Spor yapmalısın kesinlikle.bazı diyetisyenler işgüzar olabiliyor. Neden spor yapma der ki yoksa... Kilo verme sürecin uzarsa dyt. İşine gelir bence.Kızlar bi arkadasa diyetisyeni biraz zayıfla sonra spora başla şimdi başlama k iyi değil demiş sizce ne kadar dogru
Aynen aç kalırlar onlar seviyor kilo veremeyen insanlarıSpor yapmalısın kesinlikle.bazı diyetisyenler işgüzar olabiliyor. Neden spor yapma der ki yoksa... Kilo verme sürecin uzarsa dyt. İşine gelir bence.
Spor spor spor
Canim ben geçen sağlık ocagina gittim tartilmak için orda yağı olcuyorlar 100de 40 yağ çıktı normal olanı 19un altiymis doktor KİLO vermezsen ilerde şeker hastası olacan bi çok hastaliga yakalanacan dedididemdefne canım zaten şeker hastası demek kalp krizi geçirmen yüksek demek ya şekerden komada ölüyorsun ya kalp krizi yada bir organın kesilir gecen otobüste bir amca vardı doktordan randevu almış şeker yüzünden ayağı kesilecekmiş çok üzüldüm ağladım fakat amcada dondurma yemeye devam ediyordu malesef
Canim ben geçen sağlık ocagina gittim tartilmak için orda yağı olcuyorlar 100de 40 yağ çıktı normal olanı 19un altiymis doktor KİLO vermezsen ilerde şeker hastası olacan bi çok hastaliga yakalanacan dedididemdefne canım zaten şeker hastası demek kalp krizi geçirmen yüksek demek ya şekerden komada ölüyorsun ya kalp krizi yada bir organın kesilir gecen otobüste bir amca vardı doktordan randevu almış şeker yüzünden ayağı kesilecekmiş çok üzüldüm ağladım fakat amcada dondurma yemeye devam ediyordu malesef
O zaman sende risk altındasınbenxe sağlıklı beslenmeye başlamalısınCanim ben geçen sağlık ocagina gittim tartilmak için orda yağı olcuyorlar 100de 40 yağ çıktı normal olanı 19un altiymis doktor KİLO vermezsen ilerde şeker hastası olacan bi çok hastaliga yakalanacan dedi
Ay midem bulandı şekerdenKaynanamda şeker hastası doktor şekeri bırak demesin e rağmen her çayın 1 şeker atar pirinç ekmek patates herseyi yer
Ya var ya bir sürü kilo vermen için seni tetikleyen şeyler anlatiyirsun son zamanlarda ama bir türlü harekete tam gecmiyorsun. Dayinin dedikleri, akrabalarin dedikleri, ve doktorun dedikleri yüzde 40 senin kilona göre çok fazla canım.işin içinde sağlık var dikkatli olmalisin Bak haberin olsun artik kacamaklarinda elestirilerime alinmaca yokCanim ben geçen sağlık ocagina gittim tartilmak için orda yağı olcuyorlar 100de 40 yağ çıktı normal olanı 19un altiymis doktor KİLO vermezsen ilerde şeker hastası olacan bi çok hastaliga yakalanacan dedi
Çok doğru diyorsun kesinlikle eleştirilerde alınma olmasın kıZlar yoksa bir yol ilerleme olmazYa var ya bir sürü kilo vermen için seni tetikleyen şeyler anlatiyirsun son zamanlarda ama bir türlü harekete tam gecmiyorsun. Dayinin dedikleri, akrabalarin dedikleri, ve doktorun dedikleri yüzde 40 senin kilona göre çok fazla canım.işin içinde sağlık var dikkatli olmalisin Bak haberin olsun artik kacamaklarinda elestirilerime alinmaca yok
Canim eltim bir gün durup birgün makarna pişirirdi yani teyzeme göre yemek yapmazdi gel yanımda kal dedim gelmedi bana hiç sahip çıkmadı bile yani değişik bi kadındı kendi eliyle yaptıGerçekten mi bile bile yapmış yazık nefsine yenilmiş kınamıyorum ve asla eleştirmiyorum hepimizin başına gelecek bir olay çok üzüldüm bende de var şeker en son 380 de hastaneye yatmıştım çokonat yemiştim tabi o Zaman diyetisyen kontrolünde idim birde tarhana çorbası o Zaman sanırım 350 idi umarım hissetmemiştir çünkü çıkınca insanın neler hissettiğini çok iyi biliyorum şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ben ctesi patates yapmaktan vazgeçtim gözlerim doldu kadıncağıza
Hoşgeldim canım bende özledim valla hem yemek duzenimde çok kötüydü artık duzeltirimSağol canım benim hoşgeldin aramıza özledim seni
Kesinlikle sen hırslı ve azimli bir insansın bunu çok iyi biliyorumHoşgeldim canım bende özledim valla hem yemek duzenimde çok kötüydü artık duzeltirim
Hedefime 1 ayda ulasirim ıns sonra da koruma dönemi yaparımKesinlikle sen hırslı ve azimli bir insansın bunu çok iyi biliyorum
Hem teyzen mi oluyordu evet insan o acıları kendisini çekiyor bende anlatıyorum bende çok acillik oldum ve ben şekerim çıkınca kusarım ama öyle böyle değil hani kurbanda hayvanlar bağırır ya çok afedersin ben onlardan iki katı bağırırdım hastanede yada evde diyorum ya bende severim makarna ekmek pilav çikolata jelibon ama zararı bana en son tarhana çıkardı eşim ağladı ve dedim tamam bu diyetisyenlik değil iyiki bu site var buradaki Saliha ve gül abla sayesinde bende kurtuldum bakalım kasımda kontrol var doktorum ne diyecek teyzen kilolu muyduCanim eltim bir gün durup birgün makarna pişirirdi yani teyzeme göre yemek yapmazdi gel yanımda kal dedim gelmedi bana hiç sahip çıkmadı bile yani değişik bi kadındı kendi eliyle yaptı
Bence kısa zamanda ulaşırsın emin ol hem maşallah metobalizman hızlı hem hırslısınHedefime 1 ayda ulasirim ıns sonra da koruma dönemi yaparım
Evet canım 103 kiloydu ama sin dönem zayıflama 96 kilo idiHem teyzen mi oluyordu evet insan o acıları kendisini çekiyor bende anlatıyorum bende çok acillik oldum ve ben şekerim çıkınca kusarım ama öyle böyle değil hani kurbanda hayvanlar bağırır ya çok afedersin ben onlardan iki katı bağırırdım hastanede yada evde diyorum ya bende severim makarna ekmek pilav çikolata jelibon ama zararı bana en son tarhana çıkardı eşim ağladı ve dedim tamam bu diyetisyenlik değil iyiki bu site var buradaki Saliha ve gül abla sayesinde bende kurtuldum bakalım kasımda kontrol var doktorum ne diyecek teyzen kilolu muydu
Süpersin evet kuru yemiş ile hem doymuş hem sağlıklı gıda almış olursunMenü sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık 3 çatal kıyma dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak Kıymalı patlıcan yoğurt salata 1 dilin ekmek
Acikirsam da kuruyemiş düşünüyorum
İnşallah benim sonum öyle olmaz çok korkuyorum inan çok etkilendim ctesi evlilik yıldönümüz fırında patates yapıcaktım sadece kaçamak olarak vazgeçtim zaten bunları duyunca ağladım üzüldüm Rabbim huzur versinEvet canım 103 kiloydu ama sin dönem zayıflama 96 kilo idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?