Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalı Neyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)

Bende dünki menümü paylaşayım. Sonra geçmişi okumaya başlayayım...

Dün pek iyi değildim. Pek iyi bir beslenmemde olmadı.

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Ara: kuruyemiş
Öğle : salçalı makarna
Ara: kuruyemiş
Akşam: 2 köfte, azıcık patates

Yarı sağlıklı, yarı zararlı bir menü oldu.

Geçmiş olsun canim bugun daha iyi olacaksin inşallah

Günaydın Başkan canım nasılsın bugün

Daha iyiyim canim sağolasın yürüyüşümü bile yaptım

Geçmiş olsun canim evet keşke rapot alsaydin dinlenseydin soguksa birde hava gidip geldikçe iltihabi tetikler. Palu ne:))

Geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktoruna

Çok iyi canım dengelemişsin afiyet olsun

Geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun canim evet keşke rapot alsaydin dinlenseydin soguksa birde hava gidip geldikçe iltihabi tetikler. Palu ne:))
Palu Elazığın ilçesi canım:)
Yok hava çok güzel 26-28 derece arası sanki evde kaldığım zaman çocuklardan dinleniyor muyum da işte ne biliyim. Dur bakalım ne olacak halimiz.

Geçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktoruna
İlaç vermedi ki iğne birde gargara ile melhem verdi. İğne penisilin biliyorsunuz ağır bir iğne hastanede yaptırıyorum zaten 20 dakika sonrasında bekletiyorlar gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…