Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kayinpederi iki aydır olmus kaynanada ben evde tek kalmam deyip bunların yanında kalcakti ama zamanında çok cektirmis bu kadına oda haklı olarak istemeyip babası gidin evine gitti 3 gündür gitmiş dün kaynanasi kriz geçirdi durumu agirmis

Eşi der annemi kabul etmedin oldu gitti diye bide kk da kadına herkes beddua etti o yüzden böyle oldu bence
baştan beri takipteyim o konuyu aman kadının yuvasını yıkacak şirret. Diğer oğulları baksaymış madem hiçte suçlu değil konu sahibi bence. Kadın kocana öldürttürecem seni dermiş

baştan beri takipteyim o konuyu aman kadının yuvasını yıkacak şirret. Diğer oğulları baksaymış madem hiçte suçlu değil konu sahibi bence. Kadın kocana öldürttürecem seni dermiş
Biliyorum bende kadının tarafını tutuyorum kaynana şirret maaşı var evi var huzur bozuyor ama gel gorki adam annesini n acisiyla kadini suclar benim kocam olsa bosardi beni

olabilir canım

Olmuş olmuş kız ben seni birinci yapıcam boşver yesin azıcık hainlik yap
hahaha miyavim ya. kulkedisi30 yorumları okudum gaza geliyirmussun sen yeme yeme en iyisi ama aksama lahmacunu bol ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…