Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tebrikler canım
seninle kilolarımız çok yakın istersen yarışalım senle belki motive oluruz
Yarislaim fıstık ama beni yenersin çünkü ben çok yavaş veriyorum son zamanlarda. Bu haftamiz hayırlı olsun o zaman

Evet canım şekeri yükselmiş daha sonra kalp krizi geçirmiş ama şekerden dolayi kriz geçirdiğini hissetmemis dir demiş doktor 460 falan çıktı bi ara 520 gibi hastanede yattı ama genelde 200 300 arası oluyordu mantı makarna tatlı yeme dedikçe dinlemedi öldüğü günden 1 gün önce patatesli börek yemiş öldüğü günde makarna ve patates yemeği yemiş

Tekrar katilacak misin aramiza canim toparlamana sevindim
Canim bende yeni bi başlangıç yapıcam yeni bi günlük acicam belirli bi tarti günüm olmicak 3gunde 1 tartilmayi düşünüyorum dukan yapicam boyle düşünüyorum sizede cok başarılar INŞALLAH hedefimize ulasiriz

Geçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
Tebrikler canım
@puantiyeli_kelebek
kilom 65.7
geçen hafta 66.5
bu hafta 65.7
fark - 800 gr
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 1890525

Gecen hafta 97,2
Bu hafta 97.7
Fark +500 gr
Canım nie böyle oluyor ben geldiğimde 95 idin ben geleli 2 ay oldu biseyleri yanlış mı yapıyorsun.. doktora git ve bütün testleri ni yaptım bence çünkü o kadar da köyü menülerin yok
Günaydın kızlar ...

@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr

Eki Görüntüle 1890527
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 1890572

@puantiyeli_kelebek

Kilo bildirimim

Gecen hafta 70.8
Bu hafta 71.6
Arti 800 gram.
bu hafta veremeyenler çok daha iyi verecek 1+bekliyorum kendimden ve sizlerden

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.7
Fark _100 gr
@puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1890610
Tebrikler 100 gr da olsa gitmiş

Geçen hafta 81.5
Bu hafta 81.6
+100 gr.
@puantiyeli_kelebek
Yarına gider canım

Gerçekten mi bile bile yapmış yazık nefsine yenilmiş kınamıyorum ve asla eleştirmiyorum hepimizin başına gelecek bir olay çok üzüldüm bende de var şeker en son 380 de hastaneye yatmıştım çokonat yemiştim tabi o Zaman diyetisyen kontrolünde idim birde tarhana çorbası o Zaman sanırım 350 idi umarım hissetmemiştir çünkü çıkınca insanın neler hissettiğini çok iyi biliyorum şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ben ctesi patates yapmaktan vazgeçtim gözlerim doldu kadıncağıza

Sağol canım benim hoşgeldin aramıza özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…