- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Süper canım menülerini dikkat ettin bak ne güzel sonuç aldın darısı bana bi adapte olabilseydim
Ben de ekleyemedim ugrastim olmadı1 saattir foto eklemeye calisiyom
Çok iyi...Sevindim senin adına. Bu hafta en çok sen vermişsin heralde.
@puantiyeli_kelebekGeçen hafta 81.6
Bu hafta 82.0
+400 gr aburcuburlarin acısı şuan icimde
Haftaya bu 400ü vermek istiyorum
Tartı fotosu çekmeyi unuttum ama haftaya soz
Canim geçen hafta miyavsu kilosunu ciddiye almadiya hastaydi az yemiş ti diye bende bu hafta ciddiye almıyorum çünkü 69 gorebiliyorum sürekli ve ödem vardı ödem gitti bence benim için önemli olan 67 yj görmek çünkü hiç 67 yi görmedim 6 yildirSüper canım menülerini dikkat ettin bak ne güzel sonuç aldın darısı bana bi adapte olabilseydim
Gecen hafta :70.500 gr bu hafta :70.800 gr fark : +300 gr @puantiyeli_kelebek
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.5
Fark: _200 gr @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1893613
Bende evdeyim kızlar yorgan döşek yatıyorum dünden boğazlarım gıcıklıyordu arkadaşlara gitmeden adaçayı içmiştim 2 bardak farenjitim başladığına farkettim orada limonlu çay içtim eve gelince ateşimde çıktı her yer karardı eşim hastaneye götürdü tansiyonum diplerde farenjite başlamış nefes alamadım serum deri doktor dedim iyiyim eve geldik 2 bardak tuzlu ayranı içtim şimdi evdeyim eşim her yerime vikis sürdü boğazlarım bittik
Bugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayimo yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım
@puantiyeli_kelebek ben de artı 100 gr olmuşum gerçi geçen hafta yazmamıştın ama 73.300 geçen hafta bu hafta şekildeki gibi ama ben hastaydım diye iyi beslenemedim ve tuvalete çıkamadım neyse artık veren arkadaşları kutluyorum alanları da ...
Bende tam aksi çok yavaş yerim eşim kalkar aradan yarım saat geçer ben hala sofradiyim biraz hızlı ye die kızar ama huy işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?