Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Beni utandırdı en samimi canım dediğim insan bana inat gecen ay neler yapmıştı hatırlıyorsan artık insanları tanımaya başladım çok Mutlu etti beni bu arada bizimki diğer kızlara karatayı bahsediyordu hayırdır dedim bende Karatay yapıyorum dedi neden dedim bende işte öyle gerekiyor sağlık İçin sesi güldüm bilerek bunu yaptım normalde bu karakterde değilim ama 5 kg vermiş ama pide ,tatlı ne varsa yedi

Afiyet olsun canım sabah uzum fazla olmus sanki muz da oldugundan
Fındık lahmacundu madem 2 tane az olmus 1-2 tane daha yiyebilirdin ama köfte tok tuttu galiba guzel canım
Muz yerli muz evet glisemik inseksi 62 orta üzüm glisemik indeksi 25 düşük reglim bitiyor ya sanırım o yüzden farklı birşeyler aradım sabah akşam da saat 20.00 yiyeceğim için açıkırım saat 14.00 yedim lahmacun,mercimek köftesi

Az bile demişsin sende mi tapiyorsun deseydin bence
5 kg vermiş ha vay canina ne kadar surede

Gunaydinlar herkese.

Ben feci usutmusum bogazim falan sis kac gundur. Gece uyuyamayip gun icinde yattim surekli. Ozur diliyorum haber veremedim. Biraz daha iyiyim su an. Gelirim bugun insallah.
Geçmiş olsun...
Evet canım 2 kızım var küçük çok huysuz devamli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
İyim canım şakın bunalıma girme çıkamazsın evde spor yap uygunsa bulunduğun ilde yürüyüş yolu varsa bol bol yürü
Yok canım küçük bi kasaba yaşadığım yer üstelik kayinlarim la aynı bahcedeyiz birsürü laf ederler zaten bunalım sebebim de o yaz gelse de gitseydim artık bıktım buradan
Öğlen yememişsin kahvaltını geç mi yaptın canım ögün arası 4-5 saat olsun canım her zaman
Çok da geç yapmadım ama erkek kardeşim bi kaç gün bende kalacak okula burdan gidip gelecek 6.30 da geliyo onu bekleyim dedim
Keşke alsaymissin canım daha çabuk toparlanirdin. .
Neyse artık dikkat et kendine daha kötü olma

Selam kızlar annem geldi oturduk yedik içtik. Şimdi bir kahve içeyim sizler Nasılsıniz
Afiyet olsun canım .oh ne güzel annenle vakit gecirmissin bende annemi özledim ama eşim gelince ancak giderim 2 otobüs ile gidiliyor iki çocukla da ben cesaret edemiyoru
Benimde eltim bizdeydi canim cay ictik ve ben kek yedim kalkip aksam yemegi hazırlığı yapacagim sen nasil oldun daha iyi misin?
Aksama telafi edersin canım

Kızlar bende güne gittim sabah kahvaltısı erken yaptım Çünkü arkadaşım bana özel yaptığını söyledi akşamdan yazmıştı o yüzden yedim 2 lahmacun ,4 tane mercimek köftesi
Afiyet olsun canım bende pizza yapıyorum erkek kardeşim için 1 dilim yerim

Menumu vereyim
Sabah 07.00: 1 has yumurta 4 zeytin
Küçük salatalık
Ara: 1 galeta 1 tane ikram.bisküvi
Nane limon çayı, ıhlamur çayı

Öğle 13.00: 1 tabak pırasa yemeği, çeyrek pıtıl ekmek, 1 Baget domates salatalık maydanoz, yoğurt

Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 2 k kayısı
Aksam 17.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara olarak meyve yerim
Bitki çayları 2.5 litre su

Demek ki gerçek arkadaşın bu kız mis canım o senin için ayrıcalık yapmış günü gelince sende onun için bişeyler yaparsın

Demek ki gerçek arkadaşın bu kız mis canım o senin için ayrıcalık yapmış günü gelince sende onun için bişeyler yaparsın
Evet kesinlikle insan yıllar sonra anlıyor yanlış anlama yiyecek için değil çok şeyler yaptı diğeri ben görmezden gelmişim eşime foto attım içlerinde minicik kalmışsın dediminiş diye bir oyuncak var ya ona benzetti

Afiyet olsun canım kuru incir kahve ile süper oluyor bende çok seviyorum

Kac yaşında küçük olan 2 yas civarinda cok stresli oluyor çocuklar anlasamadigi çocuklar varsa çevresinde ablasi kuzenleri gibi daha da huysuz oluyor tek rakamli yaslarda daha sakin oluyorlar rahat ol sen stres yaptıkça oda huzursuz olacaktir canım

Yuklendin mi ben bi bakayim

Pıtıl nedir onu bilemedim ama menun guzel afiyet olsun canım

Merhaba kizceler
Menüm;
Sabah 1 has. Yumurta-4 zeytin-2 dlm ekmek-1 kk peynirsalatalık

Öğle 1 mandalina

Akşam saat 5de: 1prş. İskender ve ayran
1 muz 1 mandalina 1 bardak ayran

4 km yuruyus

Güzel canim artik öğle yemeğin olmayacak mi bugunluk mu öyle? Nasil alisabildinmi yeni düzenine

Aksam neden yok 2 kaşık makarna yanina yoğurt yeseydin yada cacık salata vs sabah ekmeksiz mi yedin?
Afiyet olsun canim bire menunu öğün öğün yazarsan sevinirim zorlanıyorum okurken. Bknz ustte Commadante- menusu

Doyurucu sağlıklı bir menü olmuş canım afiyet olsun
Aynen dediğim gibi olmuş kek ara öğün gibi olmuş gerisi harika zaten
Aynen canım annem olsun her şey daha kolay oluyor sanki...
Merhaba kizceler
Menüm;
Sabah 1 has. Yumurta-4 zeytin-2 dlm ekmek-1 kk peynirsalatalık

Öğle 1 mandalina

Akşam saat 5de: 1prş. İskender ve ayran
1 muz 1 mandalina 1 bardak ayran

4 km yuruyus
2 gündür iskender yiyorsun canım bence sebze yemeği falan da yemelisin. Afiyet olsun
Gündüz doymadigin için akşam canın karbon çekiyor canım. Yani patlama yasatabilecek menüler bunlar maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…