Hoşbulduk canım günaydınGünaydın çıtır bayanlar miyavsum donmus aramiza hosgelmis
Çok şükür sonunda... Sen nasılsın ne var ne yok :)
Geçmiş olsun baskan.
Umarım tüm arkadaşlar hemencecik sağlığınıza kavusursunuz
Benimde yarın var fakat ben yemeyi düşünmüyorum her zamanki gibi sıkı kahvaltı yapıcam kusura bakma ben yorumumu yaparımBugün gün var akşam menüme ona göre yorum yapalimkahvaltı yapmadım ekstra kalori olmasın diye
Ben kısır bile yemedim en büyük zaafım bakalım yarına neler var sende yemeHerseye Hayır derim ama kremali pasta varsa yok diyemem
Sağol canim teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun mevsim dönüşü çok normal ama önlemini al da vücudun iyice halsiz düşmesin canim
Nane limon içtim şimdi de tarhana ve kemik suyu haşlama inş iyi gelir.Geçmiş olsun kuzum ya kötü olmuş. Hemen vücudunu vicksle ov ballı zencefil zerdecal öneririm birde limonlu ihlamur
Dikkat et canım ben çok fenayımgeçmiş olsun canım bende nefes almak da güçlük çekiyorum yakındır benim hastalık da
Çok güzel Canim devamı gelir inş
neyse artık olan olmuş afiyet olsun canım bende hala diyet psikolojisine giremedim bırakmayalim en Kış zamanda hedeflerimize ulaşalim
Bravo canım
Hiç iyi değilim kuzum her yerim ağrıyor. Sinüzit de var başım o kadar ağrıyor ki tasiyamiyrum. Gözlerimi bile açamıyorum.tevafuk55 şimdi okudum sanırım ctesi ceviz işinden terleyip hasta olmuşsun canım şun nasılsın
Ay geçmiş olsun şifa olsun çorba afiyet olsunSağol canim teşekkür ederim.
Nane limon içtim şimdi de tarhana ve kemik suyu haşlama inş iyi gelir.
Dikkat et canım ben çok fenayım
Hiç iyi değilim kuzum her yerim ağrıyor. Sinüzit de var başım o kadar ağrıyor ki tasiyamiyrum. Gözlerimi bile açamıyorum.
Canım@puantiyeli_kelebek geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum
Miyav_su hoş geldin kuzum iyi ki geldin
Doğru demişsinpapatya1994 kahvaltı etmeliysin canım sadece akşam yemeği yemeyip gündeki pastayı yiyebilirsin. Ama çok aç gidersen kendini tutamayabilirsin. Tecrübe ile sabit
aaa iyi ya o zaman sıkıntı yokYok şükür zaten olmadı bol boş çarşıda gezdim erittik birde onları yiyince hemen şeker hapımı aldım üstüne sade Türk kahvemi yuvarladım
geçmiş olsun sende katıldın hastalara dikkat etGünaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen benbugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..
tuzlu birşeyler hiç yiyemiyorum ilaç verdi doktor inş geçerTuzlu su ile gargara yap geçmiş olsun çorba içmeye çalış
Anladım canım ilaçlarını aksatmadan kullan geçmiş olsuntuzlu birşeyler hiç yiyemiyorum ilaç verdi doktor inş geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?