Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gördün mü beni eşim miniş oyuncağa benzetti önceden lahana Bebek gibiydim

papatya1994 tevafuk55 katılıyorum bu menüler patlama yapar ve herşeye saldırırsın

@puantiyeli_kelebek dediği gibi cacık filanda yeseydin

Of Harika içine tereyağı peynir zeytin çay ay süpermiş
Yaaa burada öyle yeniliyor zaten taze yapınca hemen üstüne bol tereyağı veya içine. Yanına koy peyniri kahvaltısı ve semaver çayı boşuna yapmadım o göbekleri zayıf noktam maalesef böyle anne yapımı bazlama gözleme yufkalar
Eki Görüntüle 1893485 Eki Görüntüle 1893483
Gördün mü beni eşim miniş oyuncağa benzetti önceden lahana Bebek gibiydim
Yakinda barbie bebek olacaksın

Sağolasin balim

Selam kızlar sohbeti okudum gayet güzel pıtırlar iskenderler kekler Miyav_su sevindim farklı şeyler yemene ama bişi içinde üzüldüm kocişin geldi regliymişsin buarada ben bugün daha iyiyim ilaçlar biraz tesir etti
Sabah 10:30 tost ekmeğiyle bir tost açık çay
Öğlen 13:00 iki haşlanmış yumurta azıcık ekmekle gül reçeli
Akşam 18:30 et kuşbaşı tavuk kuşbaşı mangalı salata iki parça ekmek

Ayrıca öğlen çok doydum niye az dediniz anlamadim bide öğlen yoğurtla yemistim onuda unuttum
Bak işte, menülerini alt alta öğün öğün yaz daha düzenli olur unutmazsin. Biz de daha sağlıklı yorumlar yaparız

Bende öyle ekmekçiyim maalesef evet az kaldı barbie olmama

Ekmek çok fazla olmuş canım

Unuttum yazmayı yanında pirpirim cacigi sizin tabirinizle semizotu cacigi yedim kizlar

Ayrıca öğlen çok doydum niye az dediniz anlamadim bide öğlen yoğurtla yemistim onuda unuttum

Bunlari yazmadigin icin az dedik unuttugun baska birsey de var mi diye dusunmeye başladım:)) menulerin biraz daha özenli ve anlasilir olsun yazmistim görmediysen yine hatirlatayim

Iyi olmana mutlu oldum canim hastalik halinden kurtulsun bakalim topigimiz:) Miyav_su hakli ekmek her öğünde olmasaydı keske

Sacda mi pisiyor bu canim bizim burda bunun az kalınını Tandırda pisirirler tapan derler farkli soyleyende var gercekten tam tereyaglik tulum peynirlik bir ekmek yaninda sekerli cay
Evet canım sacda veya yanmaz tavada ocakta pisiyor. Yaparlarken tahta pitil tahtasinda takla attiriyorlar. Püf puf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…