Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menumu verip kacayim cok yogun bir gundu

Sabah 08.05
Kuruyemiş
Tereyagli yumurta
Domates
Peynir
Zeytin

Öğle 12
Az etli nohut 3 4 kasik
Az etli sebze yemeği
Cacik

Aksam 19.30
Kıymalı menemen
Yoğurt
Salata

2 lt su
Miyav_su nasil oldun canim daha iyi misin yazdinmi bilmiyorum geçmişi okuyamadim

Sağlıklı beslendiğin için vücut sindirmeye atıyor o gıda katkılı içine daha dün okudum hazır kırılmış şişede yumurta satılıyormuş katkılı onlardan koyuyorlarmış birde ben otelde çalışırken yapılan pastalar atılmazdı Yen'i pastanın içine katılırdı hayatımda en son yiyeceğim madde yaş pastadır

Bugün çok kötü hastayım farenjit oldum kahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü . @puantiyeli_kelebek

Hasta menüsü böyle olmali iste ben hasta olunca neden daha cok yiyorum bilmiyorum afiyet sifa olsun kuzum

Günaydın kızlar

Dün ki menüm:
Sabah: Peynir, yumurta , 1 dlm ekmek, domates
Öğle: Salata , 4 erik
Akşam: Yoğurt çorbası, dolma, yoğurt

Buraya kadar iyidi. Sonra neden bilmiyorum akşam acıktım, ve saat 10:00 da yarım paket kraker ve peynir yedim.
Aylardır kraker yememiştim. Neden akşam tutamadım kendimi bilemiyorum.

Salatalik yoğurt cacik falan yeseydin canim bağışıklığını güçlendirir

Dengelemissin afiyet olsun

Menun oturmuş canim afiyet olsun

Benim de oyle butun bunyem sarsılıyor bunu görüp hala yiyebildigime inanamiyorum

Günaydın gününüz hayırlı ve huzurlu olsun canlar

Günaydın canim

@puantiyeli_kelebek şuan çok kötüyüm gribe çevirdi daha kötü oldum of evdeyim

Geçmiş olsun kuzum hastanede bir mudahale olunca daha iyi olacaksin inşallah

Arada böyle olur canim haftaya kadar bu kaçamağından eser kalmaz hafta başında yediğin iyi oldu tarti gunu moralini bozmaz

Günaydın Kızlar. Ya benim bir sorunum var büyük oğlum 2 senedir kreşe giden okulum bu sene ana okuluna gitmek istemiyor. Nedeni ise geçen gün öğretmenleri toplantıya gitmiş bunları başka bir öğretmene teslim etmiş o da okul için alınacak şeyler var eşi de öğretmen kapıyı kitlemiş onları bunların başında bırakmış gitmiş gittik almaya bu çocuklar ağlıyorlar kapı açılmıyor diye o oldu. Daha da gitmek istemiyor. Napacağımı şaşırdım. yaşı da 5 yaş 5 aylık ben 1.sınıfa gitmek istiyorum diyor eşimde bugün öyle yapalım birinci sınıfa yazalım dedi bakalım orada duracak mı

İnşallah kolay çözülür sıkıntı.
Bir şekilde anaokuluna ikna etme şansı olsa daha iyi gibi geldi bana.
Oğluşun için Hayırlsı olsun.

ikna etmeye çalışın.
5.5 çok erken daha
bir sene daha oyalansın. çok ezilir sınıfta

Daha küçük ama neden olmasın 1 sınıf benim 3 kayiniminda çocukları 2010 doğumlu 2 ay 3.ay ve 4.ay yani şuanda 6.5 yaşındalar 2.sinifa gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…