Teşekkürler :)Geçmiş olsun ...
Palu Elazığın ilçesi canım:)
Yok hava çok güzel 26-28 derece arası sanki evde kaldığım zaman çocuklardan dinleniyor muyum da işte ne biliyim. Dur bakalım ne olacak halimiz.
Bende kaçtım kızlar akşam yemeğini yaptım hazırlanıp arkadaşlar ile buluşacağım süslenmem Lazımakşam yazamam kociş evde bugün gidiyor yarına tartı rakamı ile el sallarım size
inşallah canım çok sıkıldım şu 100 lerdenTebrikler , en kısa zamanda 100 lerin altını göreceksin inşallah .
Amin inşallah canım sağolAnladim canim merhem ve igne sifa olur inşallah
Evet bademciğim iyi de artık işte ağız içi yaraları beni mahvediyorPenisilin mi hemen iyileştirir seni merak etme geçmiş olsun canım
İyi süslen bakalım. Yarın tartı günü kesin ben artı çıkacam dün bir tartıldım ne yazık ki artı çıktım neyse artık yapacak bişi yok sağlık daha önemli gerçi yemek de yiyemedim ama biraz sağlıksız beslendim.Bende kaçtım kızlar akşam yemeğini yaptım hazırlanıp arkadaşlar ile buluşacağım süslenmem Lazımakşam yazamam kociş evde bugün gidiyor yarına tartı rakamı ile el sallarım size
inşallah canım çok sıkıldım şu 100 lerden
İyi süslen bakalım. Yarın tartı günü kesin ben artı çıkacam dün bir tartıldım ne yazık ki artı çıktım neyse artık yapacak bişi yok sağlık daha önemli gerçi yemek de yiyemedim ama biraz sağlıksız beslendim.
Selam kızlar annem geldi oturduk yedik içtik. Şimdi bir kahve içeyim sizler Nasılsıniz
Çok daha iyiyim canım çorbalar bitki çayları iyi geldi çok şükür. Olsun kuzum bir kekten bir şey olmaz benceBenimde eltim bizdeydi canim cay ictik ve ben kek yedimkalkip aksam yemegi hazırlığı yapacagim sen nasil oldun daha iyi misin?
Benimde eltim bizdeydi canim cay ictik ve ben kek yedimkalkip aksam yemegi hazırlığı yapacagim sen nasil oldun daha iyi misin?
Çok daha iyiyim canım çorbalar bitki çayları iyi geldi çok şükür. Olsun kuzum bir kekten bir şey olmaz bence
Bir parça kekten bence de zarar gelmez...
Dengelemek için akşam var önünde, akşam yemeini ona göre ayarlarsın.
Kızlar bende güne gittim sabah kahvaltısı erken yaptım Çünkü arkadaşım bana özel yaptığını söyledi akşamdan yazmıştı o yüzden yedim 2 lahmacun ,4 tane mercimek köftesi
Bugün ki menüm : kahvaltıda haşlanmış kuru fasulye bol yeşillikli ,1 muz ,1 kuru incir ,1 salkım üzüm öğlen :2 adet fındık lahmacunu ,ayran ,4 adet mercimek köftesi bol yeşillik,şekersiz çay ,ev yapımı ayran ,şade Türk kahvesi akşam taze fasulye ,közlenmiş patlıcan domates salatası @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?