Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su bana kuşburnu nane limon çok.iyi gelmişti canım. Sende dene bakalım birde kemik haşlama da iyi gelmişti. Benim de hastalık büyük ölçüde geçti ama dudak ve burnumda ucuklar çıktı

Rica ederiz canım baksana buraya başlayalı en fazla iki ay olmuştur 2buçuk kilo vermişim hiç yoktan iyidir yani senin ve buradaki arkadaşların katkısı çok büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız sende iyiki bu topiği açmışsın umarım hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde kavuşuruz

Sagol canim

@puantiyeli_kelebek aklıma bir fikir geldi. Bence listeyi yaparken en çok kilo vereni ve en az kilo vereni de ekstra bişey yap. Ve en çok verene bir ödül, en az verene de bir ceza ver :)

Güzel bir fikir aklima gelmedi değil ama kilo veremeyenler demoralize olur diye yapmadım simdiye kadar haftaya oyle yapabilirim kuzum. Bu haftanin birincisi suphesiz papatya1994

Tamam canim birlikte baslamis olalim o zaman ogle yemeğini de yavas yedim aksamda yapabilirsem bugün basarili gecmis olacak Allahin izniyle

Ne guzel sozler bunlar ne mutlu sana maşallah

İyi akşamlar kızlar topik hasta ya hasta olmayanlar kendilerine dikkat etsinletde hasta olmasjnlar bari... Benim boğazım daha iyi ama ağzımdaki yaralar beni bayağ zorluyor yani istediklerimi değilde yediğimde acıtmayan şeyleri yercih ediyorum
Sabah bir dilim peynir iki tek goflet hoşbeşlerden
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası birazda yumurtalı köfte kavurması
Akşam 18:00 peynirli makarna bir tabaktan oğlumla beraber yedik o bile bitmedi mesela yeşil mercimeğim vardı ama o canımı çok acıttı yiyemedim heralde salçalı şeyler daha acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…