Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

KıZlar dün eşimle kahvaltı İçin dağ yamacında bir yere gittik kuşadasında ve malesef kendi yaptıkları kaymak vardı ve kendi yaptıkları inçe köy tandır ekmeği vardı odun ateşinde sıcacık içini çıkardım sadece dış kabuğundan 2 dilim kaymak sürdüm yedim birde küçük tatlı patateslerden patates salatası vardı küçük tabak ondan yedim sadece bunlar var kaçamağı birde sığacığa gittik organik pazar var diye ve malesef hamur işi ,tatlı,çörek varmış ben sanıyorum köy tereyağı,kaymak ,yumurta var sadece turşu ve reçel vardı ev yapımı neyse eşim kendi yiyeceği şeyleri aldı bende kendime kıyafet aldım birde ne göreyim kale içindeydi bu pazar kalenin dışında kocaman yemek catering şirketi şok olduk malesef o gıdalar hazır gıda soğutuculu araçları vardı ve memnun kalmadık geri döndük bir kez daha yanıldım

Bende yedim hemde köy tandırının dış kabuğunu iki dilim birde tatlı patatesden patates salatası yedim kendime ve sana ceza vericem

kulkedisi30 bu arada senin triliçe tatlını gördüm kahvaltı yerinde ağaç dallarına asmışlar triliçe tatlısı diye sonra yan masada kadınlar sipariş ettiler kahvaltı sonrası kahve ile benim öyle bir bakışım var ki tatlıya zaten reglim vardı önceden yerdim şuan yemiyorum eşimde dedi o bakış ne canın mı çekti sipariş edelim yok dedim ilk kez görüyorum canlı olarak krize girdik aklıma sen geldin

Günaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen ben bugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..

Geçmiş olsun canım ay bu havalar çok kötü gecen hafta donduk bu hafta çok sıcak ya insanı hasta etmesi normal bol acılı tarhana iç ve üstü üstüne yorganın içine gir terle hemen atlatırsın

Geçmiş olsun canım ay bu havalar çok kötü gecen hafta donduk bu hafta çok sıcak ya insanı hasta etmesi normal bol acılı tarhana iç ve üstü üstüne yorganın içine gir terle hemen atlatırsın

Bende tam tarhana yapiyordum canim terlemiyorum isin garibi gece kat kat giyip corap giyip yattım buz gibiyim sicak bile olamiyorum

Bende tam tarhana yapiyordum canim terlemiyorum isin garibi gece kat kat giyip corap giyip yattım buz gibiyim sicak bile olamiyorum
Çorbayı acılı yap birde adaçayı yada ıhlamur iç sıcak arkasından aslında hamama gir diyeceğim ama sizin orada yoktur saunaya girsen sonra hamam geçerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…