- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Bugün liseli günümüz var kızlar izmirden uzun gömlek ve altına binici taytı aldım birazdan duş alıp kuaförde saçlarımı tost yaptırıcamsüslü gideyim bakalım
Merhaba Canım
Hamdolsun diyorum.
İnşallah daha da iyi olacağım.
Dün biraz sıkıntılı geçti benim, hiç giremedim siteye, kafamı zor kaldırdım.
Düşünüp sorduğun için teşekkürler
Birazdan menülerimi yazar, geçm,şi okurum umarım....
Günaydın Başkan canım nasılsın bugün
Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalıNeyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)
Tatlilaaar
Bana 2-3 gun musaade eder misiniz?
Baska bir sehre tasindim ev duzenlemesi alisveris ve temizlik vs. vs.
Arda ugrarim ama menu falan yazmasam affola...
İyi geceler kızlar çok hastaydım yenialdım teli elime
Sabah 09:00 1 bardak ıhlamur 11:00 bir hazır kek ilaç içecektim
Öğlen 13:30 bir küçük tabak kıymalı sebzeli tava azıcık ekmekle
Akşam hiç bişi çünkü boğazım iltihaplı diye geçmedi akşam çok kötüydüm hadi allaha emanet olun
Iyi geceleer.
Ben usutmusum biraz hastalandim anca geldim simdi menu paylasmaya.
Menumu yazayim.
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilm ekmek
Sekersiz cay
Ara
Soda
1 elma
Aksam
Sebzeli et sote
2 kasik pirinc pilavi
Salata
Bu arada dün arkadaşımda her çeşit kek,tatlı,börek ,sarma,KISIR en büyük zaafım ,turşu,yoğurtlu makarna vardı hiçbirini yemedim sadece çay be su içtim milletinağzı açık kaldı bana Victoria secret mankeni mi olucaksın dediler benim için fındık,fıstık ,cevizde vardı ben yine yemedim birde adetim başladı düşünün eskiden olsa deli gibi yerdim adet öncesi
Geçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktorunaGünaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalıNeyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)
Çok iyi canım dengelemişsin afiyet olsunBende dünki menümü paylaşayım. Sonra geçmişi okumaya başlayayım...
Dün pek iyi değildim. Pek iyi bir beslenmemde olmadı.
Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Ara: kuruyemiş
Öğle : salçalı makarna
Ara: kuruyemiş
Akşam: 2 köfte, azıcık patates
Yarı sağlıklı, yarı zararlı bir menü oldu.
Geçmiş olsun canim bugun daha iyi olacaksin inşallah
Daha iyiyim canim sağolasın yürüyüşümü bile yaptım
Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
kendimi kutluyorum şu 100 lerin altına biran önce ineceğim
Günaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen benbugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..
Palu Elazığın ilçesi canım:)Geçmiş olsun canim evet keşke rapot alsaydin dinlenseydin soguksa birde hava gidip geldikçe iltihabi tetikler. Palu ne:))
Sağol sana da canımGeçmiş olsun ...
İlaç vermedi ki iğne birde gargara ile melhem verdi. İğne penisilin biliyorsunuz ağır bir iğne hastanede yaptırıyorum zaten 20 dakika sonrasında bekletiyorlar gönderiyorlarGeçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktoruna
Penisilin mi hemen iyileştirir seni merak etme geçmiş olsun canımİlaç vermedi ki iğne birde gargara ile melhem verdi. İğne penisilin biliyorsunuz ağır bir iğne hastanede yaptırıyorum zaten 20 dakika sonrasında bekletiyorlar gönderiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?