Evet artık millet sıkıldımı yoksa hastalıklardan mı uğrayan pek yok. Senin eşin gitti mi tekrar, evlilik yıldönümümünüz nasıl geçti hiç anlatmadınBuralar pek bir sessiz oldu yarına görüşürüz kızlar
Sabah kahvaltı yapıp o durumu yemesen daha güzel bir menü olacaktı canım. Ama misafirligi güzel idare etmissin canım afiyet olsunBugünkü menu m sabah yok öğle yarım tavuk durum bol salata ve turşu 2 bardak ayran 3 gibi 1 dilim ağlayan pasta 2 minik kurabiye ve günü kapattim artık sadece bitki çay lari falan içerim çok kötü bi menu ama eskiden olsa çok daha kötü olurdu
Afiyet şifa olsun canimMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su
Aneeee kız bunlar neSelam hanımlar
Bugünkü menum;
Sabah 2 dilim tt ekmek- 1kk peynir-7 adt zeytin- 1 adt salatalık
Aksam 1 prs yoğurtlu iskender yarim bardak kola.
1 adt muz
Kaçamaklarim: Yarim kutu meyveli yogurt- 1 adt cokonat.
Spor 7 kilometre yürüyüş yaptım.
Dans etmeyi düşünüyorum
30 mekik
30 squat
60 yana bacak açma
80 yana egilme
Bunları henüz yapmadım. Biraz burada takildiktan sonra baslayacagim
Canım @puantiyeli_kelebek hasta ,Evet artık millet sıkıldımı yoksa hastalıklardan mı uğrayan pek yok. Senin eşin gitti mi tekrar, evlilik yıldönümümünüz nasıl geçti hiç anlatmadın
Ben beğendim sabah kahvaltısı çok önemliBugünkü menu m sabah yok öğle yarım tavuk durum bol salata ve turşu 2 bardak ayran 3 gibi 1 dilim ağlayan pasta 2 minik kurabiye ve günü kapattim artık sadece bitki çay lari falan içerim çok kötü bi menu ama eskiden olsa çok daha kötü olurdu
Kemik haşlaması k vitamini içeriyor afiyet şifa olsun canımMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su
Kız bu ne kola ,meyveli yoğurt , çokonatSelam hanımlar
Bugünkü menum;
Sabah 2 dilim tt ekmek- 1kk peynir-7 adt zeytin- 1 adt salatalık
Aksam 1 prs yoğurtlu iskender yarim bardak kola.
1 adt muz
Kaçamaklarim: Yarim kutu meyveli yogurt- 1 adt cokonat.
Spor 7 kilometre yürüyüş yaptım.
Dans etmeyi düşünüyorum
30 mekik
30 squat
60 yana bacak açma
80 yana egilme
Bunları henüz yapmadım. Biraz burada takildiktan sonra baslayacagim
Duydun bile en son çokonat ile acillik olmuştum onu hatırladımAneeee kız bunlar ne
Miktarını geçtim kola meyveli yoğurt o kadar zararlı ki
Cokonati bi yere kadar anlarım ama o ikisi çok fenamiyav duymasın
Cokonat en bi sevdiğim :))ona laf edemedimDuydun bile en son çokonat ile acillik olmuştum onu hatırladım
Meyveli yoğurt sadece adı meyveli içinde neler yok ki hepsi aynı benim içinCokonat en bi sevdiğim :))ona laf edemedim
Ama meyveli yoğurt bana o kadar zararlı geliyor ki markete gittiğimizde kızımın bana teklif bile etmesine izin vermedigim bir şey o derece yani. Tadı ne yogurda ne meyveye benziyor. Kola desen zaten mimlenmis
Bu aksam kızıma diyoruz ki bak kızım ev yoğurtu çok güzel. Anne hazır yoğurt nasıl diyor :)) bende dedim ki kızım küçükken bir kere almıştım yememistin bile dedim :))Meyveli yoğurt sadece adı meyveli içinde neler yok ki hepsi aynı benim için
İyi demişsin canım bende nefret ediyorum o yoğurttan adı yoğurt malesef şu ilaçlar bitsede bende yoğurt yesemBu aksam kızıma diyoruz ki bak kızım ev yoğurtu çok güzel. Anne hazır yoğurt nasıl diyor :)) bende dedim ki kızım küçükken bir kere almıştım yememistin bile dedim :))
Valla o yönden hazır çorba da asla girmez eve. Girsede kimse yemez alıstılar çünkü evde yapılanaİyi demişsin canım bende nefret ediyorum o yoğurttan adı yoğurt malesef şu ilaçlar bitsede bende yoğurt yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?