Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar bi arkadasa diyetisyeni biraz zayıfla sonra spora başla şimdi başlama k iyi değil demiş sizce ne kadar dogru
Ben anti diyetisyenciyim ama açıklamasınıda yaparım sorun değil diyetin ona uygun olup olmadığını anlamak için zaten 2 ay yasaktır çünkü spor ve diyet yaparsa kilo verir diyetisyende anlamak için spor yaptırmaz kapiş

Bizde bakarız nasıl olmus diye bence cok beğenecekler

Cuma günü zorla yumurta yiyeceğim söz verdim çünkü iş çıkışı toplanacağız evde börek ,pasta ,tatlı,kısır yapacaklarmış iş çıkışı aç olucağım için kısırdan yerim o yüzden bomba gibi tok olmam lazım yanımda zaten yemek getirir burada yerim belli olmaz onlara

Allah Rahmet etsin yaşlı mıydı üzüldüm Mekanı cennet olsun
Amin canım 62 yaşındaydı
A çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin geriye kalanlara sabır
Amin canım mekanı cennet olsun
Basin sağolsun canim benim rahatsizligi var mıydı? Pazartesi gününe kadar izinli yazayim mi seni
saol canim insülin vuruluyodu tansiyon ilacı da kullanıyor du ama öyle yatakta falan hastalık cekmedi canım ani bi olum oldu

Nurlar içinde yatsın,
Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun ...
Teşekkürler canım

Hadi ya allah rahmet eylesin ani bi olummu oldu yoksa bekliyomuydunuz gencmiydi ne öldü
Ani oldu canım kimsenin haberi olmamış eltim kahvaltı yapsın die uyandirmaya gitmiş öyle haberi olmuş
didemdefne basınız sağolsun canım Rabbim rahmet etsin
Saol amin canım
@puantiyeli_kelebek canım dayım vefat etmiş beni izinli yaz müsait olunca uğrarım
Başınız sağolsun canım..
benim kaynanam aynı zamanda Teyzem di dayımda 5 yıl önce vefat etti ama insanın hergün gördüğü birinin eksikliği daha zormuş
didemdefne ne yaptınız canım bitti mi yoğunluklar , taziye ziyaretleri
Bitti canım 3 gündür gitmiyorum oluyorsa da haberim yok
Şimdi baktım deprem 4.0 Akköy -Denizli
Geçmiş olsun canım

Yıldönümünün marifeti mi canim:)) nice yillara
Kesinlikle öyle olmuş benimde öyle olucak olsun zaten ben bu kiloyu saymıyorum çünkü midemden aç kaldım bugünde bağırsaklarım bozuldu pantolun içine pamuklu penti üstüne yarım Pamuk'lu çorap gece uyurken yorgan iki battaniye aldım şaka gibi yorganda kaz tüyü -5 kadar ısıtıyor sanırım b12 düştü

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.7
Fark _100 gr
@puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1890610

Eksi olsun da canim bence Sevin arti yada sabit bildirim yapmadim diye tebrikler

Ay resim yüklemeyi basardim

Bravo canim bekliyoruz artik bildirim gunleri

Mekani cennet olsun canim tekrar basin sağolsun.

200 küsür sayfayi tüm okudum kızlar son 14 sayfam var oda bugüne ait onu da okuyup geliyorum
Azmin sonu harikasin :))

Gecmis olsun canim ihmal etme dr a git diyecegim ama sen esini beklersin biliyorum ay bende isinmiyorum bir turlu ama b12 iyi çıktı :)

Çok iyi o zaman iyi çıktıysa canım malesef eşimi bekliyorum zaten burada iş bulamadı gecen kış olduğu gibi gidecek memleketine yapıcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…