Konu ne peki dur bakayım merak ettimYa kızlar bdvde zeynebin konusu var konu manyak bi yere geldiya
baştan beri takipteyim o konuyu aman kadının yuvasını yıkacak şirret. Diğer oğulları baksaymış madem hiçte suçlu değil konu sahibi bence. Kadın kocana öldürttürecem seni dermişEşi der annemi kabul etmedin oldu gitti diyebide kk da kadına herkes beddua etti o yüzden böyle oldu bence
Biliyorum bende kadının tarafını tutuyorum kaynana şirret maaşı var evi var huzur bozuyor ama gel gorki adam annesini n acisiyla kadini suclar benim kocam olsa bosardi benibaştan beri takipteyim o konuyu aman kadının yuvasını yıkacak şirret. Diğer oğulları baksaymış madem hiçte suçlu değil konu sahibi bence. Kadın kocana öldürttürecem seni dermiş
teşekkür ederim canımTebrikler
olabilir canımEvet kesinlikle Sana katılıyorum zaten madonnanın bu klibinden sonra pilates meşhur olmuştu hazır sen yapıyorken bırakma diye attım sana jillan terletiyor başım ağrıyor demiştin ya bende işte pilatesle devam etmeni istiyorum esnekliğin artsın benim boyun fıtığı engel İnan olmasa ben neler yaparım
Offf biri lahmacunmu dedi
evet kaç gündür canım çekiyordu eşim çağırdı dışarda yiycezOfff biri lahmacunmu dedi
İyi misin canım kullandığın ilaçlar var mı onların yan etkisi olabilir geçmiş olsun
Merak etme benkulkedisi30 sukuiast kurarım 2 çikolata markası söyle yok değişik tatlı tarifi ver hangisi güzel tadı Nasıl dediğim an o hemen yer yada kısır dersem bunlar kilit kelimeler ben seni birinci yaparım sıkıntı yok sen yeter ki iste istersen @Commadante- yengen yedin mi değişi varmış derim Onuda artıya çeviririm
Olmuş olmuş kız ben seni birinci yapıcam boşver yesinazıcık hainlik yap
yorgan gitti kavga bittiKızlar kadın öldü ya şaka gibi
Afiyet olsun zaten lahmacunu insan iki tane yiyince doyuveriyor. Ayran ve salata ile birlikte yeevet kaç gündür canım çekiyordu eşim çağırdı dışarda yiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?