Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kız etiketledin onuuu nasıl topikdassin beni ateslere ataydın daha iyiydi

@puantiyeli_kelebek ,@tevafuk55 , kulkedisi30 ,@kitap_asigi kızlar nerdesiniz didemdefne ve @Vilma 37 canım nasılsın bugün gittin ni doktora
Iyim canım sen nasilsin
Bende yedim hemde köy tandırının dış kabuğunu iki dilim birde tatlı patatesden patates salatası yedim kendime ve sana ceza vericem
Afiyet olsun canim bişey olmaz o kadar yürüyüş ile gitmiştir zaten
geçmiş olsun canım

didemdefne canım sen nerdesin yapıyorsun
Evdeyim ben bunalıma girmiş olabilirim yada depresyon bilmiyorum kizlarin sesleri kafamin içinde yankı yapıyo sinir oluyorum nie böyle oldum bilmiyorum
Kızlar iyi geceler
Iyi geceler canim

Miyav_su Karataya başladım bakalım 1 hafta deneyeceğim ekmek yok ama makarna falan sıkıştırabilirim araya yada ev yapımı börek poğaça pizza falan ama öğünler düzenli olacak inş bakalım hayırlısı

Kahvaltım avakodolu domates ezmesi sumaklı ,zeytin ,çiğ kuruyemiş,2 kuru incir glisemik indeksi düşük 40 ,salatalık,yeşillik , öğlen haşlanmış et akşam közlenmiş patlıcan ,domates salatası
Afiyet olsun canım güzel. . İncir diyince aklıma geldi bugün yolda annemle yuruyoruz baktık yerde iki tane incir aldım temizledim annemede verdim dedim miyavsu diyo bunlar boynu kırık bunları yiyin diyo aldık yedikdiyo miyavsu kim

İyi canim güzel geçtiyse dinlendiysen daha ne olsun sevindim senin adına

İyi geceler kızlar bugün yoğun bir gündü turşu yaptık kayınvalidemle komşularım taziye ziyaretine geldiler anca müdait oldum menü verim
Sabah 10:30 çeyrek tost onunda yumuşak yerlerini yemeye çalıştım bir bardak çayla
Öğlen 12:30 4-5 kaşık mercimek çorbası zorla içmeye çalıştım
Akşama doğru artık içim bulanıyodu açlıktan 4 tane eti hoşneş yedim
Saat 19:00 küçük kase yeşil mercimek biraz sırın yedim dudaklarım hep dışarı atmış dışarı derken uçuk gibi diil aft şeklinde çok acıyor

Yok kuzum ben daha fazlasını istemiyorum. Belden aşağıda 38 olsa yeter 5kilo sonra koruma programına gecicem ins.

Masallah canim 5 kiloyu en kotu 2 ayda versen yilbasina korumadasin demekki oda en düşük ihtimalle..

Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba

Çok geçmiş olsun canim umarim bugun hafiflemistit dun güzel besl3nmissin kemik suyunun faydasi olur inşallah
106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm

Tebrikler canim böyle devam

AFiyet sifa olsun rahatsiz olmamissin korktugun gibi demekki sağlığın yerine gelmis cok şükür canim cok sevindim
Çorbayı acılı yap birde adaçayı yada ıhlamur iç sıcak arkasından aslında hamama gir diyeceğim ama sizin orada yoktur saunaya girsen sonra hamam geçerde

Hamam var ama erkekler gider kadınlar
Çok şükür sonunda... Sen nasılsın ne var ne yok :)

Geçmiş olsun baskan.
Umarım tüm arkadaşlar hemencecik sağlığınıza kavusursunuz

Sağolasın canim cok iyi dinlendim dun çorba ihlamur kuru soğan yedim bilmiyorum inandigim icin mi ama kuru soğanın boğazıma iyi geldigini farkettim o kaşıntıya birebir

geçmiş olsun sende katıldın hastalara dikkat et

Sağol canim

Teşekkürler kuzum 2 kizin mi var senin?
Gunaydinlar herkese.

Ben feci usutmusum bogazim falan sis kac gundur. Gece uyuyamayip gun icinde yattim surekli. Ozur diliyorum haber veremedim. Biraz daha iyiyim su an. Gelirim bugun insallah.

Gecmis olsun canim çorba ve bitki çayları ic bol limonlu

Günaydınnn
çok yoğunum kızlar giremedim dün hiç. akşamda çocuklarla ilgilendim yemekti bulaşıktı derken 9 buçukta uyuyakalmışm çocukları yatırırken.
şimdi bi vakit buldum geldim. dünkü menümü yazayım
sabah : 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğle 2 zeytinyağlı biber dolması yoğurt
akşam bir kase yoğurt çorbası bir tabak domates salatası bir avuç çiğ badem

su 1,5 litre spor yok
bu aralar su içmem yavaşladı üşüyorum su içesim gelmiyor napıcam bilmem susamak için tatlımı yesem

Oglun nasil oldu canim Rahatsiz olan oydu dimi?
Menun guzel afiyet olsun su içmek icin tek care yine su içmek canim ictikcr icesin gelir icmezsen iyice usenirsin tatliyi unut

Oglun nasil oldu canim Rahatsiz olan oydu dimi?
Menun guzel afiyet olsun su içmek icin tek care yine su içmek canim ictikcr icesin gelir icmezsen iyice usenirsin tatliyi unut
kızımdı hasta olan canım daha iyi ama gribe ve balgamlı öksürüğe döndü. onu atlatamadı bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…