Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim menulerimde öğle yemeği hep var menümde sadece mısıri gormussun sanırım

Neden benim aklimda sadece ara ogun gibi gecistirdigin kalmis ki:)) genelde senin ogle yediklerin benim icin ara öğün gibi yok sadece misiri görmedim :) digerlerini de okuyorum canim

İstemişsin sende ben hepsini okudum yok buradakiler seni boşatır sonra evlerinde Mutlu olurlar sen ortada kalırsın demişsin
He didimhepsi diyo boşa n bende zittini soyleyince herkesin tepkisine maruz kaldım sonra destekcim cikinca ikinci uyelik diye kiblediler

Neden benim aklimda sadece ara ogun gibi gecistirdigin kalmis ki:)) genelde senin ogle yediklerin benim icin ara öğün gibi yok sadece misiri görmedim :) digerlerini de okuyorum canim
Tam tersi canım en sağlam öğün oluyor öğle yemeğim. Mesela bugün taze fasulye pilav salata ve yoğurt vardı. Dünde çorba pırasa salata ve yoğurt vardı.

tevafuk55 canim cok ozur dilerim menuleri sasirdim sanirim bir kaç defa ara öğün gibi yediklerine denk geldim galiba hatta bugun yemek düzenimi dusunurken hem çalışıp hem öğle yemegini yemeden nasil duruyor bende yapabilir miyim diye düşündüm kafam bir milyon karıştırmis olabilirim kusura bakma lutfen

Farkettim senin kafan çok dalgan canım iyi misin

Önemli değil canım. Farkettim bi karışıklık olduğunu. Okul açılalı öğle yemeden duramiyorum canım haftasonları hariç malum geç kahvaltı olayı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…