Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünkü menu m sabah yok öğle yarım tavuk durum bol salata ve turşu 2 bardak ayran 3 gibi 1 dilim ağlayan pasta 2 minik kurabiye ve günü kapattim artık sadece bitki çay lari falan içerim çok kötü bi menu ama eskiden olsa çok daha kötü olurdu

Menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su

Sabah kahvaltı yapıp o durumu yemesen daha güzel bir menü olacaktı canım. Ama misafirligi güzel idare etmissin canım afiyet olsun

Afiyet şifa olsun canim

Selam hanımlar
Bugünkü menum;
Sabah 2 dilim tt ekmek- 1kk peynir-7 adt zeytin- 1 adt salatalık
Aksam 1 prs yoğurtlu iskender yarim bardak kola.
1 adt muz

Kaçamaklarim: Yarim kutu meyveli yogurt- 1 adt cokonat.

Spor 7 kilometre yürüyüş yaptım.
Dans etmeyi düşünüyorum
30 mekik
30 squat
60 yana bacak açma
80 yana egilme
Bunları henüz yapmadım. Biraz burada takildiktan sonra baslayacagim

Aneeee kız bunlar ne
Miktarını geçtim kola meyveli yoğurt o kadar zararlı ki
Cokonati bi yere kadar anlarım ama o ikisi çok fena miyav duymasın

Evet artık millet sıkıldımı yoksa hastalıklardan mı uğrayan pek yok. Senin eşin gitti mi tekrar, evlilik yıldönümümünüz nasıl geçti hiç anlatmadın
Canım @puantiyeli_kelebek hasta , didemdefne hasta kulkedisi30 kızı rahatsız tevafuk55 hasta ana kimse kalmadı topikte Vilma 37 hasta Sen ben kaldık normal güzel geçti Kuşadasına gittik herzamanki kaldığımızda yerde kaldık gece canlı performans olan bir yerde eğlendik baktık millet sarhoş oldu hemen oradan kaçtık sabaha kadar sahilde yürüdük kahve içtik uyuduk sonra dağ yamacında kahvaltı olan bir yere gittik kahvaltı sonra İzmir Seferihisar sığacak gittik organik pazar diye umduğumuz gibi çıkmadı bizde orada dolaşıp eve döndük malum dükkanı kapatamıyoruz güzeldi değişiklik oldu hava aldık

Ben beğendim sabah kahvaltısı çok önemli

Kemik haşlaması k vitamini içeriyor afiyet şifa olsun canım

Kız bu ne kola ,meyveli yoğurt , çokonat

Duydun bile en son çokonat ile acillik olmuştum onu hatırladım
Cokonat en bi sevdiğim :))ona laf edemedim
Ama meyveli yoğurt bana o kadar zararlı geliyor ki markete gittiğimizde kızımın bana teklif bile etmesine izin vermedigim bir şey o derece yani. Tadı ne yogurda ne meyveye benziyor. Kola desen zaten mimlenmis

Meyveli yoğurt sadece adı meyveli içinde neler yok ki hepsi aynı benim için

Meyveli yoğurt sadece adı meyveli içinde neler yok ki hepsi aynı benim için
Bu aksam kızıma diyoruz ki bak kızım ev yoğurtu çok güzel. Anne hazır yoğurt nasıl diyor :)) bende dedim ki kızım küçükken bir kere almıştım yememistin bile dedim :))

Bu aksam kızıma diyoruz ki bak kızım ev yoğurtu çok güzel. Anne hazır yoğurt nasıl diyor :)) bende dedim ki kızım küçükken bir kere almıştım yememistin bile dedim :))
İyi demişsin canım bende nefret ediyorum o yoğurttan adı yoğurt malesef şu ilaçlar bitsede bende yoğurt yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…