Günaydın canımGünaydın gününüz hayırlı ve huzurlu olsun canlar
Sağlıklı beslendiğin için vücut sindirmeye atıyor o gıda katkılı içine daha dün okudum hazır kırılmış şişede yumurta satılıyormuş katkılı onlardan koyuyorlarmış birde ben otelde çalışırken yapılan pastalar atılmazdı Yen'i pastanın içine katılırdı hayatımda en son yiyeceğim madde yaş pastadırKacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir
Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara: Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor
Bugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü . @puantiyeli_kelebek
İyi akşamlar kızlar topik hasta ya hasta olmayanlar kendilerine dikkat etsinletde hasta olmasjnlar bari... Benim boğazım daha iyi ama ağzımdaki yaralar beni bayağ zorluyor yani istediklerimi değilde yediğimde acıtmayan şeyleri yercih ediyorum
Sabah bir dilim peynir iki tek goflet hoşbeşlerden
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası birazda yumurtalı köfte kavurması
Akşam 18:00 peynirli makarna bir tabaktan oğlumla beraber yedik o bile bitmedi mesela yeşil mercimeğim vardı ama o canımı çok acıttı yiyemedim heralde salçalı şeyler daha acıtıyor
Bugünkü menu
Sabah yarım kase sutlaccanım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla
Öğle 5 kaşık kurutmalik biber patlıcan kavurması üstüne yoğurt döküp yedim
Aksam 1 kase kemik haşlama bir tabak salata
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 ki peynir-5 zeytin-1 dlm üçgen ekmek - 1 yk yağsız patates salatasi- yarim has. Yumurta
Öğle 2 dlm ekmek ile füme et sandviç
Akşam: mantar biber ve soğanlı tavuk site
Bol salata ayran
Ara 1bardak ayran 1 muz
Kacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir
Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara: Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor
Günaydın gününüz hayırlı ve huzurlu olsun canlar
@puantiyeli_kelebek şuan çok kötüyüm gribe çevirdi daha kötü oldum of evdeyim
Sağlıklı beslendiğin için vücut sindirmeye atıyor o gıda katkılı içine daha dün okudum hazır kırılmış şişede yumurta satılıyormuş katkılı onlardan koyuyorlarmış birde ben otelde çalışırken yapılan pastalar atılmazdı Yen'i pastanın içine katılırdı hayatımda en son yiyeceğim madde yaş pastadır
Yarışması canım hem bende biraz olsun düzene girerimtebrikler canım
tebriklerrr
olsun + çıkmamışsın. senlede yarışalım 200gr farj var aramızda
haftaya verirsin inşallah canım
tebrikler canım
inşallah kuzum
olsun yavrum vericez o kadar
inşallah canım
Günaydın kızlar
Dün ki menüm:
Sabah: Peynir, yumurta , 1 dlm ekmek, domates
Öğle: Salata , 4 erik
Akşam: Yoğurt çorbası, dolma, yoğurt
Buraya kadar iyidi. Sonra neden bilmiyorum akşam acıktım, ve saat 10:00 da yarım paket kraker ve peynir yedim.
Aylardır kraker yememiştim. Neden akşam tutamadım kendimi bilemiyorum.
Böyle menülerle devam edersen görürsün ne kalmış ki bende bir 70 i göreyim yeter bana 65 hedefim ama hedefime çok yaklaşmış olacağımTeşekkür ederim canım eğer haftaya 68 görürsem o zaman inanicam kendime
olursun canım bu şekilde menu çıkardığın süreceGelecek aya gunumuzde 65 kilo olup herkesi sasirtmak istiyorum inş yapabilirim kizlar
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım bende hastayım sürekli hapsuruyorum beynim bulanık halsizim
Günaydın canımGünaydın gününüz hayırlı ve huzurlu olsun canlar
Arada böyle olur canim haftaya kadar bu kaçamağından eser kalmaz hafta başında yediğin iyi oldu tarti gunu moralini bozmaz
Günaydın Kızlar. Ya benim bir sorunum var büyük oğlum 2 senedir kreşe giden okulum bu sene ana okuluna gitmek istemiyor. Nedeni ise geçen gün öğretmenleri toplantıya gitmiş bunları başka bir öğretmene teslim etmiş o da okul için alınacak şeyler var eşi de öğretmen kapıyı kitlemiş onları bunların başında bırakmış gitmiş gittik almaya bu çocuklar ağlıyorlar kapı açılmıyor diye o oldu. Daha da gitmek istemiyor. Napacağımı şaşırdım. yaşı da 5 yaş 5 aylık ben 1.sınıfa gitmek istiyorum diyor eşimde bugün öyle yapalım birinci sınıfa yazalım dedi bakalım orada duracak mı
Canim hastaneye git de bi serum taktir uyu gelir rahatlarsin@puantiyeli_kelebek şuan çok kötüyüm gribe çevirdi daha kötü oldum of evdeyim
ikna etmeye çalışın.Günaydın Kızlar. Ya benim bir sorunum var büyük oğlum 2 senedir kreşe giden okulum bu sene ana okuluna gitmek istemiyor. Nedeni ise geçen gün öğretmenleri toplantıya gitmiş bunları başka bir öğretmene teslim etmiş o da okul için alınacak şeyler var eşi de öğretmen kapıyı kitlemiş onları bunların başında bırakmış gitmiş gittik almaya bu çocuklar ağlıyorlar kapı açılmıyor diye o oldu. Daha da gitmek istemiyor. Napacağımı şaşırdım. yaşı da 5 yaş 5 aylık ben 1.sınıfa gitmek istiyorum diyor eşimde bugün öyle yapalım birinci sınıfa yazalım dedi bakalım orada duracak mı
kuzum bi acile gitsen.@puantiyeli_kelebek şuan çok kötüyüm gribe çevirdi daha kötü oldum of evdeyim
Daha küçük ama neden olmasın 1 sınıf benim 3 kayiniminda çocukları 2010 doğumlu 2 ay 3.ay ve 4.ay yani şuanda 6.5 yaşındalar 2.sinifa gidiyorlarGünaydın Kızlar. Ya benim bir sorunum var büyük oğlum 2 senedir kreşe giden okulum bu sene ana okuluna gitmek istemiyor. Nedeni ise geçen gün öğretmenleri toplantıya gitmiş bunları başka bir öğretmene teslim etmiş o da okul için alınacak şeyler var eşi de öğretmen kapıyı kitlemiş onları bunların başında bırakmış gitmiş gittik almaya bu çocuklar ağlıyorlar kapı açılmıyor diye o oldu. Daha da gitmek istemiyor. Napacağımı şaşırdım. yaşı da 5 yaş 5 aylık ben 1.sınıfa gitmek istiyorum diyor eşimde bugün öyle yapalım birinci sınıfa yazalım dedi bakalım orada duracak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?