- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Hee yaptım ne bilim tutuklanacamHee 3.cum 4.cum ağır tahrikten yatti bu kız @papatya1994
Evet kesinlikle okuyorum tamam beğendiğim yorumlara beğeni tuşuna basıyorum oh en güzeliEn iyisi
birde bir sure sonra konuyu okuyan herkes kraldan cok kralci oluyor
Biz ona tutuklanma demiyoruz cımbızlanma diyoruzHee yaptım ne bilim tutuklanacam
Artik yapmazsin canim uslu uslu oku sadeceHee yaptım ne bilim tutuklanacam
Biz ona tutuklanma demiyoruz cımbızlanma diyoruz
Sanmam bir kere o tadını aldı gerisi gelir bak görürsün birisi var oda devamlı ban yer papatyada ona benziyorArtik yapmazsin canim uslu uslu oku sadece
Zeynep bosanmasin diye yaptım millet koca meraklisisin dediBiz ona tutuklanma demiyoruz cımbızlanma diyoruz
Canim menulerimde öğle yemeği hep varEvet mısırdansa onlar daha iyi gerçekten ogle yemegi yeme imkanin yok mu canim?
Hee mune cigimizede cimbizci diyorlar:)) etiketleyerek mesgul etmeyeyim simdi
Neden bahsettiğinizi anlamadım kafam karıştı
İstemişsin sende ben hepsini okudum yok buradakiler seni boşatır sonra evlerinde Mutlu olurlar sen ortada kalırsın demişsinZeynep bosanmasin diye yaptım millet koca meraklisisin dedi
Canim menulerimde öğle yemeği hep varmenümde sadece mısıri gormussun sanırım
He didimİstemişsin sende ben hepsini okudum yok buradakiler seni boşatır sonra evlerinde Mutlu olurlar sen ortada kalırsın demişsin
Bu işler böyle burası sanal ortam kimse birbirini tam tanımıyor canım bu bir gerçekHe didimhepsi diyo boşa n bende zittini soyleyince herkesin tepkisine maruz kaldım sonra destekcim cikinca ikinci uyelik diye kiblediler
Tam tersi canım en sağlam öğün oluyor öğle yemeğim. Mesela bugün taze fasulye pilav salata ve yoğurt vardı. Dünde çorba pırasa salata ve yoğurt vardı.Neden benim aklimda sadece ara ogun gibi gecistirdigin kalmis ki:)) genelde senin ogle yediklerin benim icin ara öğün gibi yok sadece misiri görmedim :) digerlerini de okuyorum canim
Bu işler böyle burası sanal ortam kimse birbirini tam tanımıyor canım bu bir gerçek
Farkettim senin kafan çok dalgan canım iyi misintevafuk55 canim cok ozur dilerim menuleri sasirdim sanirim bir kaç defa ara öğün gibi yediklerine denk geldim galiba hatta bugun yemek düzenimi dusunurken hem çalışıp hem öğle yemegini yemeden nasil duruyor bende yapabilir miyim diye düşündüm kafam bir milyon karıştırmis olabilirim kusura bakma lutfen
Önemli değil canım. Farkettim bi karışıklık olduğunu. Okul açılalı öğle yemeden duramiyorum canım haftasonları hariç malum geç kahvaltı olayı oluyortevafuk55 canim cok ozur dilerim menuleri sasirdim sanirim bir kaç defa ara öğün gibi yediklerine denk geldim galiba hatta bugun yemek düzenimi dusunurken hem çalışıp hem öğle yemegini yemeden nasil duruyor bende yapabilir miyim diye düşündüm kafam bir milyon karıştırmis olabilirim kusura bakma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?