Kim öldüKızlar kadın öldü ya şaka gibi
Lahmacun bende yiyorum canım afiyet olsun
İnşallah canım bana yaz merak ederim seniÇok yi değilim
Doktor kadın doğuma yönlendirdi. Bakalım araştırılıyor , neden oldu diye.
İnşallah önemli birşey çıkmaz
Kız saf mısın o senin rakibin sendehahaha miyavim ya. kulkedisi30 yorumları okudum gaza geliyirmussun sen yeme yeme en iyisi ama aksama lahmacunu bol ye
Anne tarafim orali canîmBir saniye ben doğma büyüme buralıyım sen neresinden
yemem kuzum leptinin yapıcam 7 saat sonra lahmacunları gömücemhahaha miyavim ya. kulkedisi30 yorumları okudum gaza geliyirmussun sen yeme yeme en iyisi ama aksama lahmacunu bol ye
teşekkür ederim canım ayranla yerim zatenAfiyet olsun zaten lahmacunu insan iki tane yiyince doyuveriyor. Ayran ve salata ile birlikte ye
teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.Lahmacun bende yiyorum canım afiyet olsun
hahah çatlada patla iyi rakip o dost rakip cici rakipKız saf mısın o senin rakibin sende
hahahah millete at dedi
Ben merkezde oturuyorum annem buralı babam iç AnadoluAnne tarafim orali canîm
Sen merkezde misin
Bi ilcesinden..
Ye ha catladım patladım burada aşk olsunyemem kuzum leptinin yapıcam 7 saat sonra lahmacunları gömücem
teşekkür ederim canım ayranla yerim zaten
teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.
hahah çatlada patla iyi rakip o dost rakip cici rakip
hahahah millete at dedi
veli toplantısı var çıkıyorum canlar öpüldünüz kokulu kokulugörüşürüz şimdiden iyi akşamlar az yiyin
Kız ne rakipi, tek rakibim kaplumbağa gepetto ustaKız saf mısın o senin rakibin sende
hahah çatlada patla iyi rakip o dost rakip cici rakip
hahahah millete at dedi
Oy Kıyamam kuzum sen kusme yeter ki
İnşallah canım bana yaz merak ederim seni
Geçmiş olsun canım kaçırmışim arada ben.Tamam canım, belli olur olmaz haer veririm .
Bir 5 buçuk biri 3 buçuk yaşındalar küçük olan hasta taziye evinde üşüttü heralde
Geçmiş olsun canım kaçırmışim arada ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?