Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel bir fikir aklima gelmedi değil ama kilo veremeyenler demoralize olur diye yapmadım simdiye kadar haftaya oyle yapabilirim kuzum. Bu haftanin birincisi suphesiz papatya1994
Bilmem arkadaşlarada soralım istersen öyleyse yapmayalım isterlerse yaparsın. Evet maşallah@papatya1994 bu hafta süper gerçi menüleride güzeldi belliydi yani

Bugünkü menu
Sabah yarım kase sutlac canım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla

Öğle 5 kaşık kurutmalik biber patlıcan kavurması üstüne yoğurt döküp yedim

Aksam 1 kase kemik haşlama bir tabak salata

Afiyet olsun canım ekmekbiraz fazla olmuş sadece

Afiyet olsun canım canım akşam yemeğin güzelmiş

Sabah kahvaltın yok tatlıyı kahvaltı niyetine saymıyorum

Ayy gıda geçmiyor diyince hatirladim geçen yıl bende farenjit oldum çok kotuydu benimki 2 ay gecmediiğne yazdilar o bile gecirmemisti en son penisilin yapmislardi ondan sonra gecmisti
Evet maalesef iğne ile geçiyor ben ilaç ile atlatmaya çalışıyorum gecen ay gazoz yüzünden iğne olmuştu o yüzden olamam

Ne guzel sozler bunlar ne mutlu sana maşallah
Sende duyacaksın canım inşallah
Bugün çok kötü hastayım farenjit oldum kahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü . @puantiyeli_kelebek
Çorbalar iyi gelir inşallah kuzum
Afiyet olsun güzel menü.
Bugünkü menun çok daha iyi canım afiyet olsun.

Selam fıstıklar ogleden sonra bi arkadaşım geldi yarım saat kadar oturdu. O gitti başka arkadaşım eşim kızım aynı anda geldiler beraber yemek yedik kaldırdık. Sonra da o arkadaşla dışarı çıktık yeni geldim

Kacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal

Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir

Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara : Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…