Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Palu Elazığın ilçesi canım:)
Yok hava çok güzel 26-28 derece arası sanki evde kaldığım zaman çocuklardan dinleniyor muyum da işte ne biliyim. Dur bakalım ne olacak halimiz.

Anladim canim merhem ve igne sifa olur inşallah

Bende kaçtım kızlar akşam yemeğini yaptım hazırlanıp arkadaşlar ile buluşacağım süslenmem Lazım akşam yazamam kociş evde bugün gidiyor yarına tartı rakamı ile el sallarım size

Iyi eglenceler canim iyi vakit geçir maharetli kadin gitmeden yemeğini de hazırlamış görüşürüz

Bende kaçtım kızlar akşam yemeğini yaptım hazırlanıp arkadaşlar ile buluşacağım süslenmem Lazım akşam yazamam kociş evde bugün gidiyor yarına tartı rakamı ile el sallarım size
İyi süslen bakalım. Yarın tartı günü kesin ben artı çıkacam dün bir tartıldım ne yazık ki artı çıktım neyse artık yapacak bişi yok sağlık daha önemli gerçi yemek de yiyemedim ama biraz sağlıksız beslendim.

Önce sağlık, bir an önce iyileşirsin inşallah
Sonra yine gider kilolar ...

Benimde eltim bizdeydi canim cay ictik ve ben kek yedim kalkip aksam yemegi hazırlığı yapacagim sen nasil oldun daha iyi misin?
Çok daha iyiyim canım çorbalar bitki çayları iyi geldi çok şükür. Olsun kuzum bir kekten bir şey olmaz bence

Çok daha iyiyim canım çorbalar bitki çayları iyi geldi çok şükür. Olsun kuzum bir kekten bir şey olmaz bence

Sevindim iyi olmana canim regl zamani canim fena tatlı ve karbonhidrat çekiyor tarcinli zencefilli tam bana göreydi yani sagol canim olmaz insallah

Bugün ki menüm : kahvaltıda haşlanmış kuru fasulye bol yeşillikli ,1 muz ,1 kuru incir ,1 salkım üzüm öğlen :2 adet fındık lahmacunu ,ayran ,4 adet mercimek köftesi bol yeşillik,şekersiz çay ,ev yapımı ayran ,şade Türk kahvesi akşam taze fasulye ,közlenmiş patlıcan domates salatası @puantiyeli_kelebek

Kızlar bende güne gittim sabah kahvaltısı erken yaptım Çünkü arkadaşım bana özel yaptığını söyledi akşamdan yazmıştı o yüzden yedim 2 lahmacun ,4 tane mercimek köftesi

Cok iyi yapmışsın kuzum arkadaşında cok ince fikirliymis bende arkadasim diyetteyse ona gore seyler yapmisimdir. Arada kendimi de ovmus gibi olabilirim ama degil olmasi gereken bu bence herkes yerken bakmak garip oluyor sen rahatsiz olmasan da baskasi kendini kotu hissediyor

Afiyet olsun canım sabah uzum fazla olmus sanki muz da oldugundan
Fındık lahmacundu madem 2 tane az olmus 1-2 tane daha yiyebilirdin ama köfte tok tuttu galiba guzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…