Evde yapılan en kötü çorba onlardan çok daha sağlıklıdır benim evede girmezValla o yönden hazır çorba da asla girmez eve. Girsede kimse yemez alıstılar çünkü evde yapılana
Kız etiketledin onuuunasıl topikdassin beni ateslere ataydın daha iyiydi
Iyim canım sen nasilsin@puantiyeli_kelebek ,@tevafuk55 ,kulkedisi30 ,@kitap_asigi kızlar nerdesiniz didemdefne ve @Vilma 37 canım nasılsın bugün gittin ni doktora
Afiyet olsun canim bişey olmaz o kadar yürüyüş ile gitmiştir zatenBende yedim hemde köy tandırının dış kabuğunu iki dilim birde tatlı patatesden patates salatası yedimkendime ve sana ceza vericem
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen benbugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..
Evdeyim ben bunalıma girmiş olabilirim yada depresyon bilmiyorum kizlarin sesleri kafamin içinde yankı yapıyo sinir oluyorum nie böyle oldum bilmiyorum
Iyi geceler canimKızlar iyi geceler
Afiyet olsun canım güzel. . İncir diyince aklıma geldi bugün yolda annemle yuruyoruz baktık yerde iki tane incir aldım temizledim annemede verdim dedim miyavsu diyo bunlar boynu kırık bunları yiyin diyo aldık yedikKahvaltım avakodolu domates ezmesi sumaklı ,zeytin ,çiğ kuruyemiş,2 kuru incir glisemik indeksi düşük 40 ,salatalık,yeşillik , öğlen haşlanmış et akşam közlenmiş patlıcan ,domates salatası
Afiyet olsun canım guzelMenu
Sabah Karatay kahvaltisi + 1lokma ekmek ile 1 batım tahin pekmez
Aksam 1 kase mercimek çorbası Kıymalı y.fasulye salata ayran
Ara 3 erik
İyi canim güzel geçtiyse dinlendiysen daha ne olsun sevindim senin adınaCanım @puantiyeli_kelebek hasta ,didemdefne hasta kulkedisi30 kızı rahatsız @tevafuk55 hasta ana kimse kalmadı topikte @Vilma 37 hasta Sen ben kaldık normal güzel geçti Kuşadasına gittik herzamanki kaldığımızda yerde kaldık gece canlı performans olan bir yerde eğlendik baktık millet sarhoş oldu hemen oradan kaçtık sabaha kadar sahilde yürüdük kahve içtik uyuduk sonra dağ yamacında kahvaltı olan bir yere gittik kahvaltı sonra İzmir Seferihisar sığacak gittik organik pazar diye umduğumuz gibi çıkmadı bizde orada dolaşıp eve döndük malum dükkanı kapatamıyoruz güzeldi değişiklik oldu hava aldık
Aneeee kız bunlar ne
Miktarını geçtim kola meyveli yoğurt o kadar zararlı ki
Cokonati bi yere kadar anlarım ama o ikisi çok fenamiyav duymasın
Stres be kızlarKız bu ne kola ,meyveli yoğurt , çokonat
kulkedisi30 bu arada senin triliçe tatlını gördüm kahvaltı yerinde ağaç dallarına asmışlar triliçe tatlısı diye sonra yan masada kadınlar sipariş ettiler kahvaltı sonrası kahve ile benim öyle bir bakışım var ki tatlıya zaten reglim vardı önceden yerdim şuan yemiyorum eşimde dedi o bakış ne canın mı çekti sipariş edelim yok dedim ilk kez görüyorum canlı olarak krize girdik aklıma sen geldin
Yok kuzum ben daha fazlasını istemiyorum. Belden aşağıda 38 olsa yeter 5kilo sonra koruma programına gecicem ins.
Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm
KıZlar dün eşimle kahvaltı İçin dağ yamacında bir yere gittik kuşadasında ve malesef kendi yaptıkları kaymak vardı ve kendi yaptıkları inçe köy tandır ekmeği vardı odun ateşinde sıcacık içini çıkardım sadece dış kabuğundan 2 dilim kaymak sürdüm yedimbirde küçük tatlı patateslerden patates salatası vardı küçük tabak ondan yedim sadece bunlar var kaçamağı birde sığacığa gittik organik pazar var diye ve malesef hamur işi ,tatlı,çörek varmış ben sanıyorum köy tereyağı,kaymak ,yumurta var sadece turşu ve reçel vardı ev yapımı neyse eşim kendi yiyeceği şeyleri aldı bende kendime kıyafet aldım birde ne göreyim kale içindeydi bu pazar kalenin dışında kocaman yemek catering şirketi şok olduk malesef o gıdalar hazır gıda soğutuculu araçları vardı ve memnun kalmadık geri döndük bir kez daha yanıldım
Çorbayı acılı yap birde adaçayı yada ıhlamur iç sıcak arkasından aslında hamama gir diyeceğim ama sizin orada yoktur saunaya girsen sonra hamam geçerde
Çok şükür sonunda... Sen nasılsın ne var ne yok :)
Geçmiş olsun baskan.
Umarım tüm arkadaşlar hemencecik sağlığınıza kavusursunuz
geçmiş olsun sende katıldın hastalara dikkat et
Iyim canım sen nasilsin
Afiyet olsun canim bişey olmaz o kadar yürüyüş ile gitmiştir zaten
geçmiş olsun canım
Evdeyim ben bunalıma girmiş olabilirim yada depresyon bilmiyorum kizlarin sesleri kafamin içinde yankı yapıyo sinir oluyorum nie böyle oldum bilmiyorum
Iyi geceler canim
Gunaydinlar herkese.
Ben feci usutmusum bogazim falan sis kac gundur. Gece uyuyamayip gun icinde yattim surekli. Ozur diliyorum haber veremedim. Biraz daha iyiyim su an. Gelirim bugun insallah.
yine harikasın kuzumKahvaltım avakodolu domates ezmesi sumaklı ,zeytin ,çiğ kuruyemiş,2 kuru incir glisemik indeksi düşük 40 ,salatalık,yeşillik , öğlen haşlanmış et akşam közlenmiş patlıcan ,domates salatası
Günaydınnn
çok yoğunum kızlar giremedim dün hiç. akşamda çocuklarla ilgilendim yemekti bulaşıktı derken 9 buçukta uyuyakalmışm çocukları yatırırken.
şimdi bi vakit buldum geldim. dünkü menümü yazayım
sabah : 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğle 2 zeytinyağlı biber dolması yoğurt
akşam bir kase yoğurt çorbası bir tabak domates salatası bir avuç çiğ badem
su 1,5 litre spor yok
bu aralar su içmem yavaşladı üşüyorum su içesim gelmiyor napıcam bilmem susamak için tatlımı yesem
bende hazır yiyecek almam canım nasıl alışırsa öyle gider.Valla o yönden hazır çorba da asla girmez eve. Girsede kimse yemez alıstılar çünkü evde yapılana
kızımdı hasta olan canım daha iyi ama gribe ve balgamlı öksürüğe döndü. onu atlatamadı bi türlüOglun nasil oldu canim Rahatsiz olan oydu dimi?
Menun guzel afiyet olsun su içmek icin tek care yine su içmek canim ictikcr icesin gelir icmezsen iyice usenirsin tatliyi unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?