Sağol canım sizlerin desteğiyle inşallah dediğin gibi olur.P PammukPrensess @Commadante- @kulkedisi30Miyav_su kızlar artilarniz gercekten cok az haftaya güzel sonuçlar sizi bekliyor
Rica ederiz canım baksana buraya başlayalı en fazla iki ay olmuştur 2buçuk kilo vermişim hiç yoktan iyidir yani senin ve buradaki arkadaşların katkısı çok büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız sende iyiki bu topiği açmışsın umarım hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde kavuşuruz@Commadante-Miyav_su tevafuk55 @kulkedisi30 Vilma 37 P PammukPrensess papatya1994 @didemdefne @kitap_asigi kizlar hepinize kilo bilidirminde hassas davrandığınız vaktinde ve detayli bildirim yaptığınız icin tesekkur ederim. Haftaya cok daha iyi bildirimlerle daha guzel gecer insallah
Tamam canım akşama yapayım sağol ucuk için krem sürMiyav_su bana kuşburnu nane limon çok.iyi gelmişti canım. Sende dene bakalım birde kemik haşlama da iyi gelmişti. Benim de hastalık büyük ölçüde geçti ama dudak ve burnumda ucuklar çıktı
Alıyorum canım evde yatıyorumMiyav_su çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ilaç alıyor musun canim
Dinlen kuzum bol bol. Çocuk olunca mümkün olmuyor zatenAlıyorum canım evde yatıyorum
Geçmiş olsun canım bende hastayım sürekli hapsuruyorum beynim bulanık halsizimAlıyorum canım evde yatıyorum
Vilma 37 tek kelimeyle harikasin
@didemdefne pizza yemesen gerçekten sonuc guzel olacakmış
P PammukPrensess gecen haftaki kilonu hastaligina ragmen koruman harika tebrikler
@kitap_asigi biraz daha katilimin olsa motive olsan olacak sanki canim
papatya1994 bu hafta katılımın dikkatin ciddiyetin hasadi bu cok sevindim böyle devam
@Commadante- sehir degisikligi yeni duzen dolayısıyla böyle olmasi normal canim haftaya harika olacak
Alıyorum canım evde yatıyorum
Bende tam aksi çok yavaş yerim eşim kalkar aradan yarım saat geçer ben hala sofradiyim biraz hızlı ye die kızar ama huy işte
oldun kuzum 30 gr nedir ki yarına gider
Benim kız ondan demek ki
Tebrikler canım
O kadarciktan bişey öz canım 1 günde gider
kolay gelsin canım
Afiyet olsun
Tebrikler tatlım bak tekrar vermeye başladin bu çok güzel
Wc sorunundan dir o + eski desindir bence
1 saattir foto eklemeye calisiyom
@puantiyeli_kelebek aklıma bir fikir geldi. Bence listeyi yaparken en çok kilo vereni ve en az kilo vereni de ekstra bişey yap. Ve en çok verene bir ödül, en az verene de bir ceza ver :)
Çok güzel bir karar ...
Eskiden bende çok çok yavaş yerdim.
1 saat sürerdi beniö yemeklerim. Çokda yerdim , buna rağmen 49 kiloydum.
Yavaş yemenin çok faydası var bence de
Şuandan sonra bende deneyeceğim yavaşlamayı :)
Inşallah canım gidecek o fazlalıklarbugün bir hoca diyor ki bir yıl önce sen bize geldiğinde yüzün bile farklıydı diyor. o kadar zayiflamis ve degismissin ki diyor . Senden sırlarını öğrenmem lazım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?