Görüntüle 1890567 SelamlarKusura bakmayın ancak girebildim
@puantiyeli_kelebek
Kilo Bildirimim:
Geçen haftayı bilmiyorumEn son buraya 24 ağustosta bildirim yapmışım ona göre yapıcam.
24 Ağustos - 62.6
Bugün- 62.2
Fark: -400
Eki Görüntüle 1890572
@puantiyeli_kelebek
Kilo bildirimim
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 71.6
Arti 800 gram.
Kesinlikle öyle olmuş benimde öyle olucak olsun zaten ben bu kiloyu saymıyorum çünkü midemden aç kaldım bugünde bağırsaklarım bozuldu pantolun içine pamuklu penti üstüne yarım Pamuk'lu çorap gece uyurken yorgan iki battaniye aldım şaka gibi yorganda kaz tüyü -5 kadar ısıtıyor sanırım b12 düştüYıldönümünün marifeti mi canim:)) nice yillara
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.7
Fark _100 gr
@puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1890610
Ay resim yüklemeyi basardim
Amin canım 62 yaşındaydı
Amin canım mekanı cennet olsun
saol canim insülin vuruluyodu tansiyon ilacı da kullanıyor du ama öyle yatakta falan hastalık cekmedi canım ani bi olum oldu
Teşekkürler canım
Ani oldu canım kimsenin haberi olmamış eltim kahvaltı yapsın die uyandirmaya gitmiş öyle haberi olmuş
Saol amin canım
Başınız sağolsun canım..
benim kaynanam aynı zamanda Teyzem di dayımda 5 yıl önce vefat etti ama insanın hergün gördüğü birinin eksikliği daha zormuş
Bitti canım 3 gündür gitmiyorum oluyorsa da haberim yok
Geçmiş olsun canım
Azmin sonu harikasin :))200 küsür sayfayi tüm okudum kızlar son 14 sayfam var oda bugüne ait onu da okuyup geliyorum
Kesinlikle öyle olmuş benimde öyle olucak olsun zaten ben bu kiloyu saymıyorum çünkü midemden aç kaldım bugünde bağırsaklarım bozuldu pantolun içine pamuklu penti üstüne yarım Pamuk'lu çorap gece uyurken yorgan iki battaniye aldım şaka gibi yorganda kaz tüyü -5 kadar ısıtıyor sanırım b12 düştü
Çok iyi o zaman iyi çıktıysa canım malesef eşimi bekliyorum zaten burada iş bulamadı gecen kış olduğu gibi gidecek memleketine yapıcak birşey yokEksi olsun da canim bence Sevin arti yada sabit bildirim yapmadim diye tebrikler
Bravo canim bekliyoruz artik bildirim gunleri
Mekani cennet olsun canim tekrar basin sağolsun.
Azmin sonu harikasin :))
Gecmis olsun canim ihmal etme dr a git diyecegim ama sen esini beklersin biliyorum ay bende isinmiyorum bir turlu ama b12 iyi çıktı :)
Çok canım fazladan artın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?