Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum belli yazayım
Sabah 1 has yumurta 3 ceviz içi
2 kuru kayısı çeyrek simit

Ara sek kahve
Öğle : 2 kepçe etli kuru fasulye
2.5 y kaşığı yumurtalı kıyma
1 kase yoğurt 2 dilim ç ekmeği

Ara: Türk Kahvesi 1 çay k bal(midem yaniyordu kıyma ağır geldi)
Aksam 17.30: 1 kase çorba salatalık
2 kaşık yogurt

Ara 20.30 bir bardak süt yarım muz
Bitki çayları 2.5 litre su maden suyu

Geçmiş olsun canım afiyet olsun

Menu yazip kaçıyorum kızlar

Sabah 8
1 dilim ekmekten az ekmek
Kaşarlı yumurta
Zeytin
Otlu peynir

Ogle 12
Kuru fasulye
Yoğurt çorbası
Soslu biber tursusu

Aksam 17 30 18 arası
3 4 kasik kuru fasulye evde
Yarim tabak kisir eltimde:)

2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Miyav_su
Aksam olmadi.biliyorum

Her zaman ki gibi Harikasın

Evet kısır fazla olmuş afiyet olsun canim

Neyse ekmeği sabah fazla yememişsin Canım olur böyle şeyler sen dukanda sıkıldı normal bende hasta olmasam senin gibi olurdum emin ol bu arada erkek yeğenim onlarda yemek yedim gecen Canan Karatay çıktı ya sabah onu görmüş ne dedi biliyor musun çok güldüm duygulandım teyze senin arkadaşın tv çıktı dedi bende kim dedim Canan Karatay var ya işte o seni niye götürmüyor Oray'a dedi dedim nerden anladın arkadaş olduğumuzu senin gibi şeker yemeyin paketli gıda yemeyin diyor birde sende onun kitapları var dedi daha bu sene birinci sınıf krize girdim

@puantiyeli_kelebek kısırına bakıcana sende pirinçleri höpletmişsin gece açıktırır seni çünkü glisemik indeksi yüksektir gıda zararlı haberin olsun birde söz verdin pilav yemem diye

Bu çocuklar çok akıllı maşallah ya, ne güzel senin sağlık li beslendigini çözmüş daha ne olsun

Çok güldüm ya Canan Karatay duysa ne der acaba ona gidelim mi diyor elinde cips çok kızdım ama annesi alıyor
Geçen kizimla alışverişe gittik okul için. Kırtasiye de yani 50 cmlik kalem var karlar kraliçesi resmi var üzerinde tepesine de açacak koymuşlar. Kızım bi gördü heveslendi dedim ki kızım ihtiyaçlarını alalım onlar para tuzağı dedim. Arkami döndüm başka çocuğa diyor ki ondan alma onlar para tuzağı

Maşallah kuzum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…