Evet keşke pazar günü gitseymişim inan pişman oldum beklediğimeÇok iyi yapmışsın canim sevindim iyi olmana tekrar etmez inşallah
@puantiyeli_kelebek gwrçi listeyi yaptın ama buda burda dursun güzel bir rakam çünkü benim için
Benim de midem bulanıyor yaMiyav_su acaba salgın mı var ne? Gerçi boğazımda ağrıyor 3 gün taziye için mazeret izni almıştım yoksa izin alır eve giderdim. Çocuklarda rahatsız eskiden kışı çok severdim bu çocukların hastalığından dolayı sevmiyorum artık ya
Sanırım Canım benim ya birde şuan bağırsaklarımda bozuldu hap verdi doktor tabi alamadım sabahın köründe şuan midem iyi akşama tekrar iğne olucam sizede geçmiş olsun kekik cayı ve nane cayı biraz rahatlatmıştı beni sende onlardan iç rahatlarsın biraz
Niye doğruyu söyledin ben onun yüzünden ayrıldı demiştim
Kızlar uyuyordum şimdi deprem oldu ve ben evde yanlızım Denizli birinci derece deprem bölgesi çok Korkuttumuykum dağıldı
tabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105nereden nasıl başlasam diyete neler yapsam kafam çok karışık
Gece yine sallanmışız 3 kere hiç haberim olmamıştı şimdi yine olduDepremden bende çok tedirgin olurum.
Allah korusun hepimizi
Bir 5 buçuk biri 3 buçuk yaşındalar küçük olan hasta taziye evinde üşüttü heraldeGeçmiş olsun canim bitki cayi ic kendini cok yorma ki uzamasin cocuklarin kac yaşında
aa gecmis olsun canım sen oralı mısınŞimdi yine oldu ay deprem yüreğim ağzıma geldi
Gece yine sallanmışız 3 kere hiç haberim olmamıştı şimdi yine oldu
Cok iyi canim ben aytintilari öğrenmek istiyorum çünkü sana göre 2 kaşık azdir bana göre 2 kepçe az kavramı gorecelidir degil miTesekkurler canim sordugun icin :) dizim biraz daha iyi sükür. Bugun jillian deneyecegim
Cok komikler
Cok gecmis olsun canim
Tost normal tost ekmeginden canim. Pilav da 2 yemek kasigi. Ben cok sıkıya gelemiyorum. Simdi yemem de omur boyu mu yenmeyecek mantigi var bende biraz. Onun icin yasakli seyler yok. Acken yavas yavas yemeye calisiyorumdoyunca da direk duruyorum tabagi bitirmeden.
Su isini cozecegim artik insallah
Eve geldigimde midem yapismisti açlıktan kocama yemek hazirladim ama ben yemedimyarım çay bardağı süt ictim
Merhaba Kızlar,
Dün biraz rahatsızlandım. Siteye giremedim.
Bugün nispeten daha iyiyim ancak tam toparlayamadım.
Dün menüm ;
Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yumurta, 2 dlm ekmek
Öğle: Kötüydüm yiyemedim
Akşam : Çorba
Doğru yere gelmişsin...
Ben bundan 11 hafta önce hiç hazır hissetmediğim halde başlamam gerek diyerek bir adım attım.
Burada ki arkadaşların desteği ile motive oldum , devam ediyorum. Kapluımbağa hızında kilo veriyorum.
Önemli olan sağlıklı beslenmek , bol hareket. Yavaş gitsin bri daha gelmesin diye düşünüyorum.
Düzenli sohbete gelebilirsen çok güzel bilgiler öğrenebilir ve motive olabilirsin.
Allah bagislasin yavrularini kuzucuklarmis daha geçmiş olsunBir 5 buçuk biri 3 buçuk yaşındalar küçük olan hasta taziye evinde üşüttü heralde
Geçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?