Günaydın Laz güzeli nasılsın yerleştin miGünaydın canım hosgeldin
İstersen ateşlede atayım seni cadıKız etiketledin onuuunasıl topikdassin beni ateslere ataydın daha iyiydi
Çok güzel canım neler yaptın106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm
Bende yedim hemde köy tandırının dış kabuğunu iki dilim birde tatlı patatesden patates salatası yedimMenumu yazayım kaçayımMiyav_su gelmeden. Cezalandırır o beni şimdi
Sabah 11de iki poğaça minicik kendim yaptım. Yağsız patates kızartması 5 çatal kadar ve bir çay bardağı ananas suyu bir mandalina
Aksam eşim dışardan pizza getirmiş kızım hastalaninca nazda tavan yapar babası dayanamadı pizza getirdi. Tabi bende dayanamadım bi güzel huplettim artık kaç dilim soylemeyeyim
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika pilatesMiyav_su pilatese başladım canim
Günaydın canım sen yoktun diye kimsecikler yoktu burada :) hoşgeldin .. Yani iyiyim biraz ama ağzımda ateşten çıkan aftlar acı veriyor yemek halen yiyemiyorumGünaydın canım kesinlikle birşey yemediğin için olmuştur şuna nasılsın
Hastalanmadıysan bişi olmaz canım bizim yaptığımız kaçamakların yanında seninki hiç bişiBende yedim hemde köy tandırının dış kabuğunu iki dilim birde tatlı patatesden patates salatası yedimkendime ve sana ceza vericem
Tuzlu su ile gargara yap geçmiş olsun çorba içmeye çalışGünaydın canım sen yoktun diye kimsecikler yoktu burada :) hoşgeldin .. Yani iyiyim biraz ama ağzımda ateşten çıkan aftlar acı veriyor yemek halen yiyemiyorum
Yok şükür zaten olmadı bol boş çarşıda gezdim erittik birde onları yiyince hemen şeker hapımı aldım üstüne sade Türk kahvemi yuvarladımHastalanmadıysan bişi olmaz canım bizim yaptığımız kaçamakların yanında seninki hiç bişi
@puantiyeli_kelebek ,tevafuk55 , kulkedisi30 ,@kitap_asigi kızlar nerdesiniz didemdefne ve Vilma 37 canım nasılsın bugün gittin ni doktora
Geçmiş olsun canım ay bu havalar çok kötü gecen hafta donduk bu hafta çok sıcak ya insanı hasta etmesi normal bol acılı tarhana iç ve üstü üstüne yorganın içine gir terle hemen atlatırsınGünaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen benbugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..
Bol acılı sıcak tarhana iç 2-3 kat yorganın içine gir birde adaçayı iç kendini terlet yoksa hemen ilerler canımGeldim canim nasil hastayim anlatamam bütün kemiklerim kırılmış gibiyim şuan
Geçmiş olsun canım ay bu havalar çok kötü gecen hafta donduk bu hafta çok sıcak ya insanı hasta etmesi normal bol acılı tarhana iç ve üstü üstüne yorganın içine gir terle hemen atlatırsın
Çorbayı acılı yap birde adaçayı yada ıhlamur iç sıcak arkasından aslında hamama gir diyeceğim ama sizin orada yoktur saunaya girsen sonra hamam geçerdeBende tam tarhana yapiyordum canim terlemiyorum isin garibi gece kat kat giyip corap giyip yattım buz gibiyim sicak bile olamiyorum
Çok şükür sonunda... Sen nasılsın ne var ne yok :)Günaydın Laz güzeli nasılsın yerleştin mi
İstersen ateşlede atayım seni cadı
Geçmiş olsun baskan.Geldim canim nasil hastayim anlatamam bütün kemiklerim kırılmış gibiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?