Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun canim bitki cayi ic kendini cok yorma ki uzamasin cocuklarin kac yaşında

Hep soguktan mi bunlar ya

tabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105 nereden nasıl başlasam diyete neler yapsam kafam çok karışık

Doğru yere gelmişsin...
Ben bundan 11 hafta önce hiç hazır hissetmediğim halde başlamam gerek diyerek bir adım attım.
Burada ki arkadaşların desteği ile motive oldum , devam ediyorum. Kapluımbağa hızında kilo veriyorum.

Önemli olan sağlıklı beslenmek , bol hareket. Yavaş gitsin bri daha gelmesin diye düşünüyorum.

Düzenli sohbete gelebilirsen çok güzel bilgiler öğrenebilir ve motive olabilirsin.

Cok iyi canim ben aytintilari öğrenmek istiyorum çünkü sana göre 2 kaşık azdir bana göre 2 kepçe az kavramı gorecelidir degil mi

Eve geldigimde midem yapismisti açlıktan kocama yemek hazirladim ama ben yemedim yarım çay bardağı süt ictim

Harikasın boyle devam

Cok gecmis olsun canim neyseki simdi iyisin menun de güzel afiyet olsun

Ne guzel motive olmussun kararlılığın her cümleden okunuyor ben sana inanıyorum canim o kilolar gidecek ve gelmeyecek

Bir 5 buçuk biri 3 buçuk yaşındalar küçük olan hasta taziye evinde üşüttü heralde
Allah bagislasin yavrularini kuzucuklarmis daha geçmiş olsun

Miyav_su dikkat et canim kapıya yakin dur Rabbim korusun tum denizli halkını can mal kaybi olmaz inşallah @vilma37 ye katılıyorum buyuk deprem olmayacak böylelikle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…