- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Geçmiş olsun canım afiyet olsunMenum belli yazayım
Sabah 1 has yumurta 3 ceviz içi
2 kuru kayısı çeyrek simit
Ara sek kahve
Öğle : 2 kepçe etli kuru fasulye
2.5 y kaşığı yumurtalı kıyma
1 kase yoğurt 2 dilim ç ekmeği
Ara: Türk Kahvesi 1 çay k bal(midem yaniyordu kıyma ağır geldi)
Aksam 17.30: 1 kase çorba salatalık
2 kaşık yogurt
Ara 20.30 bir bardak süt yarım muz
Bitki çayları 2.5 litre su maden suyu
Sağolasın kuzumGeçmiş olsun canım afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltım 08.00: haşlanmış barbunya ,domates,salatalık,zeytin ,çiğ kuruyemiş 13.00 öğlen :kuru fasulye ,salata akşam saat 19.00: yeşil mercimek salatası,fırında köfte ,türlü @puantiyeli_kelebek
Afiyet olsun canmİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltım 08.00: haşlanmış barbunya ,domates,salatalık,zeytin ,çiğ kuruyemiş 13.00 öğlen :kuru fasulye ,salata akşam saat 19.00: yeşil mercimek salatası,fırında köfte ,türlü @puantiyeli_kelebek
Evet kısır fazla olmuş afiyet olsun canimMenu yazip kaçıyorum kızlar
Sabah 8
1 dilim ekmekten az ekmek
Kaşarlı yumurta
Zeytin
Otlu peynir
Ogle 12
Kuru fasulye
Yoğurt çorbası
Soslu biber tursusu
Aksam 17 30 18 arası
3 4 kasik kuru fasulye evde
Yarim tabak kisir eltimde:)
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Miyav_su
Aksam olmadi.biliyorum
Neyse ekmeği sabah fazla yememişsin Canım olur böyle şeyler sen dukanda sıkıldı normal bende hasta olmasam senin gibi olurdum emin ol bu arada erkek yeğenim onlarda yemek yedim gecen Canan Karatay çıktı ya sabah onu görmüş ne dedi biliyor musun çok güldüm duygulandım teyze senin arkadaşın tv çıktı dedi bende kim dedim Canan Karatay var ya işte o seni niye götürmüyor Oray'a dediMenu yazip kaçıyorum kızlar
Sabah 8
1 dilim ekmekten az ekmek
Kaşarlı yumurta
Zeytin
Otlu peynir
Ogle 12
Kuru fasulye
Yoğurt çorbası
Soslu biber tursusu
Aksam 17 30 18 arası
3 4 kasik kuru fasulye evde
Yarim tabak kisir eltimde:)
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Miyav_su
Aksam olmadi.biliyorum
@puantiyeli_kelebek kısırına bakıcana sende pirinçleri höpletmişsin gece açıktırır seni çünkü glisemik indeksi yüksektir gıda zararlı haberin olsun birde söz verdin pilav yemem diyeBugünkü menum 11 gibi 1 h.yumurta 1 salata domates 1 bardak süt arada şekersiz Türk Kahvesi 6 da dugundeydim 3 kaşık pirinc pilavı ve ustundeki kavurmayi yedim yarım kase kuru fasulye 1 kase cacık yedim leptinin 7 saat oldu
Bu çocuklar çok akıllı maşallah ya, ne güzel senin sağlık li beslendigini çözmüş daha ne olsunNeyse ekmeği sabah fazla yememişsin Canım olur böyle şeyler sen dukanda sıkıldı normal bende hasta olmasam senin gibi olurdum emin ol bu arada erkek yeğenim onlarda yemek yedim gecen Canan Karatay çıktı ya sabah onu görmüş ne dedi biliyor musun çok güldüm duygulandım teyze senin arkadaşın tv çıktı dedi bende kim dedim Canan Karatay var ya işte o seni niye götürmüyor Oray'a dedidedim nerden anladın arkadaş olduğumuzu senin gibi şeker yemeyin paketli gıda yemeyin diyor birde sende onun kitapları var dedi daha bu sene birinci sınıf krize girdim
Çok güldüm yaBu çocuklar çok akıllı maşallah ya, ne güzel senin sağlık li beslendigini çözmüş daha ne olsun
Geçen kizimla alışverişe gittik okul için. Kırtasiye de yani 50 cmlik kalem var karlar kraliçesi resmi var üzerinde tepesine de açacak koymuşlar. Kızım bi gördü heveslendi dedim ki kızım ihtiyaçlarını alalım onlar para tuzağı dedim. Arkami döndüm başka çocuğa diyor ki ondan alma onlar para tuzağıÇok güldüm yaCanan Karatay duysa ne der acaba ona gidelim mi diyor elinde cips çok kızdım ama annesi alıyor
Geçen kizimla alışverişe gittik okul için. Kırtasiye de yani 50 cmlik kalem var karlar kraliçesi resmi var üzerinde tepesine de açacak koymuşlar. Kızım bi gördü heveslendi dedim ki kızım ihtiyaçlarını alalım onlar para tuzağı dedim. Arkami döndüm başka çocuğa diyor ki ondan alma onlar para tuzağı
Maşallah kuzum afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltım 08.00: haşlanmış barbunya ,domates,salatalık,zeytin ,çiğ kuruyemiş 13.00 öğlen :kuru fasulye ,salata akşam saat 19.00: yeşil mercimek salatası,fırında köfte ,türlü @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?