- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Anladım canımBen anti diyetisyenciyim ama açıklamasınıda yaparım sorun değil diyetin ona uygun olup olmadığını anlamak için zaten 2 ay yasaktır çünkü spor ve diyet yaparsa kilo verir diyetisyende anlamak için spor yaptırmaz kapiş
Eşime sabah belli hatirlatiyorum al diye bu Aksam alır inşallahpapatya1994 pil sorununu çözdün mü bak haftaya pil bitti deme ona göre
Umarım unutmaz eşinEşime sabah belli hatirlatiyorum al diye bu Aksam alır inşallah
K8z sen dert etme haftaya kadar 10 kere aldiririm benUmarım unutmaz eşin
Yarislaim fıstıktebrikler canım
seninle kilolarımız çok yakın istersen yarışalım senle belki motive oluruz
Evet canım şekeri yükselmiş daha sonra kalp krizi geçirmiş ama şekerden dolayi kriz geçirdiğini hissetmemis dir demiş doktor 460 falan çıktı bi ara 520 gibi hastanede yattı ama genelde 200 300 arası oluyordu mantı makarna tatlı yeme dedikçe dinlemedi öldüğü günden 1 gün önce patatesli börek yemiş öldüğü günde makarna ve patates yemeği yemişdidemdefne yanlış anlamadığım değil mi insülin mi vuruyordu yani şeker hastası peki otopsi yapıldı mı şekerden mi öldü zaten şeker hastalığı yanında yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlığınıda yanında getiriyor malesef şekeri Kaçlara çıkıyordu kusura bakma merak ettim bende de şeker var
Canim bende yeni bi başlangıç yapıcam yeni bi günlük acicam belirli bi tarti günüm olmicak 3gunde 1 tartilmayi düşünüyorum dukan yapicam boyle düşünüyorum sizede cok başarılar INŞALLAH hedefimize ulasirizTekrar katilacak misin aramiza canim toparlamana sevindim
Tebrikler canımGeçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
Tebrikler canım
Canım nie böyle oluyor ben geldiğimde 95 idin ben geleli 2 ay oldu biseyleri yanlış mı yapıyorsun.. doktora git ve bütün testleri ni yaptım bence çünkü o kadar da köyü menülerin yok
Tebrikler canımGünaydın kızlar ...
@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr
Eki Görüntüle 1890527
Tebrikler canımEki Görüntüle 1890567 SelamlarKusura bakmayın ancak girebildim
@puantiyeli_kelebek
Kilo Bildirimim:
Geçen haftayı bilmiyorumEn son buraya 24 ağustosta bildirim yapmışım ona göre yapıcam.
24 Ağustos - 62.6
Bugün- 62.2
Fark: -400
bu hafta veremeyenler çok daha iyi verecek 1+bekliyorum kendimden ve sizlerdenEki Görüntüle 1890572
@puantiyeli_kelebek
Kilo bildirimim
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 71.6
Arti 800 gram.
Tebrikler 100 gr da olsa gitmişKilo bildirimim
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.7
Fark _100 gr
@puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1890610
Yarına gider canım
Dert etmiyorum bahanen olmasın kızK8z sen dert etme haftaya kadar 10 kere aldiririm ben
Hayırlısı canım şuan kaç kilosunCanim bende yeni bi başlangıç yapıcam yeni bi günlük acicam belirli bi tarti günüm olmicak 3gunde 1 tartilmayi düşünüyorum dukan yapicam boyle düşünüyorum sizede cok başarılar INŞALLAH hedefimize ulasiriz
Suan hastanedeyim canim babamin yaninda kalıyoruz annemle eve gidicem cuma gunu cumartesi tartilip baslicam iNŞALLAH 90 olmusumdur hastanede pogaca tost yemektenHayırlısı canım şuan kaç kilosun
İnşallah hadi bakalım canımSuan hastanedeyim canim babamin yaninda kalıyoruz annemle eve gidicem cuma gunu cumartesi tartilip baslicam iNŞALLAH 90 olmusumdur hastanede pogaca tost yemekten
Teşekkür ederim canim Allaha emanet ol kuzum size başarılarİnşallah hadi bakalım canım
Gerçekten mi bile bile yapmış yazık nefsine yenilmiş kınamıyorum ve asla eleştirmiyorum hepimizin başına gelecek bir olay çok üzüldüm bende de var şeker en son 380 de hastaneye yatmıştım çokonat yemiştim tabi o Zaman diyetisyen kontrolünde idim birde tarhana çorbası o Zaman sanırım 350 idi umarım hissetmemiştir çünkü çıkınca insanın neler hissettiğini çok iyi biliyorum şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ben ctesi patates yapmaktan vazgeçtim gözlerim doldu kadıncağızaEvet canım şekeri yükselmiş daha sonra kalp krizi geçirmiş ama şekerden dolayi kriz geçirdiğini hissetmemis dir demiş doktor 460 falan çıktı bi ara 520 gibi hastanede yattı ama genelde 200 300 arası oluyordu mantı makarna tatlı yeme dedikçe dinlemedi öldüğü günden 1 gün önce patatesli börek yemiş öldüğü günde makarna ve patates yemeği yemiş
Çok sevindim senin adına diyetisyen gereksizdi İnan bana yanlış anlamadaMiyav_su . Teşekkür ederim
Fıstıklar artık dyt. İle birlikte ilerlemiyorum
Çünkü şehir değişikliği yapacagim malum
Free ozgur genç kiz
Sağol canım benim hoşgeldin aramıza özledim seniTebrikler canım
Tebrikler canım
Canım nie böyle oluyor ben geldiğimde 95 idin ben geleli 2 ay oldu biseyleri yanlış mı yapıyorsun.. doktora git ve bütün testleri ni yaptım bence çünkü o kadar da köyü menülerin yok
Tebrikler canım
Tebrikler canım
bu hafta veremeyenler çok daha iyi verecek 1+bekliyorum kendimden ve sizlerden
Tebrikler 100 gr da olsa gitmiş
Yarına gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?