- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Bilmem arkadaşlarada soralım istersen öyleyse yapmayalım isterlerse yaparsın. Evet maşallah@papatya1994 bu hafta süper gerçi menüleride güzeldi belliydi yaniGüzel bir fikir aklima gelmedi değil ama kilo veremeyenler demoralize olur diye yapmadım simdiye kadar haftaya oyle yapabilirim kuzum. Bu haftanin birincisi suphesizpapatya1994
Teşekkür ederim canım eğer haftaya 68 görürsem o zaman inanicam kendimeBilmem arkadaşlarada soralım istersen öyleyse yapmayalım isterlerse yaparsın. Evet maşallah@papatya1994 bu hafta süper gerçi menüleride güzeldi belliydi yani
Geçmiş olsun canım salata falanda yeseydin corbanin yanında özellikle kuru soğan antibibiyotik görevi goruyoBugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü . @puantiyeli_kelebek
Tsk ederim canimGüzel bir fikir aklima gelmedi değil ama kilo veremeyenler demoralize olur diye yapmadım simdiye kadar haftaya oyle yapabilirim kuzum. Bu haftanin birincisi suphesizpapatya1994
Afiyet olsun canım ekmekbiraz fazla olmuş sadeceBugünkü menüm
Sabah: 1,5 ki peynir-5 zeytin-1 dlm üçgen ekmek - 1 yk yağsız patates salatasi- yarim has. Yumurta
Öğle 2 dlm ekmek ile füme et sandviç
Akşam: mantar biber ve soğanlı tavuk site
Bol salata ayran
Ara 1bardak ayran 1 muz
Farenjitim canım katı gıdalar geçmiyor sadece sıvı tüketebiliyorum o yüzdenGeçmiş olsun canım salata falanda yeseydin corbanin yanında özellikle kuru soğan antibibiyotik görevi goruyo
Afiyet olsun canım canım akşam yemeğin güzelmişBugünkü menüm
Sabah: 1,5 ki peynir-5 zeytin-1 dlm üçgen ekmek - 1 yk yağsız patates salatasi- yarim has. Yumurta
Bol salata ayran
Ara 1bardak ayran 1 muz
Sabah kahvaltın yok tatlıyı kahvaltı niyetine saymıyorumBugünkü menu
Sabah yarım kase sutlaccanım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla
Öğle 5 kaşık kurutmalik biber patlıcan kavurması üstüne yoğurt döküp yedim
Aksam 1 kase kemik haşlama bir tabak salata
Afiyet olsun canım ekmekbiraz fazla olmuş sadece
Sagolun kizlarAfiyet olsun canım canım akşam yemeğin güzelmiş
Ayy gıda geçmiyor diyince hatirladim geçen yıl bende farenjit oldum çok kotuydu benimki 2 ay gecmediFarenjitim canım katı gıdalar geçmiyor sadece sıvı tüketebiliyorum o yüzden
Onu yiyin ce acikmadim canimSabah kahvaltın yok tatlıyı kahvaltı niyetine saymıyorum
Tatlı kesmiştir normalOnu yiyin ce acikmadim canim
Evet maalesef iğne ile geçiyor ben ilaç ile atlatmaya çalışıyorum gecen ay gazoz yüzünden iğne olmuştu o yüzden olamamAyy gıda geçmiyor diyince hatirladim geçen yıl bende farenjit oldum çok kotuydu benimki 2 ay gecmediiğne yazdilar o bile gecirmemisti en son penisilin yapmislardi ondan sonra gecmisti
Tebrik ederim seni hafi bakalım gaza gelmişsindirTsk ederim canimheyyoooo
Sende duyacaksın canım inşallahNe guzel sozler bunlar ne mutlu sana maşallah
Çorbalar iyi gelir inşallah kuzumBugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü . @puantiyeli_kelebek
Afiyet olsun güzel menü.Bugünkü menu
Sabah yarım kase sutlaccanım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla
Öğle 5 kaşık kurutmalik biber patlıcan kavurması üstüne yoğurt döküp yedim
Aksam 1 kase kemik haşlama bir tabak salata
Bugünkü menun çok daha iyi canım afiyet olsun.Bugünkü menüm
Bol salata ayran
Ara 1bardak ayran 1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?