Beni utandırdı en samimi canım dediğim insan bana inat gecen ay neler yapmıştı hatırlıyorsan artık insanları tanımaya başladım çok Mutlu etti beni bu arada bizimki diğer kızlara karatayı bahsediyordu hayırdır dedim bende Karatay yapıyorum dedi neden dedim bende işte öyle gerekiyor sağlık İçin sesi güldüm bilerek bunu yaptım normalde bu karakterde değilim ama 5 kg vermişCok iyi yapmışsın kuzum arkadaşında cok ince fikirliymis bende arkadasim diyetteyse ona gore seyler yapmisimdir. Arada kendimi de ovmus gibi olabilirim ama degilolmasi gereken bu bence herkes yerken bakmak garip oluyor sen rahatsiz olmasan da baskasi kendini kotu hissediyor
Muz yerli muz evet glisemik inseksi 62 orta üzüm glisemik indeksi 25 düşük reglim bitiyor ya sanırım o yüzden farklı birşeyler aradım sabah akşam da saat 20.00 yiyeceğim için açıkırım saat 14.00 yedim lahmacun,mercimek köftesiAfiyet olsun canım sabah uzum fazla olmus sanki muz da oldugundan
Fındık lahmacundu madem 2 tane az olmus 1-2 tane daha yiyebilirdin ama köfte tok tuttu galiba guzel canım
Kek bozmuş öğlen ve akşam yemeği tam benlik afiyet olsunBende yazayim Menümü belli zaten
Sabah 7.30
Tavada yumurta
5 zeytin
Domates
Otlu peynir
Öğle 12.15
Kiymali yesil mercimek yemeği
Kuru soğan
15.00
1 dilim baharatli kek
Aksam 19
Etli sebze yemegi
Yoğurt
Tursu
1.5 lt su
30 yürüyüş
Beni utandırdı en samimi canım dediğim insan bana inat gecen ay neler yapmıştı hatırlıyorsan artık insanları tanımaya başladım çok Mutlu etti beni bu arada bizimki diğer kızlara karatayı bahsediyordu hayırdır dedim bende Karatay yapıyorum dedi neden dedim bende işte öyle gerekiyor sağlık İçin sesi güldüm bilerek bunu yaptım normalde bu karakterde değilim ama 5 kg vermişama pide ,tatlı ne varsa yedi
İnanmıyorum canım her zaman hislerim kuvvetlidir yalan söylüyor zaman gösterecekAz bile demişsin sende mi tapiyorsun deseydin bence
5 kg vermiş ha vay canina ne kadar surede
Afiyet olsun canımSelam kızlar annem geldi oturduk yedik içtik. Şimdi bir kahve içeyim sizler Nasılsıniz
Geçmiş olsun...Gunaydinlar herkese.
Ben feci usutmusum bogazim falan sis kac gundur. Gece uyuyamayip gun icinde yattim surekli. Ozur diliyorum haber veremedim. Biraz daha iyiyim su an. Gelirim bugun insallah.
Evet canım 2 kızım var küçük çok huysuz devamli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdımMasallah canim 5 kiloyu en kotu 2 ayda versen yilbasina korumadasin demekki oda en düşük ihtimalle..
Çok geçmiş olsun canim umarim bugun hafiflemistit dun güzel besl3nmissin kemik suyunun faydasi olur inşallah
Tebrikler canim böyle devam
AFiyet sifa olsun rahatsiz olmamissin korktugun gibi demekki sağlığın yerine gelmis cok şükür canim cok sevindim
Hamam var ama erkekler gider kadınlar
Sağolasın canim cok iyi dinlendim dun çorba ihlamur kuru soğan yedim bilmiyorum inandigim icin mi ama kuru soğanın boğazıma iyi geldigini farkettim o kaşıntıya birebir
Sağol canim
Teşekkürler kuzum 2 kizin mi var senin?
Gecmis olsun canim çorba ve bitki çayları ic bol limonlu
Yok canım küçük bi kasaba yaşadığım yer üstelik kayinlarim la aynı bahcedeyiz birsürü laf ederler zaten bunalım sebebim de o yaz gelse de gitseydim artık bıktım buradanİyim canım şakın bunalıma girme çıkamazsın evde spor yap uygunsa bulunduğun ilde yürüyüş yolu varsa bol bol yürü
Çok da geç yapmadım ama erkek kardeşim bi kaç gün bende kalacak okula burdan gidip gelecek 6.30 da geliyo onu bekleyim dedimÖğlen yememişsin kahvaltını geç mi yaptın canım ögün arası 4-5 saat olsun canım her zaman
Keşke alsaymissin canım daha çabuk toparlanirdin. .Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalıNeyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)
Afiyet olsun canım .oh ne güzel annenle vakit gecirmissin bende annemi özledim ama eşim gelince ancak giderim 2 otobüs ile gidiliyor iki çocukla da ben cesaret edemiyoruSelam kızlar annem geldi oturduk yedik içtik. Şimdi bir kahve içeyim sizler Nasılsıniz
Aksama telafi edersin canımBenimde eltim bizdeydi canim cay ictik ve ben kek yedimkalkip aksam yemegi hazırlığı yapacagim sen nasil oldun daha iyi misin?
Afiyet olsun canım bende pizza yapıyorum erkek kardeşim için 1 dilim yerimKızlar bende güne gittim sabah kahvaltısı erken yaptım Çünkü arkadaşım bana özel yaptığını söyledi akşamdan yazmıştı o yüzden yedim 2 lahmacun ,4 tane mercimek köftesi
Beni utandırdı en samimi canım dediğim insan bana inat gecen ay neler yapmıştı hatırlıyorsan artık insanları tanımaya başladım çok Mutlu etti beni bu arada bizimki diğer kızlara karatayı bahsediyordu hayırdır dedim bende Karatay yapıyorum dedi neden dedim bende işte öyle gerekiyor sağlık İçin sesi güldüm bilerek bunu yaptım normalde bu karakterde değilim ama 5 kg vermişama pide ,tatlı ne varsa yedi
Evet kesinlikle insan yıllar sonra anlıyor yanlış anlama yiyecek için değil çok şeyler yaptı diğeri ben görmezden gelmişim eşime foto attım içlerinde minicik kalmışsın dediDemek ki gerçek arkadaşın bu kız mis canım o senin için ayrıcalık yapmış günü gelince sende onun için bişeyler yaparsın
Afiyet olsun canım kuru incir kahve ile süper oluyor bende çok seviyorumMenumu vereyim
Sabah 07.00: 1 has yumurta 4 zeytin
Küçük salatalık
Ara: 1 galeta 1 tane ikram.bisküvi
Nane limon çayı, ıhlamur çayı
Öğle 13.00: 1 tabak pırasa yemeği, çeyrek pıtıl ekmek, 1 Baget domates salatalık maydanoz, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 2 k kayısı
Aksam 17.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara olarak meyve yerim
Bitki çayları 2.5 litre su
Geçmiş olsun...
Evet canım 2 kızım var küçük çok huysuz devamli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Yok canım küçük bi kasaba yaşadığım yer üstelik kayinlarim la aynı bahcedeyiz birsürü laf ederler zaten bunalım sebebim de o yaz gelse de gitseydim artık bıktım buradan
Çok da geç yapmadım ama erkek kardeşim bi kaç gün bende kalacak okula burdan gidip gelecek 6.30 da geliyo onu bekleyim dedim
Keşke alsaymissin canım daha çabuk toparlanirdin. .
Neyse artık dikkat et kendine daha kötü olma
Evet kesinlikle insan yıllar sonra anlıyor yanlış anlama yiyecek için değil çok şeyler yaptı diğeri ben görmezden gelmişim eşime foto attım içlerinde minicik kalmışsın dediminiş diye bir oyuncak var ya ona benzetti
Menumu vereyim
Sabah 07.00: 1 has yumurta 4 zeytin
Küçük salatalık
Ara: 1 galeta 1 tane ikram.bisküvi
Nane limon çayı, ıhlamur çayı
Öğle 13.00: 1 tabak pırasa yemeği, çeyrek pıtıl ekmek, 1 Baget domates salatalık maydanoz, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 2 k kayısı
Aksam 17.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara olarak meyve yerim
Bitki çayları 2.5 litre su
Merhaba kizceler
Menüm;
Sabah 1 has. Yumurta-4 zeytin-2 dlm ekmek-1 kk peynirsalatalık
Öğle 1 mandalina
Akşam saat 5de: 1prş. İskender ve ayran
1 muz 1 mandalina 1 bardak ayran
4 km yuruyus
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum sabah 1 omlet 1 salata domates 1 kaşık pekmez biraz tereyağı öğlen 1 tabak patlıcan biber kurutmaligini haslayip soğan Salça da kavurup yedim ara 2 mandalina yarım elma akşam 2 kaşık makarna
Doyurucu sağlıklı bir menü olmuş canım afiyet olsunBugün ki menüm : kahvaltıda haşlanmış kuru fasulye bol yeşillikli ,1 muz ,1 kuru incir ,1 salkım üzüm öğlen :2 adet fındık lahmacunu ,ayran ,4 adet mercimek köftesi bol yeşillik,şekersiz çay ,ev yapımı ayran ,şade Türk kahvesi akşam taze fasulye ,közlenmiş patlıcan domates salatası @puantiyeli_kelebek
Aynen dediğim gibi olmuş kek ara öğün gibi olmuş gerisi harika zatenBende yazayim Menümü belli zaten
Sabah 7.30
Tavada yumurta
5 zeytin
Domates
Otlu peynir
Öğle 12.15
Kiymali yesil mercimek yemeği
Kuru soğan
15.00
1 dilim baharatli kek
Aksam 19
Etli sebze yemegi
Yoğurt
Tursu
1.5 lt su
30 yürüyüş
Aynen canım annem olsun her şey daha kolay oluyor sanki...Afiyet olsun canım .oh ne güzel annenle vakit gecirmissin bende annemi özledim ama eşim gelince ancak giderim 2 otobüs ile gidiliyor iki çocukla da ben cesaret edemiyoru
Aksama telafi edersin canım
Afiyet olsun canım bende pizza yapıyorum erkek kardeşim için 1 dilim yerim
2 gündür iskender yiyorsun canım bence sebze yemeği falan da yemelisin. Afiyet olsunMerhaba kizceler
Menüm;
Sabah 1 has. Yumurta-4 zeytin-2 dlm ekmek-1 kk peynirsalatalık
Öğle 1 mandalina
Akşam saat 5de: 1prş. İskender ve ayran
1 muz 1 mandalina 1 bardak ayran
4 km yuruyus
Gündüz doymadigin için akşam canın karbon çekiyor canım. Yani patlama yasatabilecek menüler bunlar maalesef...Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum sabah 1 omlet 1 salata domates 1 kaşık pekmez biraz tereyağı öğlen 1 tabak patlıcan biber kurutmaligini haslayip soğan Salça da kavurup yedim ara 2 mandalina yarım elma akşam 2 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?